Terve taas Tallinna!

Isyyspakkaus

Olemme ensimmäistä kertaa liki kahteen vuoteen koko perheen kanssa Tallinnassa. Sekä Rouvalla että minulla on pitämättömiä talvilomia, joten otimme perjantain vapaaksi ja lähdimme heti aamusta Suomenlahden etelärannalle koko viikonlopuksi.

Edellisestä koko perheen yhteisestä Tallinnan-matkasta onkin jo lähes kaksi vuotta, ja nyt huomaa, miten iso ero on matkustaa (lähes) 4-vuotiaan kanssa verrattuna 2-vuotiaaseen.

Äidin voi esimerkiksi jättää lepäilemään hotellille ja lähteä ihan kahdestaan lapsen kanssa katselemaan maisemia.

Kävellen, ilman mitään draamaa.

Muutenkin meno on leppoisampaa. 

Yövymme vanhassa kaupungissa Cru-hotellissa, ja tämä kerta on siten merkittävä, että ensimmäistä kertaa ikinä lapsi nukkuu matkalla omassa vuoteessaan. Olemme tähän asti kantaneet mukana kuplasänkyä, mutta nyt se alkaa tuntua käyvän jo vähän pieneksi.

Luulen, että kun tyttö nyt tottuu tähän king size -lisävuoteeseensa, paluuta entiseen ei ole.

Ehdimme käydä heti perjantaiaamupäivästä Norde Centrumin (Lootsi 7) SportsDirect.comissa ostamassa koko perheelle uudet tennarit, tyttö kun tarvitsi uudet kevätkengät. Uudet kukkakuvioiset British Knightsit pääsivät heti käyttöön.

Muuten matkan tavoite onkin lähinnä syödä mahdollisimman paljon ja hyvissä paikoissa. Ja hyvin tämän tavoitteen täyttäminen onnistui jo perjantaina.

Palataan näihin ravintola-asioihin kuitenkin jonain toisena päivänä.

Kommentit

Syysmielellä

Ihanaa kun suomalaiset on alkaneet arvostaa Tallinnaa muutenkin kuin halvan viinan takia! Itse rakastan sitä kapunkia, ja suunnitelmissa onkin tehdä sinne pieni kevätretki.

Kommentoi