SLURP – Pienpaahtimoiden kahvit suoraan postiluukkuun (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Slurp.coffee

Kahvi taas lopussa? Eipä suinkaan, sillä pussillinen uusia papuja kolahti juuri sisään postiluukusta! Ai että mitä? Odotapas, niin kerron hieman tarkemmin, mutta aloitetaan kuitenkin taustoista.

Slurp.coffee kahvi - 01.jpg

Olemme ostaneet jo vuosikaudet pelkkiä pienpaahtimoiden kahveja ja hakeneet ne valmiiksi jauhettuna läheisestä kahvikaupasta. Alussa kohottelin kulmiani kahvin kilohinnalle, mutta sitten ajattelin, että eipä sitä kahvia kilokaupalla juoda. Käytännössä keitämme kotona kaksi espressokupillista päivässä mocca-pannulla, joten kahvi voi olla laadukkaampaakin kuin perusmarkettien merkit ilman, että se vaikuttaa merkittävästi talouteemme.

Mutta sitten kahviliike sulkeutui, ja jouduimme pohtimaan, miten ja mistä ostamme kahvimme jatkossa. Aiemmin käyttämiämme merkkejä saisi kyllä tilattua verkkokaupasta, mutta kahvi kannattaisi silloin tilata isommissa erissä ja papuina, joten tarvitsimme kahvimyllyn.

Olimme jo aiemmin harkinneet kahvimyllyn hankkimista, sillä valmiiksi jauhettua kahvia ei pitäisi muutenkaan säilytellä pitkiä aikoja. Pitkän harkinnan jälkeen ostimme viimein ensimmäisen sähköisen kahvimyllymme, tyylikkäästi muotoillun Kitchen Aidin laitteen, ja joimme loppuun viimeiset valmiiksi jauhetut kahvimme. 

Ja nyt päästään papuihin ja Slurp.coffee-palveluun.

Slurp.coffee kahvi - 02.jpg

Kokeilin jo viime vuoden puolella Slurpin Kahvielämystä. Slurp on Tero Rehulan, Manuel Linnankosken ja Rafael Linnankosken vuonna 2014 perustama kahvitilauspalvelu, joka toimittaa pienpaahtimoiden kahveja suoraan kotiin. Siis aivan suoraan postiluukusta sisään (ellei sitten postilaatikko sijaitse ulkona).

Vaikka Suomeen on viime vuosina perustettu useita pienpaahtimoita, niiden tuotteet ovat saaneet vain vähän tilaa markettien hyllyistä. Slurp haluaa tuoda nämä tuotteet helpommin saataville ja uskoo ihmisten rakastuvan huippulaatuisiin kahveihin, kun he vain saavat mahdollisuuden maistaa niitä.

Kahvielämyksen tilaaja saa Slurpilta lähetyksen joko kahden tai neljän viikon välein, ja paketti sisältää Slurpin tarkasti valitseman kahvin jostain sen yhteistyöpaahtimosta. Kahvit tulevat 20 pienpaahtimosta, joiden joukossa on muun muassa Helsingin Kahvipaahtimo, Kaffa Roastery, Pirkanmaan Paahtimo, kouvolalainen Inka paahtimo ja Turun kahvipaahtimoPidin kovasti sekä kahveista että palvelusta, mutta pysyin kuitenkin uskollisena omalle kahvikaupalleni.

Mutta nyt kuu ja tähdet sattuivat oikeaan asentoon, ja juuri samoihin aikoihin, kun kahvikauppani lopetti ja hankin kahvimyllymme, Slurp kyseli, kiinnostaisiko Kahvielämys yhä ja haluaisinko kirjoittaa siitä blogiini. No mikä jottei!

Tilasin siis uudemman kerran Slurpin kahvielämyksen, ja saan nyt joka toinen viikko jonkin pienpaahtimon kahvin kotiini ilman, että minun tarvitsee erikseen muistaa käydä ostamassa lisää papuja. Tällä kertaa yllätyspaketista paljastui Turun kahvipaahtimon Brazil Santos Barbosa Gold -kahvi.

Slurp.coffee kahvi - 03.jpg

Tilasin kahvini papuina, mutta ne voi tilata myös valmiiksi jauhettuina. Papukahvissa on nyt tietysti se etu, että voin halutessani jauhaa pavut myös vaikkapa pressopannulle, jos haluan juoda kahvini pidempänä.

Slurp.coffee kahvi - 04.jpg

Pidän tummapaahtoisista kahveista, joten olen valinnut tilaukseeni vain tummia kahveja. Tilaukseen voi valita myös pelkkiä vaaleapaahtoisia kahveja tai vuorotellen tummia ja vaaleita. Slurp kertoo, että eniten heiltä tilataan juuri tummapaahtoisia kahveja, ja ne toimitetaan useimmiten papuina.

Kahvielämyksen tilaus maksaa 200 g:n erissä postikuluineen 10,88 €/lähetys. Saatavilla on myös isompia toimituskokoja, ja esimerkiksi 400 g:n erissä tilaus maksaa 17,88 €/lähetys. Kahvit voi tilata kotiin kahden tai neljän viikon välein.

Slurp.coffee kahvi - 05.jpg

Slurp kertoo myös kehittävänsä tekoälyyn perustuvaa palvelua, joka jatkossa mahdollistaa sen, että Kahvielämys kehittyy asiakkaan maun mukaan ja optimoi näin toimitettavien kahvien makumaailmoja. Tämä palvelu tullaan lanseeraamaan vielä tänä vuonna.

Kahvielämyksen lisäksi valikoimassa on satoja yksittäiskahveja Slurpin yhteistyöpaahtimoilta ja myös teetä sekä erilaisia kahvin ja teen valmistukseen tarvittavia laitteita.

Slurp.coffee kahvi - 06.jpg

Jos innostut kokeilemaan palvelua, saat alekoodilla ”isyyspakkaus” 7 euron alennuksen Kahvielämyksen ensimmäisestä kahvista. Koodi on voimassa kesäkuun 2018 loppuun.

”Slurp!”

Slurp.coffee kahvi - 08.jpg

5-vuotias kuvasi isänsä juomassa kahvia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *