Treffi-ilta Basbas & Staff Winebarissa

Isyyspakkaus

Spontaanius. Se ei oikein kuulu pienten lasten vanhemmille, joilla ei ole juurikaan tukiverkkoa. Olen edelleen sitä mieltä, että lasten kanssakin voi matkustella ja käydä ulkona syömässä, mutta toisinaan on kiva tehdä asioita ihan vain kahdestaan Rouvan kanssa. Spontaanius on kuitenkin kaukana, kun yhteiset illanvietot on laitettava kalenteriin viikkoja aiemmin ja lastenhoitajaa alettava kysellä viimeistään pari viikkoa ennen.

Ei olekaan vaikea arvata, mitä kysyimme Rouvan veljiltä lähes ensimmäisenä, kun he tulivat kyläilemään lauantaina. "Ettekös te voisi jäädä vähäksi aikaa leikkimään lasten kanssa, jos me käydään kahdestaan vähän jossain?"

"Vähän jossain" tarkoitti leppoisaa pyöräretkeä Helsingin rantoja pitkin Tehtaankadulle ja illallista Basbas & Staff Winebarissa.

Edellisestä kerrasta ehtikin vierähtää jo tovi. Siis sekä illallisesta ihan kahdestaan että käynnistä Basbasin viinibaarissa.

Valitsimme listalta lajitelman tapas-tyyppisiä annoksia (pääosin à 6 - 8 €): kuha-cevicheä, tofua ja broccolinia, turskaa ja parsaa...

...katkarapuja...

...ja coppa-kinkkua. Kaikki aivan törkeän hyvää. Parsakin niin hyvää, että sitä oli tilattava vielä toinen annos. Ja vielä ihanaa Brillant Savarin -briejuustoa.

Monet baarin viineistä ovat natural-viinejä eli alkuviinejä. Niihin ei lisätä valmistuvaiheessa mitään eikä niitä myöskään suodateta, joten viinit jäävät tarkoituksellisen sameiksi. Baarista sai tällä kertaa mm. näin kauniin väristä oranssia viiniä. Ei siis valkoista, punaista eikä roseeta vaan oranssia.

En voinut vastustaa kiusausta vaan tilasin loppuun vielä nutella-kakun, joka oli juuri niin hyvää kuin kuulostaakin.

Lapsilla ja enoilla oli ollut hauska ilta, ja tyttö kertoi silmät loistaen, miten he olivat pelanneet pelejä, koonneet legoja ja leikkineet sirkusta. Kaikki olivat iltaan hyvin tyytyväisiä.

Että tervetuloa vaan kyläilemään meille toistekin!

Kommentit

Piah (Ei varmistettu)

Hei!

Haluaisitko esitellä teidän tytön huonetta? Meillä on saman ikäinen tyttö niin kiinnostaa :) Oletteko ajatelleet yhdistää teidän kaksi asuntoa jossain vaiheessa?

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei! Huone on pysynyt samanlaisena kuin tässä jutussa viime kesältä: http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/liian-pieni-lastenhuoneeksi, vain kuplasänky on poistunut käytöstä ja tytön peitto vaihtunut isompaan. Tarkoitus on yhdistää asunnot jossain vaiheessa, sanotaan muutaman vuoden päästä, kun nykyinen lastenhuone alkaa käydä pieneksi. Kun poika kasvaa ulos nykyisestä sängystään, isompaa ei huoneeseen yksinkertaisesti mahdu.

Kommentoi