Voita isänpäivän juhlalounas Finlandia-talossa

Isyyspakkaus

Kerroin viime keväänä, että sain kutsun Finlandia-talon äitienpäivän juhlalounaalle ja että myöhemmin osallistuisin heidän isänpäivälounaansa suunnitteluun.

Kävinkin joitain viikkoja sitten parin muun perhebloggarin kanssa talolla antamassa palautetta ja kehitysehdotuksia erityisesti lapsiperheen näkökulmasta. Näitä ideoita hyödynnetään ensi viikon sunnuntaina, kun on isien vuoro saada hemmottelua. Jännä nähdä, miltä lopputulos näyttää!

"Isänpäivälounas maailman parhaalle isälle

Sunnuntaina 10.11. klo 13-16 isiä hemmotellaan Finlandia-ravintolan juhlalounaalla.
Herkullinen carvery-pöytä tarjolla koko perheelle. Musisoinnista vastaa Ocean3.
"

Ja mikä hauskinta:

Joku teistä voittaa tämän isänpäivälounaan neljälle hengelle!

Kerro siis mieleenpainuvin isänpäivämuistosi tai millainen oman perheesi isänpäivämenu on ja voit voittaa juhlalounaan neljälle. Palkinnon tarjoaa Finlandia-ravintola, ja sen arvo on jopa 188 €, jos koko seurue koostuu aikuisista. Alle 6-vuotiaat pääsevät lounaalle veloituksetta.

Jätä vastauksesi kommenttikenttään viimeistään maanantaina 4.11.2013 klo 18:00 ja muista kertoa myös sähköpostiosoitteesi. Sisäänkirjautumaton kommentoija voi jättää sähköpostiosoitteensa niin, että se näkyy vain bloggarille.

 

Lisätiedot ja menu Finlandia-talon sivuilla: http://www.finlandiaravintola.fi/isanpaiva

Kommentit

Äiååä83 (Ei varmistettu)

Mahtava palkinto! Toivotaan onnettaria tännepäin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

å=ä

Mosmoska (Ei varmistettu)

Isänpäivämuistoja meidän perheellä ei vielä ole, sillä esikoinen on vasta 3kk. Sen sijaan meillä olisi jo vähitellen kova tarve päästä pois kotoa vauvakuplasta juhlimaan aikuisten lailla! Meidän perheen isäkin varmana ottaisi mielellään vastaan mahdollisuuden syödä ulkona (ja äitiä lohduttaisi kun ympärillä olisi muitakin lapsellisia ensimmäisellä ravintolaruokailukerralla), meillä kun ei kotona valitettavasti tarjoilla isän herkkua kalaa. Itselläni on sen tason kammo jo pelkästään kalan hajua kohtaan, että sitä en parhaallaakaan tahdon voimalla voi miehelleni valmistaa. Meillä varmaan syötäisiin isänpäivän kunniaksi pähkinäkuorrutteisia bataatteja ja pippuripihviä, mitä mies kyllä rakastaa, mutta voi kun voisinkin yllättää hänet tuolla Finlandia-talon paahdetulla lohella ja valkoviinikastikkeella!

Äippä83 (Ei varmistettu)

å=ä eli siis p

nimimerkki hieman väsynyt, silmät ristissä oleva äiti...

NN (Ei varmistettu)

En ole nähnyt omaa isääni 8 vuoteen, mutta isäpuoleni ansaitsisi päästä lounaalle. Myös meidän perheellä on ensimmäinen ns. "isänpäivä", koska saamme lapsen joulukuussa ja ajattelin ostaa nyt jo kortin tulevalle isukille. ;) Paras muisto isänpäivästä on lapsuudesta kun oltiin päiväkodissa askarreltu kortit ja vietiin omat tekemämme leivät isille sänkyyn. :) Ei välttämättä ihan kauneimmat leivät saati parhaimmat mutta silti kelpasi! Ja kakku oli myös koristeltu aamulla kun isi vielä nukkui. Eli aika perinteistä isänpäivämeininkiä ollut. Teininä muistan isänpäivät sellaisina päivinä, että kaikki kaverit joutuivat olemaan kotona ja oli melko pitkiä sunnuntaita kun se oma isä ei oikein ollut isänä enää joten ei ollut mitään juhlittavaa. Äiti sitten piristi ja touhuttiin jotain kivaa kolmisin siskon ja äidin kanssa. :) Mitään erityisiä lounaita meillä ei ole koskaan muistaakseni ollut ja oikeastaan isänpäivää ei ole kunnolla juhlittukaan pitkään aikaan, (vaikka isäpuoli löytyy ja samoin miehen isäpuoli muistetaan) mutta ei kai koskaan ole liian myöhäistä ottaa tavaksi?

