Sileämpi kuin vauvan peppu

Kuva-arvoitus: mitä EI näy alla olevassa ammeessa?

IMG_6836.jpg

No, vaikeapa sitä on arvata, jos ei ole sattunut kylpemään kylpyammeessamme.

Tässä toinen kuva, joka on otettu muutamaa viikkoa aiemmin.

IMG_2223.jpg

Ja vielä yksi inhorealistinen lähikuva ammeen pimeästä päästä.

IMG_2225.jpg

Valurautainen tassuammeemme oli siis päässyt erittäin pahan näköiseksi. Se pinnoitutettiin joskus 12 vuotta sitten, mutta aika (ja varmasti myös koiran pesu ammeessa) teki tehtävänsä, ja pinnoite alkoi vähitellen rapistua. Vähitellen se oli niin rikkonainen, että lapsikin alkoi huomauttaa, ettei halua mennä istumaan ammeeseen, sillä pohja näyttää ja tuntuu inhottavalta.

No niinhän se oli, mutta miten ihmeessä ammeen saisi pinnoitettua uudelleen, sillä se vaatii, että ammeeseen ei laske vettä viiteen päivään käsittelyn jälkeen. Viisi päivää ilman pesumahdollisuutta tuntui mahdottomalta ajatukselta kahden lapsen ja koiran kanssa. Ilman WC:täkin pärjäisi helpommin.

Minua jopa hävetti päästää NYC:in-matkamme ajaksi vieraita asumaan kotiimme ja kylpemään ja peseytymään rapistuneessa ammeessamme. Tiputtavan suihkun sentään saimme silloin vaihdettua uuteen.

Mutta sitten tuli eteen Amsterdamin-matka, joka sattui kestämään juuri viisi päivää! Kiittelen itseäni siitä, että sain aikaiseksi sopia ammeen pinnoittamisen samalle aamulle, kun olimme jo lähteneet matkaan. Vein avaimemme pinnoittajalle ennen reissua, hän kävi tekemässä työt, kun olimme jo lentokoneessa ja palattuamme kotiin amme oli kuin uusi.

IMG_6819.jpg

Työt teki Finema. Pinnoitus tuli maksamaan 760 euroa. Työn osuus siitä oli 640 euroa, josta saa kotitalousvähennyksen. Pinnoitusta olisi tietysti voinut yrittää tee-se-itse-pakkauksella, mutta aivan niin tee-se-itse-tyyppi en ole.

Pinnoite on tällä kertaa erilaista kuin viime kerralla, ja oletan sen olevan nyt myös kestävämpää.

IMG_6818.jpg

Kyllä nyt kelpaa taas kylpeä, kun kylpyammeen pohja on sileämpi kuin vauvan peppu!

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *