Streat Helsinki Torikortteleissa

Isyyspakkaus

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty katuruokatapahtuma Streat Helsinki osoittautui niin suosituksi, että tänä vuonna tapahtuma laajentui kaksipäiväiseksi. Tänä viikonloppuna, 21. - 22.3.2015, Senaatintorin ja Kauppatorin välimaastossa on 64 katuruokakojua, jotka ovat avoinna klo 11 - 19.

Kävimme itse tänään maistelemassa ruokia heti kojujen auettua. Ilma oli kaunis mutta tuuli puhalsi todella kylmästi. Onneksi olimme varautuneet pipoilla, ja lapsellakin oli talvihaalari päällä.

Korealaista ruokaa tarjoava Kimchi Wagon oli itselleni vanha tuttavuus, mutta nyt Rouvakin pääsi maistamaan heidän antimiaan. Herkkua, edelleen.

Lapselle korealainen ruoka oli kuitenkin liian tulista, joten hain viereisestä B-Smokeryn kojusta savustetulla lihalla täytetyn Lihis Deluxen.

Richard McCormickin teltassa tarjolla oli ostereita ja japanilaisia okonomiyakeja. 

Lapsi tuntui pitävän erityisesti okonomiyakista.

Loppuun otimme vielä HKI+:n vietnamilaiset riisipaperirullat. Nam nam.

Kiva tapahtuma kaiken kaikkiaan, varsinkin tällaisella säällä.

Vieläkin kivempaa olisi, jos annokset olisi hinnoiteltu hieman edullisemmiksi ja ne olisivat kooltaan pienempiä. Kymmenen euron hintaisia annoksia ei viitsi syödä kovin montaa, ja nyt monta mielenkiintoisen kuuloista paikkaa jäi testaamatta.

Mutta vielähän sitä ehtisi huomennakin! 

Kommentoi