Hauskaa isänpäivää myös sulle Tommi. :)

Masuli (Ei varmistettu)

Vielä ei olla tässä perheessä isänpäivää kertaakaan vietetty, joten jospa Finlandia-talon lounas olisi se mieleenpainuvin ensimmäinen isänpäivä :)

Ponsa (Ei varmistettu)

Tämä olisi varmasti mahtava tapa viettää ensimmäistä isänpäivää mieheni ja vauvamme kanssa. Olen miettinyt jos jonkinmoista yllätystä ja miehelleni joka on hyvän ruoan ystävä olisi tämä varmasti erittäin mieluinen yllätys.

laura A (Ei varmistettu)

Meillä on toinen isänpäivä, kuten teilläkin tässä nykyisessä omassa perheessä. Isänpäiviä olen kyllä viettänyt oman isän kanssa jo 33 kertaa. Meillä tehtiin lapsuuden perheessä aina valmiita voileipiä tarjottimellinen aamiaiseksi. Siskono kanssa haluttiin aina laittaa niiden päälle lempiherkkuamme, mandariinia. En tiedä oliko kyseiset juusto-kinkku-mandariinileivät niinkään vanhempien makuun. Vieläkin lapsuuden kodissa on tämä leipäperinne. Hiukan harmittelen, ettei sama tapa seurannut nykykotiini, koska mieheni haluaa mieluumin juhla-aamiaisellaan uppomunia ja pancakeseja. Ensimmäinen isänpäivä oli hulinaa ja turhan tavoitteellista. Ensin brunssi kotona sitten anoppi+appi vieraita, omien vanhempien vierailu ja vielä kolmen ruokalajin illallinen ja mukana noin 4 kk ikäinen vauva.
Nyt mennään helpommalla, ollaan putkiremppaa paossa ja olen aloittanut työt, eikä raataminen vieraassa keittiössä herätä suuria intohimoja. Aamiaisen laitan, ne uppomunat jne. Iltapäivällä lounaalle ravintolaan, toivottavasti voiton myötä vaikka finuskalle ;)

Jaana H (Ei varmistettu)

viime vuonna vietimme pienen tyttäremme ja mieheni kanssa hänen ensimmäistä isänpäivää, se oli aika hieno fiilis ja tunteikas päivä. tänä vuonna olisi mukava juhlia finlandia talolla.

HelloAochi

Haluaisin voittaa palkinnon, en niinkään Kainin isää vaan Kainia itseään varten. Minusta on tärkeää, että saan Kainin takia pidettyä tällaisistakin perinteistä kiinni ja juhlia hänen isäänsä, vaikka isä ei hoidakaan asioitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Haluan kuitenkin, että Kain ei siitä kärsi.

Eli veisinkö lounaalle Kainin isän? Ehkä!

HelloAochi

Oman isäni veisin ilman muuta, hän ansaitsee kaikki mahdolliset lahjat. On vain valitettavasti niin kovin kaukana, lentäisiköhän hän Helsinkiin tuota varten? Pitää kysyä.

SylviKoo

Ihana palkinto niin Isälle kuin isäinpäiväateria vastaavallekin. Meillä on juhlittu vasta kahta isäinpäivää, joten merkittäviä ruokatraditioita ei ole vielä ehtinyt syntymään. Mieheni lempijälkkäri on tekemäni tiramisu, joten se saattaisi olla listalla tänäkin vuonna. Kuvani Finlandiatalon aterioista on ollut vähän kliininen ja "lounasruokalamainen", toteaisin mieluusti olleeni väärässä ;)

Piia K (Ei varmistettu)

Olisi upeaa juhlia mieheni ensimmäistä isänpäivää Finlandia-talossa!

Piia K (Ei varmistettu)

Olisi upeaa juhlia mieheni ensimmäistä isänpäivää Finlandia-talossa!

Meilläkin on toinen isänpäivä tällä omalla perheellä edessä. Viimeksi isänpäivänä oltiin museossa lapsettoman ystäväpariskunnan kanssa, minkä jälkeen poksautettiin pullo sampanjaa porkkanakakun kaveriksi. Porkkanakakku voisi tänäkin vuonna kuulua ruokalistalle, sillä mieheni ei ole täytekakkujen ystävä. Lisäksi käyttämäni porkkanakakun resepti on munaton, joten se sopii myös allergikkolapsellemme.

Valitettavasti mieleenpainuvin isänpäivämuistoni ei ole kovin kehuttava. Tokana opiskeluvuotenani olin isänpäivää edeltävänä lauantaina vuosijuhlissa ja, no, eihän se nyt sitten kuivin suin mennyt. Olin luvannut kuitenkin mennä pappani luokse isänpäivää viettämään ja samalla palauttaa omalta isältäni lainassa olleen auton. Enää en missään tapauksessa istuisi rattiin siinä kunnossa, mutta tuolloin olin laskevinani, että koska lopetin (snapsien) juomisen ajoissa, voisin jo ajaa. Siinä sitten puristin rattia parin tunnin unien jälkeen rystyset valkoisina; onneksi ajomatkaa oli vain puolisen tuntia. Eikä jäänyt kyllä muulta suvulta varmasti huomaamatta, että myöhäiseksi oli edellisenä iltana mennyt... Voi nolous.

annemi

Isäni, suuri saksalainen kulinaristi, rakastaa ruokaa ja meillä onkin kaikki isänpäivät pyörineet syömisen ja ruokailun ympärillä. Käymme harvoin ravintoloissa isänpäivänä, vaan joko juhlakalu tai minä olemme kokanneet viime vuosina isänpäivän herkut.

jjs (Ei varmistettu)

Meillä on tapana kokkailla joka vuosi jotain uutta kotona ja istua useampi tunti yhdessä. Illalla siirrytään vain ruokapöydästä sohvalle. Kiva perinne vaikka me lapset olemme jo aikuisia :)

Uuden elämän arvoitus

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsen viettämään isänpäivää. Mieheni on tuore isä, joten aiomme isänpäivästä tehdä perinteen perheessämme. Lahjan olen jo ostanut ja aamulla teen herkkuaamiaisen miehelleni. Päivää on ideana viettää anoppilassa :)

aquila (Ei varmistettu)

Meillä vietetään tänä vuonna ensimmäistä isänpäivää. Suunnitelmissa on pitkät aamu-unet isälle ja jonka jälkeen kotibrunssi, jossa ainakin mustikkalettuja, tuoretta leipää ja hyvää kahvia. Meidän perheen huippuiskä ansaitsisi kyllä vielä juhlalounaan hienoissa puitteissa.

patentti

Olisi hyvä lahja omalle isälleni, olen itse juuri graduvaiheessa (lue: täysin rahaton) ja en millään keksi sopivaa lahjaa.

 

patentti@hellokitty.com

Kikano (Ei varmistettu)

Vietin mieleenpainuvimman isänpäiväni pienenä isän kanssa kalassa: tuulisena ja kylmänä marraskuun päivänä. On harvinaista, että isänpäivää juhlistettaisiin meillä jotenkin, sillä isäni mielestä isänpäivä on "turhaa haihattelua". :D Perinteisen jäyhä suomalainen mies.

Pinjeta
Kissanpäivät

Mieleenpainuvin isänpäivämuistoni on se, kun olimme vanhempieni ja setäni perheen kanssa syömässä. Ruoka oli mielestäni pahaa, muiden mielestä ihan hyvää (muistaakseni olin ala-asteella). Setäni ei ehtinyt syömään yhtäkään lautastaan tyhjäksi, koska yli-innokkaat tarjoilijat veivät puolitäyden lautasen hänen nenänsä edestään joka kerta! Ruokapaikassa ei ollut paljon asiakkaita ja setäni tuppasi puhumaan käsillään kesken ruokailun, joten ilmeisesti tyylikkäästi pukeutuneet tarjoilijat ajattelivat, että hän on syönyt. Setäni ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän juttunsa lopuksi huomasi, että taas täytyy hakea uusi lautanen :D

