Suunnittele-ne-itse-lastenvaatteet Minujulta (sisältää alekoodin)

Isyyspakkaus

Uusi kotimainen lastenvaatemerkki Minuju avasi hiljattain verkkokauppansa, ja pääsin testaamaan sitä aivan ensimmäisten joukossa. 

Tämä tulikin sopivaan saumaan, sillä tyttö tuntuu yhtäkkiä venähtäneen monta senttiä. Olemme viime viikkoina havahtuneet siihen, että useampi vaate on yhtäkkiä kutistunut: paitojen hihansuut nousevat käsivarren puoliväliin, housuista on tullut caprihousuja ja monet mekot näyttävät pitkiltä paidoilta. Lempihupparitkin ovat käyneet pieniksi.

Ostamme hyvin vähän ja harvoin uusia lastenvaatteita. Poika käyttää lähes pelkästään kavereiden lapsilta ja tytöltä pieneksi jääneitä ja edelleen erittäin hyväkuntoisia vaatteita, ja tyttökin kulkee hyvin pitkälti kierrätyskuteissa.

Innostuin kuitenkin tilaamaan nämä vaatteet Minujulta, sillä yrityksen idea on todella hauska: tilaaja saa suunnitella itse, millaisen vaatteen haluaa ja mitä värejä siinä käytetään.

Mekkoihin, tunikoihin ja college-paitoihin voi valita pitkät tai lyhyet hihat, hupun tai ei huppua ja vetoketjutaskun, listataskut tai ei lainkaan taskuja. Jokaisen komponentin värin voi myös valita itse, joten jos haluaa, jokainen hiha, resori ja huppu voi olla erivärinen.

Pieni neitimme halusi pysytellä melko hillityissä väriyhdistelmissä ja halusi hupparinsa yksivärisenä vaaleanpunaisena.

Mekkoon tuli vaaleansiniharmaa helma ja lyhyet hihat. Ei huppuja tai taskuja.

Vaaleansiniharmaat ovat myös uudet sisähousut. Niihin lisäsimme takataskut, ja lopputulos on aika kiva näköinen! Housuja on saatavilla kireällä ja löysällä mitoituksella, etutaskuilla, takataskuilla ja polvipaikoilla.

Jokainen Minujun vaate valmistetaan yksilöllisesti käsityönä Helsingissä, ja materiaaleina käytetään luomupuuvillaa ja kierrätysmateriaaleja. Uusien vaatteiden valmistuksen lisäksi Minuju tekee vaatteiden korjausompelua, ja loppuunkuluneet Minuju-vaatteet voi toimittaa liikkeeseen kierrätettäväksi. 

Tämä huppari näyttää niin mukavalta, että melkein haluaisin sellaisen itsellenikin!

Poikaselle suunnittelimme yhdessä Musta kolli -lookin. Hän sai siis mustan hupparin...

...jossa on pienet korvat!

Miten söpö tämä onkaan!

Huppuun on valittavissa myös lepakon korvat ja dinosauruksen harja. Tai miksi sitä sitten kutsutaankaan.

Minujun ja vaatteiden suunnittelusivun löydät osoitteesta minuju.com.

Jos päätät tilata vaatteita, tee se heti, sillä saat koodilla isyyspakkaus 10 %:n alennuksen tilauksestasi. Koodi on voimassa su 22.10.2017 asti.

 

Kuvien vaatteet saatu Minujulta.

Kommentoi