Terveisiä Skotlannista

Terveiset Skotlannista! Tai oikeastaan Helsingistä, mutta palasin juuri kotiin kolmen päivän työmatkalta Skotlantiin.

Edinburgh - Skotlanti-2-2.jpg

Postauksen kuvat ovat Edinburghista, mutta matkan varsinainen määränpää oli Dundee reilun tunnin matkan päässä Edinburghista. Dundeessa sijaitsee yhteistyökumppanimme, Outplayn, toimisto, ja tavaksemme on muodostunut tavata kerran kvartaalissa kasvotusten. Outplay kehittää Angry Birds Pop -kupla-ammuskelupeliä, josta vastaan Roviolla.

Edinburgh - Skotlanti-7.jpg

Edinburgh - Skotlanti-8.jpg

Edellisellä kerralla matkalla oltiin vain yhden yön verran: saavuimme maahan aamulla, palaveerasimme päivän, jatkoimme palavereja seuraavana päivänä ja palasimme iltalennolla kotiin.

Reissu oli silloin kuitenkin sen verran rankka, ja kotonakin olin vasta yöllä yhden jälkeen, että päätin, että tällä kertaa matkalla ollaan kaksi yötä. Tein tämän jo ihan vaimoanikin ajatellen, jotta en häiritsisi hänen uniaan kolistelemalla kotona pikkutunneilla.

Edinburgh - Skotlanti-1-2.jpg

Nyt vedettyämme palaverit loppuun torstaina, hyppäsimme kollegani kanssa ScotRailin kyytiin ja hurautimme Dundeesta Edinburghiin, josta paluulentomme lähti perjantaiaamuna. Olimme perillä iltapäivän päätteeksi, joten ehdimme nähdä kaupunkia sen verran, mitä näkee kävelymatkalla juna-asemalta hotellille ja pyörähtämällä syömässä ja oluella.

Edinburgh - Skotlanti-10.jpg

Edinburgh - Skotlanti-12.jpg

Vanha kaupunki oli sokkeloinen ja mäkinen ja täynnä tummasta kivestä rakennettuja jylhiä taloja, linnoja ja torneja. Kaupunkia vartioi sen korkeimmalle kalliolle rakennettu linna.

Edinburgh - Skotlanti-13.jpg

Nähtävyyksien sijaan tärkeämpää oli kuitenkin saada syötävää. Ja paikallisten skottiherkkujen sijaan päädyimme syömään aivan törkeän hyvää korealaista BBQ:ta (DaoChef Korean BBQ).

Tilasimme puolivahingossa ja nälissämme ruokaa niin paljon, että sillä olisi ruokkinut vielä kolmannenkin. Ohueksi suikaloitua nautaa, mustekalapullia, kimchimunakasta, tofu-bibimbapia, udon-nuudeleita, kimchiä…

Edinburgh - Skotlanti-17.jpg

Ehkä seuraavalla reissulla ehdin katsella kaupunkia vähän enemmän ja käydä linnassakin. Se on edessä talvella.

Edinburgh - Skotlanti-15.jpg

Tämä kuitenkin Skotlannista tällä erää. Kiva olla kotona.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *