Tapaa Rouva ja Gastronaatti Otavan kirjakaupassa!

Isyyspakkaus

Hei kaikki kirjojen ystävät: Nyt on hyvä tilaisuus hommata joululahjat yhdellä kertaa!

Otavan kirjakaupassa (Uudenmaankatu 10) järjestetään torstaina 4.12.2014 klo 16 - 20 ystävämyynti, josta saa Otavan, Liken, Siltalan, Teoksen ja Nemon kirjoja peräti 50 %:n alennuksella!

Ja kyllä, myös Gastronaatti on siinä joukossa.

Gastronaatti Helsingin sanomissa

Paikan päällä on myös kirjailijoita, joita voi jututtaa tai joita voi pyytää vaikka signeeraamaan teoksia.

Ja kyllä, myös Rouva lupasi olla paikalla, noin viidestä eteenpäin! Sinne siis piipahtamaan ja haastattelemaan häntä.  (Ties vaikka itsekin poikkaisin kauppaan tytön kanssa samoihin aikoihin.)

Gastronaatti Kotivinkissä

Kirja on muuten saanut erittäin hyvän vastaanoton, ja se on ollut esillä useassa lehdessä ja blogissa. Tämän jutun kuvituksessa on muutama esimerkki niistä. Kuvat ovat Rouvan Instagram-tililtä (http://instagram.com/satu_koivisto).

Gastronaatti Maaseudun tulevaisuudessa

Gastronaatti Kauppalehti Optiossa

Gastronaatti Aamulehdessä.

 

Lisätiedot ystävämyynnistä: https://www.facebook.com/events/970614276299309

Kommentit

MarjaH (Ei varmistettu)

Olispa ollut hauskaa, ostin kuitenkin Gastronaatin jo Stockan kanta-asiakashintaan. Mainio kirja, vaikka lähinnä haenkin inspiraatiota ja sovellan ohjeen oman mieleni mukaiseksi (esim. punajuuriohjeissa skippasin inhoamani raastamisen).

Joka tapauksessa, nyt syödään jo toista viikkoa Gastronaatti-henkistä ruokaa :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Jees! Hienoa, olet oivaltanut kirjan idean aivan oikein! Sen tarkoitus onkin nimenomaan antaa ideoita, inspiraatioita ja reseptejä sovellettavaksi - ei noudatettavaksi pilkuntarkasti.

TheVillis (Ei varmistettu)

Tällaiset tilaisuudet olisivat tosi mukavia tulla mukaan, täältä suht kaukaa Keski-Suomesta ei äkkiä onnistu. Mukavia hetkiä teille, toivon yleisömenestystä rouvalle!

Kommentoi