Testissä uusi D-vitamiinisuihke

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin.fi

Talvi lähestyy, on se hyväksyttävä. Vaikka lämpöä vielä riittää, auringonvalo vähenee kovaa vauhtia, joten tarve D-vitamiinilisille lisääntyy.

nordic_health_sprays-2.jpg

Annamme lapsillemme käytännössä D-vitamiinilisiä ympäri vuoden, ja olemme käyttäneet useita erilaisia D-vitamiinivalmisteita. Vauva-aikana kätevintä oli tiputtaa D-vitamiiniöljyä lapsen suuhun, ja sittemmin olemme käyttäneet erilaisia tabletteja.

Nordic Health Sprays-3.jpg

Vaihtelu kuitenkin virkistää, joten otin hyvin mielelläni testattavaksi meille Hyvinvoinnin tavaratalosta tarjotun uuden tuotteen: D-vitamiinisuihkeen. Suihke on kotimaisen Nordic Healthsprayn / Pohjoismaiden Terveyssuihkeiden tuote.

Hyvinvoinnin.fi on turkulaislähtöinen perheomistuksessa oleva hyvinvoinnin verkkokauppa, jonka tavoitteena on edistää asiakkaidensa hyvinvointia. Hyvinvoinnin tavaratalossa kerrotaan olevan Suomen laajin valikoima luonnonkosmetiikkaa, vitamiineja, luontaistuotteita, luomutuotteita, urheiluravinteita sekä ekologisia kodin puhdistusaineita.

Nordic Health Sprays-4.jpg

Testasimme yli 3-vuotiaille tarkoitettua Junior-suihketta ja alle 3-vuotiaille tarkoitettua Infant-suihketta. Vitamiinisuihke suihkautetaan pumppupullosta suoraan suuhun, ja yksi suihkaus vastaa päivän annosta.

Nordic Health Sprays-1-2.jpg

Junior-suihkeessa oli raikas, mutta ei liian voimakas piparmintun maku. Tuotteessa ei ole keinotekoisia väri- tai makuaineita, vaan suihke on maustettu piparminttuöljyllä. Tyttäreni piti mausta, ja hänestä oli hauska suihkauttaa vitamiinia suoraan suuhun.

Nordic Health Sprays-8.jpg

Hän auttoi mielellään myös pikkuveljeään, joka testasi kookosöljypohjaista ja lisäaineetonta Infant-suihketta. Siinä ei ole myöskään makuaineita, mutta se ei tuntunut herra 2-v:tä haittaavan. “Lisää”, hän sanoi siskolleen.

Nordic Health Sprays-7.jpg

Suihkeet ovat kiva lisä D-vitamiinivalikoimaan, ja lapsista on hauskaa ottaa toisina aamuina vitamiininsa suihkeena ja toisina tabletteina. Jatkamme siis tyytyväisinä D-vitamiinin suihkauttelua.

Voisipa olla hyvä käyttää itsekin D-vitamiini- tai jotain monivitamiinilisää talven tullen.

* * *

Nordic Healthsprayn tuotteet Hyvinvoinnin tavaratalossa: hyvinvoinnin.fi/collections/nordic-health-sprays

Tilauksia toimitetaan kaikkiin EU-maihin, ja tänä vuonna Kaupan Liiton teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan Hyvinvoinnin verkkokauppa on suomalaisten verkkokauppojen joukossa viidenneksi arvostetuin.

Hyvinvoinnin tavaratalolta saa myös ilmaiseksi terveysneuvontaa asiantuntijoilta, jos on kysyttävää vaikkapa tuotteista tai niiden soveltuvuudesta itselle tai muulle perheelle: hyvinvoinnin.fi/pages/asiantuntijat.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *