Saisiko olla iPad ja vuosi Netflixiä?

Isyyspakkaus

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Netflixin kanssa.

Kirjoitettuani viimeisen postauksen kesän Netflix-kampanjaan lupailin jotain kivaa myös lukijoilleni. Nyt voin paljastaa, että Netflix arpoo lukijoideni kesken

iPadin ja vuodeksi Netflix-katseluoikeutta!

=Apple iPad Retina-näytöllä 16 GB Wi-Fi + Netflix-suoratoistosopimus 12 kuukaudeksi. Arvo yhteensä 576 €. Netflixin katselu vaatii lisäksi langattoman verkkoyhteyden. Samalla sopimuksella Netflixiä voi katsella myös muilla päätelaitteilla.

Eikös kuulosta aika hienolta? Ja koska olen niin reilu tyyppi, lisään samaan arvontaan lohdutuspalkinnoksi vielä

Apple TV:n ja puoleksi vuodeksi Netflix-katseluoikeutta!

=Apple TV -mediatoistin + Netflix-suoratoistosopimus 6 kuukaudeksi (kuvan televisio ei sisälly palkintoon). Arvo yhteensä 148 €. Netflixin katselu vaatii lisäksi langattoman tai langallisen verkkoyhteyden sekä HDMI-liitännällä varustetun television tai näytön. Samalla sopimuksella Netflixiä voi katsella myös muilla päätelaitteilla.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttikentässä, mitä haluaisit kuulemasi tai lukemasi perusteella katsella Netflixistä, ja muista kertoa myös yhteystietosi: Lily-käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite, jolla saamme voittajaan yhteyden. Sisäänkirjautumaton käyttäjä voi jättää kommenttinsa yhteyteen sähköpostiosoitteensa niin, että se näkyy vain blogin pitäjälle.

Vastausaikaa on viikko, ja voittajat arvotaan maanantaina 9.9.2013 klo 18:00 mennessä kilpailuun osallistuneiden kesken.

Arvonta on sulkeutunut. Kiitos kaikille osallistuneille.

 

Netflix-yhteistyöstä: Arvonnan toimeenpanija on Netflix, joka on myös lahjoittanut arvottavat palkinnot.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Parhaita TV-sarjoja ja hauskimpia lastenohjelmia!

ar1 (Ei varmistettu)

katselisin mieluusti kotimaisia elokuvia netflixksistä kosa ne on vaan hyviä :)

Tenpenny (Ei varmistettu)

Netflix ja laatusarjat ovat "match made in heaven". Kunnon jaksomaratoni silloin tällöin on paikallaan! =)

OssiM (Ei varmistettu)

Kaipaisin ehdottomasti lisää suomalaista sisältöä. Niin elokuvia kuin sarjojakin. Kummelit kelpaisi!

pirre (Ei varmistettu)

Katselisin mieluiten draamasarjoja!

bli389 (Ei varmistettu)

piirrettyjä

mannapuuro (Ei varmistettu)

Katselisin laatuleffoja ja sarjoja, koska sarjoja varsinkaan en muista ja ehdi telkkarista koskaan seurata!

Tuukka (Ei varmistettu)

Ylipäätänsä jotain hyvää (dokkari, sarja, musa, leffa) sillä hetkellä kun sattuu olemaan tunti tai pari aikaa katsoa, ettei tarttisi surffailla eri kanavien tosi-tv:iden välillä parempaa ohjelmaa toivoen.

M-M

Lasten osio kuulosti tosi kivalle ja sitä me tieten haluttais eniten katsoa.
Sitten tietenkin myös tv-sarjoja, joita harvemmin joutaa katsomaan silloin kun ne tulee.

MirvaK

Näin kun olen saanut uuden idean miten tienata hoitovapaalla, niin sitä puuhastellessa katselisin mielelläni kaikenlaisia sarjoja ilman mainoskatkoja. Kun mainoskatkot eivät pidennä turhaa ohjelma-aikaa, niin illatkaan eivät veny (eipä, kun koukkuun jää) liian pitkiksi. Ja tietenkin, kiinnostaisi kokeilla profilointia jokaiselle katsojalle erikseen. Lasten elokuvien tarjonta kiinnostaa myös kovasti.

Meren rannalla

Oh, mikä kilpailu! Katselisin tietty paljon lastensarjoja ja ehkä joskus jotain aikuistensarjoja (koska elokuviin keskittyminen tai siihen löytyvä aika on aika minimaalista juuri nyt). 

Suklaamuffinssi

Cool! Haluaisin katsella laadukkaita draamasarjoja ja lapsi lastenohjelmia.

RaruaL (Ei varmistettu)

Uusia sarjoja (joita ei vielä näytetä täällä).
Sarjoja, jotka ovat ehkä joskus tulleet tv:stä, mutta ovat nyt tauolla tai niiden teko on lopetettu.
Leffoja, etenkin kevyesti "noloja" klassikoita, joita ei tule ostettua dvd:lle tai vuokrattua.

tanuki (Ei varmistettu) http://unelmanaonni.blogspot.fi/

Olen koko ikäni katsellut ja ostanut harrastuksekseni kaiken näköisiä elokuvia ja tv-sarjoja ja netflixin omat sarjat katsoisin varmasti aivan ensimmäisenä. Lapsen tulon jälkeen keräilyvimma on saanut jäädä ja netflix on siinä mielessä täydellinen ohjelma, josta voi vain valita jokaiselle sopivaa ohjelmaa.

Mä luulen että sieltä löytyisi katsottavaa vaikka millä mitalla, mutta Orange Is the New Black on kuulostanut kiinnostavalta. Siitä sarjasta luultavasti aloittaisin, ja kävisin läpi myös leffatarjontaa.

MariK (Ei varmistettu)

Netflixistä haluaisin katsoa ehdottomasti uusimpia leffoja, siis niitä jotka juuri ilmestyvät DVD:lle/BluRaylle. Niitä pitää vielä raahata kotiin videovuokraamosta ja se on ihan turhaa jos saisi katsoa nekin Netflixin kautta. Sarjoja on kiva katsoa Netflixistä. Ja ehdottomasti odotan innolla House of Cardsin uusia jaksoja! Eka kausi oli ihan superhyvä!!

LauraL. (Ei varmistettu)

No tietenkin House of Cards 2. tuotantokausi, sitten kun se joskus saapuu. Ja nyt alle vuoden ikäisen lapsen voisi tutustuttaa lastenohjelmien ihmeelliseen maailmaan. :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Voi miten siisti arvonta! Itse katsoisin Netflixistä heti sen Orange is the new black -sarjan ja taaperon kanssa lastenohjelmia.

RiikkaS (Ei varmistettu)

Oi, tämä olisi huippu! Lapset katsoisivat varmasti erilaisia lastenohjelmia ja itse parhaimpia sarjoja sekä ajankohtaisohjelmia. Netflix ja iPad olisivat lämpimästi tervetulleita meidän perheeseen! :)

Aquila (Ei varmistettu)

Modern family -sarjaa on kovasti kehuttu, ja sen lisäksi varmaan katselisin dokumenttielokuvia ja komedioita. :)

Suska (Ei varmistettu)

Uusimpia leffoja, kun ei näköjään tule enää leffateatterissa käytyä :)

SanniA (Ei varmistettu)

Oi tää olisi niin meidän juttu! Meillä lapset herää niin aikaisin ettei pikkukakkonen ole aina ehtinyt alkaa niin voisivat katsella Netflixillä ohjelmia. Ja me vanhemmat voitaisiin katsella laadukasta viihdettä jo aikaisin illalla kun ei sit myöhään pysty tässä perheessä valvomaan.

Suvitk (Ei varmistettu)

Itseä kiinnostaisi House of cards, ja pienokaiselle löytyisi varmaan paljon katseltavaa :)

Pirjo (Ei varmistettu)

Täällä pohjoisessa suomessa tv kanavien näkyvyys rajallinen, peruskanavat ja ohjelmat ovat uusintoja.Nyt kun illatkin alkavat pimenemään ja talvikin on tuloillaan olisi kiva käpertyä sohvan nurkkaan katselemaan hyviä elokuvia ja sarjoja Netflix:n kautta.

LottaK (Ei varmistettu)

Ehkä kysymykseen on helpointa vastata vastakysymyksellä. Ai että mitä en katsoisi?

laulau (Ei varmistettu)

Uudet (minulle ennennäkemättömät) sarjat kiinnostaisivat näin syksyn tulevina pimeämpinä iltoina, eritoten Parks and Recreation on jäänyt mieleen sellaisena, jota täytyy ehdottomasti katssoa. :-) Ja House of Cards!! Olen surkea muistamaan katsoa niitä harvoja hyviä sarjoja televisiossa, joten Netflix olisi pelastukseni.

Mrs V

Mahtava kilpailu! Olisi upeaa voittaa :)
Varmasti eniten tulisi katsottua draamaa ja trillereitä.
Lapsetkin olisivat innoissaan isosta piirrettyjen valikoimasta!

hammas (Ei varmistettu)

Orange is the new black kuulostaa mielenkiintoiselta sarjalta. House of cards sarjaa olenkin jo seuraillut canal plussalta, mutta katsoisin sen kyllä alusta asti uudestaan :)

helluresasi (Ei varmistettu)

Minäkin kokeilin kuukauden netflixiä mutta mielestäni elokuvatarjonta oli aivan liian rajallinen jatkettavaksi. Kyllähän siinä muutamia kiinnostavia leffoja oli mutta olisin kaivannut uudempia ja laajemman tarjonnan jotta mielenkiinto olisi säilynyt pidempään.

Mindeka
Ma-material Girl

Osallistun ehdottomasti!

Mä luulen, että me katsottaisiin eniten joitain jenkkisarjoja sieltä, mutta tenava saisi katsoa uusia piirrettyjä, koska tällä hetkellä tallennusboksi & TV-tarjonta on aika läpikoluttua. Oppisi äitikin uusia tunnareita, kun Puuhapete-Palomiessami-Oktonautit-Chuckinjaystävienseikkailut-sikermä alkaa jo hieman kyllästyttää ;)

Jebediah (Ei varmistettu)

Niin hyvä kilpailu, että on pakko osallistua =) Katsoisin etenkin Hemlock Grove -sarjan ja todennäköisesti tulisi katsottua myös House of Cards. Ja tietenkin pimeinä syysiltoina sieltä pyörisi myös elokuvia laidasta laitaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Raising Hope -sarja kelpaisi mainiosti alkuun! Kunhan se tulisi vain saataville...

tilkkutäkki

Osallistun.  Kiinnostavin olisi lastenosio ja elokuvatkin olisi mielenkiintoisia.

 

Lilleri78
Tuttitango

Jee! Haluaisin katsoa laadukkaita sarjoja, mielellään ensimmäisestä jaksosta alkaen, elokuvia, ja ehkä hieman myöhemmin myös lastenohjelmille olisi käyttöä (lasta ei toistaiseksi vielä tv-ohjelmat kiinnosta suuremmin).

MinEna
Kasvukäyrillä

Katselisin kaikessa rauhassa omassa tahdissa, jenkkisarjat läpi sekä pikkuneidin kanssa lastenohjelmia, niiden tarjonta kun on Netflixissä hyvä!

Kummelikopplan

Netflixistä katsoisin itse sarjoja ja hömppää iltaisin kun poika nukkuu. Orange is the new black kiinnostaa kovasti. Pojalle piirrettyjä tai eläimistä kertovia leffoja/dokkareita.

TP (Ei varmistettu)

House of Cards, Orange is the New Black, satunnaiset elokuvatkin tulisi varmaan katsottua.

Itse katselisin sarjoja ja elokuvia. Lapselle (ja samalla myös minullekin) löytyisi varmasti paljon lasten ohjelmia ja -elokuvia. Lapsen ja töihin paluun myötä on sarjojen seuraaminen tv:stä vaikeutunut.. Voisi katsoa juuri sopivaan aikaan ja koukuttua taas uudelleen suosikkisarjoihin sekä itselle uusiin sarjoihin.

Dukanette

Mitäkö katselisin netflixistä? TV-sarjoja, ehdottomasti! Odottaisin kieli pitkällä sellaisia sarjoja lisää kuin Pretty Little Liars, Glee, Once Upon a Time ja voisin mielelläni tutustua Netflixin omaa tuotantoa. Lapsen kanssa voitaisiin kokeilla lasten sarjoja ja elokuvia. Olisikohan siellä Ankronikkaa? Se olis muksun lemppari tällä hetkellä. Olis jännä päästä tutkimaan! 

 

Peetu3@hotmail.com

Tuisku (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lasten sisältöä, modernia perhettä sekä siltaa, kun se meni telkkarista nyt ohi.

Hemma i Helsingfors/Rachel (Ei varmistettu) http://hemmaihelsingfors.blogspot.fi/

Meillä oli kokeilussa Netflixin trial kuukauden verran ja ehdittiin katsomaan muutama leffa. Kuukausi meni sen verran nopeasti, etten ehtinyt sarjoihin pääsemään käsiksi. Tämä arvonta olisi sen puolestakin huippu - sen verran monta hyvää sarjaa siellä on kuulemman! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos olisi mahdollista, toljottaisin Netliksistä Greyn anatomian tuotantokausia alusta asti sekä Sinkkuelämää -sarjaa, nam!

Kaisu81 (Ei varmistettu)

Pienen vauvan äitinä siitä taitaa olla jo lähemmäs viisi kuukautta, kun katsoin jonkun TV-ohjelman kokonaisuudessaan. Hyviä sarjoja on todella ikävä! Niitä siis katsoisin. Pause-nappulasta olisi erityistä iloa...

Kao Kao

Enemmän uusia elokuvia. Viaplayssä on vaikka mitä uutuuksia mutta Netflixin tarjonta on aika vanhaa. Tämän takia päätinkin lopettaa Netflixin tilaamisen (on ollut molemmat päällekäin kun vertailin että kumman otan) vaikka telkkarini sitä tukisikin.. 

(ja jos tällä kommentilla jotain voittaa, niin sähköpostia voi lähettää osoitteeseen karoliina.  kiviniemi (at ) gmail. com, ilman noita välejä tietty).

Kaoka (Ei varmistettu) http://kaokasinsomnia.blogspot.fi/

Vähän kaikkea! Leffoja, sarjoja, dokkareita.. Aika paljon sieltä on tullut jo katsottuakin kun on pari ilmaista kuukautta käytetty :)

Miiari (Ei varmistettu)

Kyllä se ykkönen olisi varmasti lastenohjelmat. Jos jossain välissä sattuisi tulemaan sellainenkin hetki, että jopa äiti ehtisi telkkaria katsoa, leffat olisi se ensimmäinen valinta. Sarjoja tulisi varmaan katsottua myös, mutta näitä aikuiseen makuun sunnattuja. Teinigenre taitaa olla minulta jo ohi ;)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Itse tuijottaisin kauhuleffoja syksyn pimeinä tunteina. Toivottavasti kynnet kuitenkin säilyisivät. ;)

JS (Ei varmistettu)

Vanhoja klassikoita ja dokkareita! Välillä myös huonoja komedioita aivojen nollaukseen :)
TV:n edessä en ehdi viettää aikaa, joten Netflixin palvelu tulisi tarpeeseen.

annass (Ei varmistettu)

Jaa, pitäisi varmaankin ensi tutustua tarjontaan. Varmastikin vanhoja elokuvia ja lapsi sitten lastenohjelmia. :)

Maso (Ei varmistettu)

Mahtava kilpailu! Mä toivoisin Netflixiin nopeammalla aikataululla jo siellä olemassa olevien sarjojen kausia/jaksoja. Näistä mainittakoon How I Met Your Mother, Modern Family, House of Cards, Breaking Bad. Mä kun kerran innostun yhdestä sarjasta, niin haluaisin katsoa yhtä sarjaa mahdollisimman paljon. Ylitse muiden kyllä olisi, jos Greyn Anatomia tulisi Netflixiin! :)

Pages

Kommentoi