Superviikonloppu

Pienellä tytöllä oli superviikonloppu. Hän kuuli torstaina pääsevänsä katsomaan Disney on Ice – Frozen -näytöstä Hartwall-Areenalle sunnuntaina. Sitä piti fiilistellä jo perjantaina ja lauantaina ja vaihtaa vuosi sitten samasta paikasta ostettuun taikasauvaan tuoreet paristot. Hän sai ottaa sen mukaan näytökseen.

IMG_2894.jpg

Lauantaina oli kuitenkin luvassa myös toinen superyllätys, jota oli toivottu ja josta oli puhuttu ainakin vuosi: tyttö pääsi ensimmäistä kertaa ikinä yökylään päiväkotikavereidensa luo. Vaikka retki oli odotettu, se oli myös kovin jännittävä. Entä jos tulisikin ikävä isiä ja äitiä?

IMG_2917.jpg

Olin varma, että kun hän on kavereidensa kanssa, isi ja äiti unohtuvat heti. Hän halusi kuitenkin äidin villapaidan mukaan turvarievuksi, ja ottikin sen nuuhkittavaksi heti, kun olimme perillä kavereiden luona.

IMG_2916.jpg

Kotiin palasi ikionnellinen tyttö. Yökylässä oli leikitty, katsottu elokuvaa ja syöty jäätelöä, ja kaikki oli mennyt hienosti. Ja kuten arvata saattaa, tytöt olivat käyneet nukkumaan vähän liian myöhään ja heränneet aikaisin, joten aivan ensimmäisenä kotiin palattuaan tyttö kaatui sänkyyn ja otti pienet päiväunet.

Isi ei tänä vuonna päässyt mukaan Disney on Ice -näytökseen vaan jäi viettämään laatuaikaa toisen poikasen kanssa. Näytös oli ollut kuulemma hieno. Poikanen leikki lattialla, ja isi katsoi telkkaria.

IMG_2938.jpg

Alkavasta viikosta tuleekin sitten varsinainen superviikko itselleni, sillä menoja on useammalle illalle. Palataan asiaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *