Vielä yksi brunssivinkki Amsterdamista: Bakers & Roasters

Isyyspakkaus

Huomasin juuri, että olen jättänyt kertomatta yhdestä erittäin lämpimien suositusten arvoisesta paikasta Amsterdamissa. Palataan siis toukokuuhun ja Bakers & Roasters -kahvilaan De Pijpissä (Eerste Jacob van Campenstraat 54, Amsterdam).

Paikan kerrotaan olevan uusiseelantilainen kahvila, joka sisältää runsaan annoksen Brasiliaa - perustajiensa kotimaiden mukaan tietysti. Kahvila on hyvin suosittu, joten pöytäpaikkaa on varauduttava odottamaan melko pitkään.

Kun yritimme kahvilaan ensimmäisen kerran, pöytää olisi pitänyt odottaa yli tunti, joten vaihdoimme toiseen paikkaan. Toisena päivänä sisätilat olivat jälleen täynnä, mutta terassilla oli yksi pöytä vapaana. Ilmat olivat vielä silloin hieman viileämmät, joten muut jonossa olleet halusivat istua mieluummin sisätiloissa. 

Brunssiannoksemme olivat muhkeat ja maukkaat: itse valitsin rapean tortillan päälle tehdyn ja mausteisen Huevos Rancherosin.

Rouvan Kiwi Brekkie oli tuhti, makkarainen ja perunainen.

Myös tytön Fresh as a Summer Hash oli niin runsas, että siitä riitti nyhtölammasta ja perunaa myös isille ja äidille.

Jälkiruoiksi voi valita herkkuja sisätiloissa olevasta kakkupöydästä. Me otimme mutakakkua ja Rocky Roadia, nam!

Kyllä tänne toistekin tulisin, jos nurkilla olisin!

* * *

Ja kun nyt olet jo menossa De Pijpiin brunssille, käy samalla tsekkaamassa muutaman korttelin päässä oleva juhlatarvike- ja lelukauppa De Kinderfeestwinkel (Gerard Doustraat 65, Amsterdam). Todella söpö paikka, jossa on paljon kaikkea pieniä ihmisiä kiinnostavaa!

Nyt on Amsterdamin-matka loppuun käsitelty. Ja vaikka matkalla olikin omat haasteensa lasten kanssa, kyllä oli kuitenkin kiva käydä pitkästä aikaa!

 

Muut ravintolavinkkini Amsterdamista:

Kommentoi