Selvästi päihtynyt

Isyyspakkaus

Isin päässä soi Jenni Vartiaisen Selvästi päihtynyt.

Hän alkaa hyräillä sen kertosäettä: "On tammi...", ja yllättäen pieni tyttö yhtyy mukaan lauluun: "...kuu-uu-uu! ..tkä ...ton."

"Siis tunnetko sä oikeasti tän laulun", isi kysyy ja jatkaa: "On tammi..."

"...kuu-uu-uu", tyttö vastaa. 

Onkohan tämä nyt ihan lastenlaulu kuitenkaan? Ja mistä ihmeestä olet tämän oppinut?

Kommentit

Piipo79

Heh, aloin hyräilemään samaa biisiä ääneen jutun lukiessani. Tyttö keskeytti ja sanoi: "Haluun nähdä Junat ja Naiset" (= musiikkivideo youtubesta) eli muistaa näemmä kenen biisistä kyse! ... levy saattanut soida jonkun kerran :-)

MirvaK

Meillä esikoisen ollessa 1,5v Lordi voitti Euroviisut. Tattadaa... poika joka ei juurikaan puhunut niin pyysi lootia ja lauloi ha-ho-haehooo... Tosin hard rock hallelujah:han pitkään hoitopaikoilla yksi lasten lauletuimmista lauluista. Ja kyllä tuo taisi jäädä pojan päähän hyvin (pph:lla katsoivat tallenteelta esitystä, kotona soi euroviisulevy koska itse lordi ei oikein kuulu musiikkimakuumme), sillä hiukan isompana poika päihitti äidin singstarissa vaikka toinen tuolloin osannutkaan vielä lukea.

KolmenÄiti (Ei varmistettu)

Meillä pienin (alle 2-vuotias) on päiväkodissa oppinut laulamaan Robinin Boom-Kah -kappaletta. Tämä on ehkä hieman ärsyttävää, kun ei kuitenkaan ole meidän vanhempien lempiartisteja ;)

emma-anniina (Ei varmistettu)

Aika helposti lapsille tuntuu laulut jäävän päähän. Muistan ikuisesti kun jo joitakin vuosia sitten olin päiväkodissa vahtimassa lasten päiväunien jälkeistä vessaruljanssia, ja vessan ovelle ilmestyy vaippasillaan parivuotias stara ja alkaa laulaa sydämensä kyllyydestä "Alluu, ossuu ja aljaaa!" Ah Petri Nygårdin lastenlaulut :))

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Robinia lauletaan meilläkin. :D Eikä siinä mitään, eipä se mun korvia särje, mutta kun poitsu alkoi laulaa Cheekkiä, niin en voinut kuin syyttää päiväkotia; meillä kyseinen artisti saa radiokanavan vaihtumaan aika nopeesti. Siltipä toi vetää täysin miettimättä kuka muu mukaa, joten ei se voi olla mikään muu kuin päiväkoti.... :D

Kapusha (Ei varmistettu)

Meillä 1v8kk pyytää autossa "oom ka" eli Robinin Boom Kahin!:D 3-vuotias veljenpoikani osaa ulkoa Cheekin "Timantit on ikuisia" ja "Sokka irti".
Tossa Jennin biisissä ei sentään oo kirosanoja, mutta kun noissa Cheekin biiseissä. On siinä pokassa vähän pitelemistä kun 3v poika huutaa "Tulta Saatana!". Voi voi...:O

raleigh (Ei varmistettu)

Tulee mieleen yks tarhaan lähtö useamman vuoden takaa. Siinä 7 aikaan aamulla kaikui rapussa 4v.tyttären iloinen laulu: nananaa, tänä iltana ei tuu pakkeja!

Vau mikä vauva!

Hmm, just tän luettuani avasin telkkarista voicen, ja sieltä sattu alkaa kyseinen biisi (enpä oo ikinä ennen edes nähnyt videoo muuten). Tyttö osotti telkkaria ja totes "Kuu. Kuuu-uuuu". Tää on joku maaginen taaperoiden telepatialaulu?

Pingale

Hih, mainiosti ne biisit tarttuu pienten päähän. Muistui mieleen eräs hetki vuosien takaa, jolloin siskon hoitolapsi katsoi jotain musiikkikanavaa ja lauloi innoissaan: "Seppoo, seppoo, jooma seppoo!" Tom Jonesin Sexbomb siellä pauhasi...

Kikka3 (Ei varmistettu)

Itsekin tuli kuunneltua ja laulettua Kikkaa pienenä. Suosikki oli 'Nyt syöksyy sukkula veenukseen'. Kyllä oli kuunneltu kasetti! Vanhemmat antoi kuunnella, kun en kuitenkaan ymmärtänyt sanojen merkitystä ja biisit toi iloa.

Tessa (Ei varmistettu)

Kuten Kikka3, minäkin kuuntelin pienenä Kikkaa ja ihan vain vähän kummastelin niitä vähäisiä vaatteita kasetin kannessa. Hieman nuorempana suosikkini oli Bat & Ryyd. Kiitos tästä kaikesta isoveljelleni.

Kommentoi