Taaperon potkumopo

Isyyspakkaus

Tämän viikon hitti on ollut Mini Micro -potkumopo, jonka olemassaolon tyttö muisti yhtäkkiä.

Sain potkumopon blogin kautta maahantuojalta jo kauan sitten, mutta tyttö ei ole ollut siitä aiemmin kovin kiinnostunut, joten se on jäänyt lähes käyttämättä. Vielä viime syksynä, kun yritin opettaa hänelle potkuttelua, hän mieluummin talutti sitä. 

Nyt hän tuntuu kuitenkin pohtineen asiaa ja hiffanneen jotain. Ja todellakin, tässähän joutuu itsekin kävelemään jo melko reippaasti, jotta pysyy mukana! Ja jos lapsen puhti loppuu kesken ylämäen, häntä voi työntää mäkeä ylös, ja hän vain seisoo mopon päällä.

Tämähän antaa täysin uuden ulottuvuuden kävelyretkillemme!

 

Lisätietoja: http://www.microscooter.fi/

Kommentit

Jenppa (Ei varmistettu)

"Ihmiset pois alta!" Voi ei, miten söpö!

Tommi K
Isyyspakkaus

:) Niin on.

Tommi K
Isyyspakkaus

Eikä tilanne ollut edes lavastettu! :D

Piipo79

Meillä on ollut samainen lauta jo viime kesänä jokapäiväisessä käytössä ja jo silloin joutui juoksemaan mukana kun tyttö huusi pois alta, täältä tullaan (Silloin pidettiin vielä lyhyempää vartta). Nyt on käyty läpi turvallisuussääntöjä, koska vauhti menee niin lujaksi.  Tuo on mainio peli koska se menee kunnolla eteenpäin ihan kuin rullaluistimet! Lisäksi renkaat menee vesikouruistakin läpi tuosta vaan!

Tommi K
Isyyspakkaus

Joo, yllättävän vähän ne renkaat tuntuu tökkäilevän muihin kuin katukivetysten reunoihin. Kypärä on kyllä tarpeen, kun tuo meno tuosta kiihtyy.

Piipo79

Joo ehdottomasti kypärä. Meillä on ehdoton ei ilman kypärää ihan jo siksikin, että lapsi ei sitten ymmärräkään miksi yhtäkkiä pitääkin laittaa kypärä ja toisinaan ei, ja on tuo pari kertaa vetänyt nurinkin mäessä kun töksäyttänyt johonkin. 

Hallitun hysterian Anu (Ei varmistettu) http://hallittuhysteria.blogspot.fi

Meillä on sama lauta ollut kaksi vuotta. Ostimme omamme kun ihailimme Lontoossa paikallisten lasten hienoa menoa ja lauta on ollut kyllä loistava apuväline kaupunkiliikkumiseen ja parasta on juuri tuo miten se toimii yksilapsisessa perheessä seisomalautana. Ostimme viime viikolla Micro Maxin eli pykälää isomman vastaavan potkulaudan kun kohta viisivuotiaalle Mini alkoi jäädä liian matalaksi. Toki tuon ikäinen menisi jo kaksipyöräiselläkin, mutta siinä häviää sitten tuon seisomalautaominaisuuden. Tositestiin lauta pääsee ensi viikolla kun lähdetään ensimmäistä kertaa ulkomaille ilman matkarattaita pelkän potkulaudan kanssa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hienoa! Mulla taas olisi edessä uusien matkarattaiden hankkiminen tulevalle NYC:in reissulle, kun niistä edellisistä ei saa selkänojaa taakse...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta miten sille polkupyörälle kävi?

Tommi K
Isyyspakkaus

No, ei mitään. En ole laittanut tikkua ristiin :) Tarkoitus siis edelleen hankkia, mutta en ole ehtinyt vielä päättää, mikä se niistä vaihtoehdoista olisi.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ja just samaan aikaan (tästä keskustelusta tietämättä) Oi mutsi mutsin Elsa kyseli, että vieläkö tarvittaisiin sellaista potkupyörää, kun heillä olisi ylimääräinen <3 Stay tuned.

LinaH (Ei varmistettu) http://linakuntoon.blogspot.com

Kypärä ;)

Kommentoi