Vauvakuplasta Musen keikalle

Isyyspakkaus

Niinhän siinä sitten kävi, että vajaan parin viikon takainen Queenin keikka jäi minulta näkemättä ja kuulematta, sillä poikamme syntyi juuri konsertin aikana.

Tiesin toki jo lippua ostaessani, että tällainen riski on olemassa, mutta ajattelin, että kyllä lippu jollekin kelpaa, jos en pääse keikalle itse. Lahjoitin lipun lopulta naapurilleni, joka ystävällisesti ulkoilutti koiraamme useamman kerran sillä aikaa, kun olimme itse sairaalassa.

Ostin joskus viime vuoden puolella lipun myös Musen keikalle, joka oli eilen. Riski oli sama, mutta ajattelin, että jospa edes toiselle näistä keikoista pääsisi.

No, lähellä oli. Kuvista voit päätellä, että olin kyllä keikalla, mutta harkitsin jo sen väliin jättämistä.

Olimme kotiutuneet sairaalasta vain päivää aiemmin, ja ajatukset olivat luonnollisesti jossain aivan muualla kuin konsertissa. Lopulta kuitenkin ajattelin, että olen poissa kotoa vain muutaman tunnin, eikä tässä mitään hätää ole kenelläkään, joten voin aivan hyvin poistua vauvakuplasta hetkeksi.

Muse on loistava livebändi, ja Drones-kiertueen show oli näyttävä.

Pyöreä ja pyörivä esiintymislava oli keskellä areenaa, ja yleisöä oli joka puolella lavaa. Tällainen lavaratkaisu on erittäin toimiva tämän kokoisissa tiloissa, sillä ns. takakaarteessakin istuvat katsojat näkevät show'n yhtä hyvin kuin muut. Myös permannolla on vähemmän tungosta, sillä lavanreunuspaikkoja on tarjolla moninkertaisesti tavalliseen lavaan verrattuna.

Show'ssa hyödynnettiin läpinäkyviin verhoihin projisoituja videoita, mutta omaperäisin visuaalinen elementti oli kahdeksan pyöreän drone-pallon ryhmä, joka ilmestyi aika ajoin katon rajasta, leijui yleisön päiden yllä ja esitti ilmassa omaa koreografiaansa.

Vaikka vilkuilinkin puhelintani aika ajoin ja tarkastin, onko kotoa tullut viestejä, olen silti tyytyväinen, että lähdin keikalle. Se oli erittäin hieno.

Seuraavana yönä heräsimmekin kahden tunnin välein syöttämään vauvaa.

Nyt päässäni soi Starlight ja Time Is Running Out.

Kommentit

Oletko huomannut että blogiteksteihin on ilmestynyt mainoksia, siis tekstin sekaan. Tässä ko. postauksessa lauseen 'Muse on loistava livebändi, ja Drones-kiertueen show oli näyttävä.' jälkeen on mainos. Häiritsee hirveästi lukemista kun useinkaan mainokst eivät ei liity tekstiin. Ja usein tulee se vaikutelma että teksti loppui.
Jossain blogissa olikin tätä kommentoitu ja esimerkki jossa luki pelkästään
Mainos
blogitekstin keskellä.
Toivottavasti Lily tekee asialle jotain.

Tommi K
Isyyspakkaus

Se taitaa olla uusi mainospaikka, joka on lisätty sinne aivan tarkoituksella. Ei se esteettisesti ole kaunein ratkaisu, mutta pitää muistaa, että tämä palvelu rahoitetaan vain ja ainoastaan mainostuloilla.

Kommentoi