Terveiset Amsterdamista!

Isyyspakkaus

Terveisiä iloisesta Amsterdamista! Lähdimme koko porukalla tänne muutamaksi päiväksi tapaamaan kavereita.

Ystäväni muutti Hollantiin jo vuosia sitten, mutta emme ole koskaan käyneet kylässä hänen ja hänen perheensä luona.

Nyt, kun toinenkin ystävämme muutti puoleksi vuodeksi Amsterdamiin, päätimme lähteä tapaamaan heitä molempia, kun olen vielä sopivasti vapaalla koko kuukauden. He vielä tuntevat toisensa, joten voimme tavata isommallakin porukalla.

Yövymme toisen kaverini talossa Amsterdamin esikaupunkialueella, Schipolin lentokentän lähellä.

Talossa asuu lähes samanikäinen tyttö kuin meillä, joten lelut ja muut välineet löytyvät talon puolesta, ja pihalle pääsee suoraan talon alakerrasta, jonka saimme käyttöömme.

Toinen kaverini asuu vielä kuukauden ajan aivan kaupungin keskustassa, päärautatieaseman vieressä.

Hänellä on kaunis kaksikerroksinen asunto vanhassa talossa, josta on kanaalinäköala (ylin kuva) ja jonka katolla on hieno kattoterassi. 

Kevät on ollut Hollannissakin kylmä, mutta se on silti paljon pidemmällä kuin Suomessa. Kukat kukkivat jo, ja puissa on lehdet. 

Keskiviikkona oli vielä viileämpää, mutta torstaina lämpötila kohosi t-paitalukemiin.

Ohjelmaa ei ole paljoakaan suunniteltu etukäteen, vaan mennään lasten ja oman jaksamisen mukaan. Keskiviikon aikainen aamulento aiheutti nimittäin sellaisen univajeen kaikille, että olemme kuin pahemmassakin jetlagissa. Seuraavalla matkalla muistanemme jälleen, että iltapäivälento sopii lasten kanssa matkustaessa huomattavasti paremmin kaikille.

Viikonlopuksi on luvassa mahdollisesti sadekuuroja, todennäköisesti jokin museoretki ja aivan varmasti jotain hyvää ruokaa. Hauskaa vikonloppua sinullekin!

Kommentit

Mautsi (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä syömässä maailman parhaat uuniperunat Jacketz-ravintolassa (Oud-Westissä)! Ja maistakaa Hands off my chocolaten taivaallista caramel macchiaton makuista suklaata. Voi kun sitä saisi täältä Suomesta, olisin miltei valmis myymään sieluni levyllisestä kyseistä suklaaihanuutta :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi voi, molemmat jäivät nyt kokematta...

Kommentoi