Tapettien valinnan aika

Isyyspakkaus

Nyt pitäisi tehdä valinnat, sekä makuuhuoneeseen että lastenhuoneeseen. Tässä vaihtoehdot.

Olisiko jokin näistä kiva?

Toimivatko Ritva Kronlundin perhoset isona pintana?

Entäpä Pro Finlandia, jota meillä oli aiemmin keittiössä? Birger Kaipiaisen Ken kiuruista kaunein? Tai alhaalla oikealla oleva hillitty siniharmaa pikkukuvio?

Tai sama kiurutapetti eri sävyisenä?

Tai vaikka jokin näistä?

Kommentit

äiskä86 (Ei varmistettu)

kolmannessa kuvassa toi vihertävä tapetti on upee :) samoiten tuo mustavalkoinen?,mut en kyl ihan koko seinää sillä tapetois :D

annemi

Tuo sininen perhostapetti on aiiiiiivan ihana. Sillä saisi säpinää huoneeseen vaikka tapetoisi vain yhden seinän makuuhuoneesta :)

Terhi (Ei varmistettu)

Onko tuolla ekan kuvan oikeessa yläkulmassa sellainen Designer's Guildin samettitapetti? Sitä pitää ainakin aina välillä imuroida, eli jos seinien imurointi ei kiinnosta, sitä ei kannata valita. :) Meillä on kahdessa eri sävyssä, ja muuten oikein pätevä tapetti kyllä.

Laittakaa tuo ihana perhostapetti lastenhuoneeseen, jos kerran tytön saatte. :)

Ihana blogi muuten, tätä lukiessa kuluu saikku mukavasti!

Alimman kuvan vasemman alanurkan lintu on ihastuttava!  Ken kiuruista kaunein myös. Jotenkin tykkään myös Maaria Wirkkalan Enkeli-tapetista, en välttis edes lastenhuoneeseen vaan ihan makuuhuoneeseen, vaikka sitä ei näistä teidän malleista löydy. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosittelen jotain varsin naturellia, selkeää ja rauhallista tapettia lastenhuoneeseen. Lasten lelut tuovat ajan myötä sellaista värisinfoniaa huoneeseen, että oksat pois. Tekstiileillä, matolla, verhoilla sekä vuodetekstiileillä, saa sitten aikaan haluamiaan muutoksia. Huonekalujen väreilläkin voi leikitellä.

t. Klassikko

Liina-90 (Ei varmistettu)

Lapsia houkuttelee enemmän punainen ja keltainen kuin siniset sävyt tai vihreä. Lapsi kirjaimellisesti "näkee punaista" kohdussa ja punaisen eri sävyt rauhoittavat tutulla tunteella. Kaikki varmaan tietävät Nestlen punakeltaisen hymynaaman joka ripustetaan joko hoitopöydän tai kehdon viereen.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgFny7ylMTT7b0LnKOZ3AxGetPnUwQN...

Sinisessä ei tietenkään mitään vikaa ole, ja aiomme sisustaa meidän uuden asunnon sini valkoiseksi vaikka tiedän meidän Tirpan pitävän lämpimistä sävyistä kun pullahtaa ulos mun massusta.

Kaikki tapetit näyttivät todella kauniilta enkä osaa sanoa mikä sopii parhaiten kun ei muuta sisustusta tiedä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Eikö kuviotapetit ala olemaan aika menneen talven lumia? Itse kyllä maalaisin seinät.

Tommi K
Isyyspakkaus

äiskä86: Mustavalkoinen on kyllä hieno, mutta ajateltiin kuitenkin ottaa värillistä, kun meillä on muuten niin valkoista.

annemi: Mä itse asiassa tykkään tosi paljon siitä perhosesta. Rouva kuitenkin epäili, että se ei näyttäisi kivalta kokonaisena seinänä.

Terhi: Jokin tapeteista taisi olla samettia, mutta ei tainnut olla Designer's Guildista. Siihen ei kuitenkaan olla nyt lähdössä. Ja pysy mukana myös saikun jälkeen!

Riikka: Se lintutapetti on tosi kyllä tosi nätti. Kiuru taitaa olla tällä hetkellä Rouvan suosikki. Rouva esitteli sen Maaria Wirkkalan Enkelinkin mulle, mutta täytyy myöntää, etten lämmennyt sille.

Vierailija "Klassikko": Jotain tällaista kai haemme itsekin. Ja tapetti on tulossa vain yhdelle seinälle.

Liina-90: Niin, emme taida itsekään vielä tietää muusta sisustuksesta :) Yksi laatikosto tulee hoitopöydäksi, ja se maalataan valkoiseksi. Mitään muuta ei sitten olekaan hankittu. Ehtiihän sitä vielä.

Vierailija (23.3.2012 19:10): Niin, no eipä nämä meidän sisustusratkaisut taida muutenkaan olla aivan trendien mukaan valittuja ;) Muissa huoneissamme ei ole tapetteja, mutta näihin huoneisiin ne sopivat. En ole tapetoimassa koko huonetta, sillä se tekee huoneesta pienemmän tuntuisen. Ajatus on jättää lastenhuoneessa kolme seinää valkoisiksi ja koristaa yksi seinä kuviollisella tapetilla.  Makuuhuoneessa tapetti tulee vain sängynpäädyn taakse.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

kivatapetti.jpg

Tuossa sinisessä tapetissa on jotain tosi kivaa. Ja sen viereinen lintutapettikin on kyllä kaunis.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vai tykkää lapset punaisen, oranssin ja keltaisen sävyistä....
Meidän esikoinen (tyttö) tykkäsi vauvana katsella ennemmin sinisiä raita verhoja kuin punakeltaista kuvaa joka oli siinä vieressä!
Nytkin sillä on huoneessaan tummansiniset verhot, limenvihreä rullaverho ja sinisävyinen matto... tosin vaatteissa se tykkää punaisesta ja vaaleanpunaisesta. Ja lelut on aika pitkälti myös punasävyisiä.
Oliko teille tyttö tulossa? Ehkä silloin kannattaakin laittaa lasten huoneeseen kiinteiksi väreiksi sini ja vihreä sävyisiä juttuja, koska lelut tulee tosiaan olemaan sitten niitä eri punaisen sävyjä ja silloin huone ei ole liian punainen. :)

Miia Tee (Ei varmistettu)

Moi Tommi, oletteko selailleet Lauritzon'sin tapetteja? Voisitteko ajatella vähän sellaista pastellimaista mintunvihreää? L:llä on tosi paljon kivoja "vanhan vihreä" -pohjaisia tapetteja, lintukuviolla ja monella muulla. Nyt kun mintunvihreä on vielä megatrendikästä, niitä löytyisi paljon. Vaalea vihreä on värinä rauhoittava, sukupuolineutraali ja mielestäni jotenkin seesteinen ja ajaton. Plus noiden kuviointien ansiosta sopisi hyvin teidän asuntonne henkeen.

C u soon,
Miiks :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Moi Miia Tee! Mintunvihreä olisi varmasti ollut kiva sävy, mutta päätettiin kuitenkin mennä vähän toiseen suuntaan: http://www.lily.fi/juttu/kiurut-ja-punokset.

Kommentoi