Villainen yllätys

Isyyspakkaus

Postiluukusta kolahtaa paketti tytölle. Lähettäjä on mummon ystävätär. Samasta osoitteesta on aiemmin tupsahtanut itse neulottuja lapasia, joten osaan aavistella, mitä paketissa on.

"Lähetän nämä lapaset ja kaulahuivin. Toivottavasti niistä on iloa!"

"Voi miten ihanat ja kauniit! Saanko minä laittaa nämä lapaset rukkasten alle? Ja huivin kaulaan kun mennään ulos?"

Tietysti.

Kiitos Sirkka-Liisalle yllätyksestä, olivat tosi mieleiset! Ja ensimmäinen oma kaulaliina pienelle!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Tommi! Heittäisitkö vinkkiä Helsingin ravintoloista. Olemme tulossa ensi viikolla sinne muutamaksi päiväksi arkena. En etsi mitään liian fine diningia, mutta kuitenkin superherkullista ruokaa. Parhaat lounas- ja illallispaikat? Plussaa jos ravintolat on kävelymatkan päässä (~ 2 km) rautatieasemalta.

Tommi K
Isyyspakkaus

Moi! Illallisille suosittelen esim. Kuurnaa, Baskeri & Bassoa (suljettu 28.1. - 4.2.), Farangia ja Kolmosta. Lounaspaikkoja tunnen vähän huonosti, sillä syön lounaani aina keskustan ulkopuolella, mutta yksi hyvä paikka on ainakin Hietalahden kauppahalli, jossa on mm. Fat Ramen ja Roslundin lihakauppa, josta saa tosi hyvät burgerit. Jos lounaalla haluaa jotain vähän spessumpaa, niin monilla ravintoloilla on hyvät lounasmenut, esim. Gaijinilla ja Boulevard Socialilla. Rouva suosittelee lounaille The Cockia, Sandroa ja Pompieria. Niissä kaikissa on kuulemma kivasti erilaisia salaatteja buffet-pöydässä. 

Kommentoi