Tytöistä, laiturista ja myrskystä

Yöpakkaset tekevät jo tuloaan, joten oli aika nostaa mökkilaituri järvestä.

Tänään vietettävän kansainvälisen tyttöjenpäivän kunniaksi laitoin myös

  • Tähän postaukseen kuvan tytöstä ja kiintoavaimista muistuttamaan, että tytöt saavat olla muutakin kuin prinsessoja sekä
  • Lahjoituksen Plan Internationalin Minun Lakini -kampanjalle, jolla edistetään tyttöjen terveyttä ja suojelua kehitysmaissa.

IMG_0969.jpg

IMG_0967.jpg

Matkalla mökille ihmettelimme mökkitien varteen viime viikon myrskyssä kaatuneita puita. Niitä oli pelkästään tällä paikalla nopeasti laskettuna ainakin viisitoista. Matkaa omalle mökillemme oli vain muutama sata metri, mutta siellä puut olivat pysyneet pystyssä. Huh.

IMG_1080.jpg

Laituri jäi tänä vuonna kyllä kovin vähäiselle käytölle. Niin siinä vaan on käynyt, että lapsen myötä myös mökkeily on vähentynyt.

Tänä vuonna toki yhteistä kesälomaakin oli vain kolme viikkoa, mutta varsinainen syy vähentyneeseen mökkeilyyn on viikonloppureissujen määrän romahdus. Tavallinen viikonloppu on nimittäin nykyisin aivan liian lyhyt mökkireissulle, ja matkat maalle ovatkin kohdistuneet lähinnä anoppilaan.

IMG_0964-2.jpg

Alkoikin olla jo korkea aika laittaa mökki talvikuntoon, sillä järvet saattavat jäätyä jo lähiviikkoina. Tällä kertaa kiinnitimme erityistä huomiota saunan vesiletkun nostamiseen, sillä se on jäänyt jo kahtena (!) talvena epähuomiossa järveen.

IMG_1011.jpg

Vaikka aurinko paistoi kauniisti, ilma oli jo kylmä. Lapsi halusi keinua silti riippumatossa.

IMG_1048.jpg

Vielä viimeiset silmäykset sisään, ovet lukkoon ja menoksi.

IMG_1063.jpg

IMG_1066.jpg

Kun olimme jo tekemässä lähtöä, kuulimme jostain laulujoutsenten huudon.

IMG_1074.jpg

Nähdään taas ensi keväänä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *