Väriä ja lämpöä syksyyn

Isyyspakkaus

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Pierre Robert

Luulimme vielä hetki sitten, että tytöllämme on paljon vaatteita.

Sitten hän lopetti vaippojen käytön, ja huomasimme yllättävän asian: lapsella oli kyllä iso kasa sukkahousuja ja erilaisia ja erivärisiä bodyja - muttei juuri yhtään paitaa.

Bodyt olivat käteviä vauva-aikana, jolloin lasta nosteltiin paljon, ja ne myös pitivät kestovaipat tukevasti paikoillaan. Nyt ne alkoivat kuitenkin tuntua hankalilta, ja lapsikin tuntui turhautuvan neppareiden kanssa. Hän kun niin mielellään pukee ja riisuu lähes kaikki vaatteensa ite, ite, ite, mutta ei osaa vielä avata neppareitaLapselle oli siis saatava paitoja, niin lyhyt- kuin pitkähihaisia.

Lisäksi huomasin, että lapsella ei ollut yhtä ainoata neuletta talven varalle.

Siksipä olikin kovin osuvaa, että Pierre Robert tarjosi omia lastenvaatteitaan esiteltäväksi blogiini.

Pierre Robert on norjalainen brändi, jonka lastenvalikoimassa on mm. alusasuja, sukkia, sukkahousuja sekä kivoja merinovillaneuleita.

Tilasin tytölle siis uusia vaatteita Pierre Robertin verkkokaupasta, ja vaikeinta oli oikeastaan päättää, mitä kivoista raitaneuleista en ottaisi.

Päädyin näissä kuvissa näkyvään turkoosi-oranssiin malliin sekä hieman alempana näkyvään mintun ja laivastonsinisen yhdistelmään. Täydensin kokonaisuutta vielä paidan kanssa yhteensopivilla raidallisilla villasukilla ja kauniilla kuviollisilla sukkahousuilla.

Tyttöhän käyttää hyvin mielellään sukkahousuja, mutta hän suorastaan rakastaa erilaisia sukkia.

Talvea ajatellen tilaukseen sisältyi myös pirteän turkoosit villahousut ja samanväriset ohuet villasukat.

Vaatteita tilatessa on hyvä huomioida, että mitoitukset näyttävät olevan melko reiluja. Tilasin lapselle vaatteet koossa 98 - 104, jotta ne eivät varmasti jäisi heti pieniksi. Meidän pienelle kirpulle kokoa pienemmät vaatteet olisivat olleet täksi talveksi passelimmat, mutta onneksi hihoja voi kääriä.

Viime viikonloppu taisikin olla sitten viimeisiä mahdollisuuksia tänä vuonna liikkua ulkona pelkissä sukkahousuissa, hameessa ja villaneuleessa.

Pierre Robert haluaa toivottaa myös sinut tervetulleeksi tutustumaan heidän uudistettuun verkkokauppaansa ja mallistoonsa, johon on kuulemma tulossa lähiaikoina lisää uutuustuotteita.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.pierre-robert.com.

Syöttämällä koodin PR25BFI saat tilauksestasi 25 prosenttia alennusta. Etu on voimassa 15.11.2014 saakka.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluaisitko vielä kertoa, että millä nimellä nuo valkoisest sukkikset ovat verkkokaupassa? Ovat niin nätit!

Tommi K
Isyyspakkaus

Ne on itse asiassa vaaleanharmaat, ja ovat kyllä tosi nätit. Ne ovat verkkokaupassa nimellä "Tights cotton light grey".

nukka (Ei varmistettu)

Kiitti tästä postauksesta, laitoin pari paitaa, leggarit ja sukkia tilaukseen. Kivan raikkaat unisex -kuosit mielestäni. Jos tuotteet ovat hyviä, niin voisi tilata vielä lisääkin, nimittäin kun tilasi uutiskirjeen sai vielä 10 € alekoodin. Täytyy vaan miettiä miten usein noita uskaltaa sitten pestä, kun ovat täyttä villaa...

Ps. mulla oli ko. brändistä mielikuvana rumat kirjavat ja isot "mummoneuleet" ja taitaa mulla jotkut (mutsin ostamat) kalsaritkin olla ko. merkiltä :)

cocov (Ei varmistettu)

Onko nuo villaneuleet sellaista kutittavaa villaa vai sellaista pehmeää, jota voi käyttä ilman aluspaitaa. Meidän pojalla on niin herkkä iho, että on vaikea löytää tarpeeksi lämpimiä vaatteita talveksi.

Tommi K
Isyyspakkaus

Voihan vitsit, kun on jäänyt vastaamatta tähän. Niin, omasta mielestäni tämä ei ollut kutittavaa vaan sellaista pehmeää. Mutta se pitäisi varmaan melkein testata itse.

Kommentoi