Yleisesti ottaen meillä ei mitään ihmeellistä isänpäivän menuta ole koskaan ollut, olemme viettäneet isänpäivät kahvitellen, jolloin sisarukseni ovat tulleet perheineen vanhempieni kotiin.

pinjeta@gmail.com

Suvi Kouki (Ei varmistettu)

Oma isäni on ollut haudan levossa jo melkein kymmenen vuotta ja kaksosemme ovat alle vuoden ikäisiä joten minulla on ollut isänpäivien vietosta hieman paussia joten mielessä on jonkin aikaa kummitellut miten näitä isänpäiviä oikein taas kuuluikaan viettää tai paremmin miten me haluaisimme sen viettää? Vuosi on ollut rankka ja isämies kantanut kortensa kekoon vähintään kiitettävästi joten häntä pitäisi muistaa "ihan kiva" -luokkaa paremmin.

Hyvä isänpäivä menuineen menisi kuitenkin jotenkin näin: Normaalisti saan nukkua viikonloppuisin pitkään mutta isänpäivänä tulisi kahvikoneen starttailuun nousta herätyskellon voimalla riittävän aikaisin jottei isämies kerkeä sitä tekemään. Jos kaksikko suo ja takana on hyvin nukuttu yö, itse leivotut sämpylät ja smoothie kera latten ja asiaankuuluvin lahjuksin ja lastentassukortein odottaisivat hyvin levännyttä isämiestä aamiaispöydässä. Ehkä jopa sängyssä mutta tämä yhdistettynä kaksikkoon tuottaisi vain sotkua joten joustetaan hieman. Rennon aamun jälkeen suuntaisimme hyvillä mielin ja hyvin levänneenä Finlandia -taloon syömään lounasta. Lounaaksi isämies saisikin kasapäin herkkuja ja hyvää ruokaa kuten härkää, jota tämä lähinnä kasvisruokaileva äiti ei hänelle kykene tarjoilemaan,

Naq (Ei varmistettu)

Meillä on ollut perinteenä kahden sisaruksen kanssa jo pitkään joko viedä isä syömään tai valmistaa itse ruokaa jonkun meistä luona.
Viimeksi menulle päätyi tomaatti-mozzarella bruschetta, pinaatti-herkkusienipastaa ja omenapiirakka. Kasvissyöjä isä tykkäsi, mutta myös tuolla Finlandia talon listalla olisi hänelle (ja meille sisaruksille!!) kelpaavia herkkuja vaikka kuinka! :)

Josefina (Ei varmistettu)

Olemme aina muistaneet isääni isänpäivänä pienin lahjoin ja kortein. Äiti on leiponut kakun ja on kahviteltu. Mitään sen erityisempaa ei ole ollut. Nyt kun saamme viettää oman perheeni kanssa ensimmäistä isänpäivää, tahtoisin tehdä siitä hieman erityisemmän. :)
Tietysti mieheni ansaitsee maailman parhaana isänä juhlapäivänään hemmottelua ja lahjoja. Luulen että hän ilahtuu, jos saisin loihdittua kerrankin jotain syötäväksi kelpaavaa. Olen suunnitellut loihtivani herkkuruuat, riski on vain siinä, että olen keittiössä auttamaton rähmäkäpälä. :D Lisäksi kokkaaminen 6kk vanhan vauvan kanssa tuo uudet haasteensa, ja ruuat on varmaan mahdoton saada tehtyä yllätykseksi (kuten haluaisin.) Tietysti parhaani yritän! :)
Hyvien ruokien ja lahjojen lisäksi, haluan viettää mukavan päivän yhdessä, rauhassa oleillen ilman mitään suurempaa kiirettä. Ajattelin, että voisi olla mukavaa täyttää yhdessä ns. vauva-kirjoja, ja samalla muistella isyyden tuomia iloja.
Juhlalounas Finlandia-talolla tietysti olisi erityinen kokemus meille kaikille, jo itse paikkansa puolesta. Siellä ainakin kaikki saisivat varmasti jotain syötäväksi kelpaavaa, ja isä pääsisi kunnolla herkuttelemaan. ;)

Mums

Viime vuonna annoin ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi jonkun isille kirjoitetun isyysoppaan/kasvatusoppaan tms. Mieheni, jonka syntymäpäivä on myös marraskuussa, ja joka toki syntymäpäivälahjaksi ja myöhemmin joululahjaksi sai paljon viihteellisempiä lahjoja, ei ollenkaan arvostanut isänpäivälahjaansa.

Menyy oli meillä viime vuonna isoisän valmistama, hän on loistava kokki, täällä hieman esimerkkiä hänen kokkaustaidoistaan: http://arkikokkailut.blogspot.fi/2013/10/viikonlopun-herkuttelua-perigordin.html

Tänä vuonna meille ei ole vielä isänpäivän ohjelma tiedossa, Finlandia-talon lounas olisi erittäin tervetullut!

MarjaH (Ei varmistettu)

Meillä on edessä ensimmäinen oikea isänpäivä... Viime vuonna juhlimme nollatta isänpäivää: olin tehnyt ihanan aamiaisen ja annoin miehelleni isyyspakkauksen (heh). Olen yrittänyt mieheltä kysyä, että millaisen isänpäivän hän haluaisi (itselläni oli niin selkeät toiveet äitienpäiväksi), mutta ei hän oikein osaa kertoa. Varmaan leivon ainakin kakun, jos ei muuta keksitä eikä arpaonni osu kohdalle :)

Amk (Ei varmistettu)

Olin ekalla luokalla koulussa ja kädentaidon tunnilla oli tarkoitus tehdä isänpäivälahjaksi naruista ja puuhelmistä solmeilemalla hieno avaimenperä. Näpersin ja näpersin enkä saanut aikaan kuin umpisolmua, koska en vain hahmottanut ohjetta. Siitä huolimatta isä sai lahjansa ja käyttää avaimenperää vielä tänäkin päivänä, ja tästä on aikaa pyöreät 24 vuotta!
Tänä vuonna mieheni pääsee viettämään ensimmäistä isänpäiväänsä, olisi ihanaa, jos hänkin saisi tulevaisuudessa jonkin yhtä arvokkaan lahjan!

Pienempi (Ei varmistettu)

Muistan, kun ensimmäisellä luokalla askartelimme koiranruokapurkista kynätelineet isänpäivälahjaksi. Omani oli keltainen ja siinä oli nappi ja rusetti. Isällä on se vieläkin kovassa käytössä kotitoimistossa! :)

suvisinimarja (Ei varmistettu)

Ehkä lapsuuden isäinpävät jolloin annettiin lahjaksi omatekemiä sarjakuvia ja kortteja isästä. Niitä on ympäri lapsuuden kotia ja mukava lukea näin aikuisena.

pahokas (Ei varmistettu)

Meillä isänpäivät on nykyään hyvin erilaisia mitä lapsuudessani - veljeni kanssa molemmat asutaan jo omillamme ja vanhemmat ovat mökillä. Varsinaista isänpäivää meillä vietetään siis joko sunnuntaina illalla tai vaihtoehtoisesti seuraavalla viikolla joku ilta, yleensä pyrimme veljen kanssa tekemään kulinaristi-iskälle jonkun uberhyvän kolmen ruokalajin illallisen. Lahjojenvaihtoa ei juurikaan tapahdu enää, korteista puhumattakaan. Suurin menestys näistä illallisista oli ehkä itsetehty punaviinikastike - sitä tuli aivan valtavasti, ja sitä syötiin pakastettuna moneen otteeseen.

Empsuli (Ei varmistettu)

Mieleenpainuvin isänpäivä on viime isänpäivä, koska sitä vietettiin meidän perheen kesken ensimmäistä kertaa <3 olimme putkiremppaevakossa, mutta tuona päivänä sekään ei haitannut :)
Isä saa päättää isänpäivän ruokalistan mielensä mukaan! :)

Empsuli (Ei varmistettu)

Sydän muuttui koodikieleksi :)

Hemmuli (Ei varmistettu)

Oma isäni on aina vierastanut kaikenlaista hössötystä ja lahjontaa, mutta tässäpä olisi hänelle ihan mahtava isänpäivälahja!

Meren rannalla

Meillä vasta yksi isänpäivä takana ja silloin isää lahjottiin keittokirjalla, mitä hän oli _joka kerta_ kirjakaupassa käydessämme hiplaillut :) Tänä vuonna ruoanlaitto ajateltiin ulkoistaa, joten palkinto kuulostaa mahtavalta! 

 

Liáina (Ei varmistettu)

Onpa lihaisa menu. Jätettiinkö konsultaatiosta kaikki kasvissyöjäperhebloggarit pois?

KitKat1979 (Ei varmistettu)

Nam!

Suvitk (Ei varmistettu)

Mieleenpainuvin isänpäivä oli viime vuonna, rakkaan mieheni ensimmäinen isänpäivä :) Hermoilin jo viikkoja etukäteen kaikesta, vaikkei juhlasuunnitelmissa ollut paljoa brunssia kummempaa.

Me, minä vanhimpana ja mahdollisesti joku ylös saamani nuorempi sisarus, ollaan isänpäivänä lapsena herätty sunnuntaiaamuna aikaisin. Ja sitten alettiin kakun tekoon. Äiti tosin oli tehnyt kakkupohjan jo aiemmin, mutta muuten kakku oli meidän vastuullamme. Siitä ne hienoni joka vuosi. Nyt isää ei enää ole, mutta juhlitaan poikaystävän perheen kanssa.

Ihan mahtava lahjaidea omalle isukille ja lapsen isälle! Mukana arvonnassa tietenkin.

nikkari (Ei varmistettu)

Tämä olisi liian hyvää ollakseen totta:) kattauksesta voisi saada ideaa myös ristiäisruokien valmistamiseen...toivotaan onnetarta paikalle arvobnan aikoihin!

Lottapotta (Ei varmistettu)

Meille ensimmäiset isänpäivä-muistot syntyvät reilun viikon päästä. Silloin kippistelemme ensimmäistä kertaa! Pidän sormet ja varmaat sikkuralla, että onni suosii arvonnassa. Ihka eka isinpäivä ja ilosta pompimme jos Finlandia taloon pääsemme herkuttelemaan

S-K (Ei varmistettu)

Varasinkin pöydän kirjoituksesi innoittamana. Jos vielä saatais ilmainen lounas, niin se ois ihan huippua! Kiitos vinkistä!

AnniKoo (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana!

Meillä on ollut jo vuosia tapana ostaa isälle isänpäivälahjaksi arpoja. Jokainen lapsi tuo yleensä muutaman arvan, ja aina toivomme jättipottia. Tähän päivään mennessä suurin voitto on tainnut olla noin 10e, ja rahaa arpoihin on mennyt moninkertainen määrä :) Mutta ehkä joskus onni potkaisee ja lähdetään koko perheen voimin vaikka maailmanympärimatkalle! Erityistä isänpäiväillallista ei perheessämme ole juuri harrastettu, mutta tämä voisi olla sopiva alku perinteelle.

HH (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa.

Hampaat irvessä

Tää on pakko voittaa! Veisin oman isäni ja oman pienen perheeni isän yllätyslounaalle Helsinkiin.

Liisu (Ei varmistettu)

Meidän isi ois onnesta soikeena, jos isänpäivänä olisi pöytä täynnä tuplajuustoja :-D Mut toivon tietenkin, et pääsis mieluummin juhlalounaalle ♥

Jolyy (Ei varmistettu)

On vaikeaa sanoa yhtä ikimuistoista isänpäivää. Ennen jokainen isänpäivä oli vaan yksi juhla muiden joukossa. Nyt jokainen uusi juhla, isänpäivä mukaan lukien, on siunaus meidän perheelle. Isälläni, 55, on vaikea hitaasti, mutta varmasti etenevä MS-tauti. Isäni saa jokapäivä 5-7 kappaletta tunnin mittaisia kipukohtauksia, joiden aikana hän ei voi tehdä mitään.
Isäni on muuttunut, mutta hän edelleen erittäin tärkeä ja rakas meille. Olisi ihana viedä isä ja koko perhe syömään hienosti. Isäni jos kuka ansaitsisi sellaista kohtelua. :)

Emmi Elise (Ei varmistettu)

Tajusin juuri, että olemme isänpäiväviikonlopun Helsingissä joten pääsen osallistumaan arvontaan! :)
Viime vuonna oli ensimmäinen mieheni isänpäivä, jolloin teimme kotona brunssia ja joimme kuohuvat. Perinnettä ei päässyt vielä syntymään, sillä tämän isänpäivän aamuun heräämme hotellista :)

Pages

Kommentoi