Viimeisiä mökkiviikkoja viedään

Viikonloppuna oli lämpimämpää kuin useana päivänä kesäkuussa. Voiko tätä siis sanoa intiaanikesäksi?

IMG_2059-2.jpg

IMG_2055-2.jpg

Kävin jälleen puutarhamökillä keräilemässä tomaatteja ja karhunvattuja, ja otin samalla mukaani myös loput herneet sekä kassillisen maahan pudonneita omenia.

IMG_2061-2.jpg

IMG_2065-2.jpg

IMG_2071-2.jpg

Lopuille omenille varasin mehustusajan Sipoon mehuasemalta lauantaille.

IMG_2058-2.jpg

Ihmettelin, miten maa-artisokat voivatkin kasvattaa jopa kolmemetriset varret ja miten näyttävät keltaiset kukat niillä on. Kasvi myös näyttää leviävän kuin rikkaruoho, joten voisimme lähiaikoina kaivaa taas säkillisen mukuloita syötäväksi ja vaikkapa annettavaksi tutuille.

IMG_2077-2.jpg

Puutarhakausi alkaa olla lopuillaan ja vedet katkaistaan varmasti jo muutaman viikon sisällä. Sitten alkaa remontti.

IMG_2072-2.jpg

Olemme sopineet perinnerakentamiseen ja entisöivään remontointiin erikoistuneen Trähusin kanssa, että he tekevät mökissä sellaisia rakennus- ja kunnostustöitä, joihin oma osaamisemme tai aikamme ei riitä.

Ulkolaudoituksessa on korjattavaa, ikkunoiden karmit ovat huonossa kunnossa ja haluaisimme myös tehdä muutoksia sisätiloihin. Saatamme luopua omasta kuivakäymälästä ja käyttää senkin tilan johonkin muuhun. Aloimme myös haaveilla veden vetämisestä sisälle mökin keittiöön, sillä nyt vesi tulee vain mökin ulkopuolelle.

Työt olisi tarkoitus saada tehtyä syksyn ja talven aikana niin, että ensi keväänä ja kesänä pääsemme sisustamaan mökkiä ja vähitellen myös yöpymään siellä.

IMG_2068-2.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *