Stella-arvonnan voittajat (ja vinkki uudesta pelistä)

Isyyspakkaus

Kaupallisessa yhteistyössä Rovio Entertainment

Olipa hauska lukea Angry Birds Stella POP! -postauksen kommenteista, millaisia pelejä lukijani pelaavat! 

Monia tuttuja pelejä oli mainittu, niin lautapelien kuin mobiilipelienkin puolelta. Itselleni muuten lautapeleistä numero ykkönen on ollut pitkään Settlers of Catan lisäosineen, mutta hetkeen ei ole tullut sitä pelattua.

Mutta sitten se varsinainen asia eli

Stella-arvonnan tulokset!

Jaossahan oli tämä hieno paketti, ja sen voittavat...

...nimimerkit virveh, Sari P ja Veema!

Onnea voittajille! Olen laittanut aiheesta jo sähköpostia ilmoittamiinne osoitteisiin. Kiitos myös kaikille muille mielenkiinnosta!

* * *

Ja hei, pssssst, ihan näin vaan meidän kesken: Jos haluat nähdä, mitä täysin uutta Roviolla on tekeillä, tsekkaa Nibblers. Varsinkin jos pidät "match 3"-peleistä, joissa on haastetta ja särmää, tässä on sinun pelisi. Itse olen match 3 -fanina odottanut tämän pelin julkaisua kovasti!

Ei vihaisia lintuja vaan maalle hedelmien perässä nousseita iloisia kaloja.

Peli on niin sanotussa soft launchissa vain muutamassa maassa, mutta Suomi on yksi niistä. Soft launchin aikana peliä testataan ja hiotaan mahdollisimman hauskaksi.

Pelin voi ladata iOS-laitteille Applen App Storesta: https://itunes.apple.com/fi/app/nibblers/id962680846

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi miksi vain iOS??? Perheestä löytyy kyllä Windows ja Android laitteita, ja innokkaita testaajia, mutta ei Applen tuotteita.

Tommi K
Isyyspakkaus

On aika tyypillistä, että soft launch tehdään vain yhdellä alustalla, ja iOS on kehittäjille helpompi, sillä testattavia laitteita ja käyttöjärjestelmäversioita on merkittävästi vähemmän. Android-laittella joudutaan tekemään merkittävästi enemmän työtä, että pelit saadaan tukemaan kaikkia mahdollisia variaatioita. Toinen puoli on turvallisuus: Android-versiot hakkeroidaan nopeammin... :)

Veema (Ei varmistettu)

Oi, niiiiin mahtavaa! Tiedän yhden 5-vuotiaan, joka tulee kohta ilahtumaan tosi paljon :)

Vakilukijakin ilahtui ekasta blogivoitosta...

murmur (Ei varmistettu)

Taso 29 on liian hankala ;)

Noh, tajuun kyl. Peli haluais, että ostaisin timungeja. Tarttis hankkia niillä pallokaloja tai rapuja, ilmaiseksi saadut olen jo käyttänyt. Ei meinaa millään mennä läpiiiii............ties kuinka monta kertaa tahkonnu. ....äää...

Kommentoi