Vuoden parhaat kuvat 2018

Vuoden lopussa on aina yhtä hauskaa tutkia, mitkä postaukset ovat olleet päättyvän vuoden suosituimpia. Tämän vuoden TOP 9:ni Instagramissa näyttää tältä.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018.JPG

Kärjen joukossa on mm. tämä kuva tytön 6-vuotissynttäreiltä. Poikaa juhlittiin pari viikkoa myöhemmin, ja hän täytti tänä vuonna kaksi. Nyt odotamme kovasti 7-vuotisjuhlia ja tietystä ensi syksyn alkavaa koulua. (Mihin tämä aika katoaa, ja miten se voi olla jo menossa kouluun?!?) Uskomatonta, mutta totta: kouluun ilmoittautuminen alkaa jo viikon päästä!!!

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 9.jpg

”Miten onnellinen voikaan 6-vuotissynttärisankari olla saamastaan huomiosta, vohveleiden tarjoamisesta päiväkodissa, onnittelulaulusta ja tietysti kaverisynttäreistä päiväkotikavereille! Synttärikakuksi hän halusi marjoilla koristellun pavlovan. Lue blogista, miten selvisimme kymmenen (noin) kuusivuotiaan ja yhden taaperon kanssa kevään odotetuimmista juhlista! #syntymäpäivä #6vee #pavlova #synttärikakku #synttärit #birthdaycake #6yrs”

Yksi tämän vuoden suurista teemoista oli puutarhamökin remontti, joka valitettavasti ei valmistunut yrityksistäni huolimatta tänä vuonna. Mutta tästä jatketaan sitten taas huhti-toukokuussa.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 8.jpg

”Mökkiremonttimme on edelleen pahasti kesken, mutta koska päätimme järjestää eiliset syntymäpäiväjuhlamme mökillämme, mökki piti siivota sellaiseen kuntoon kuin kaikki olisi lähes valmista. Oikeasta kuvakulmasta katsottuna tämähän näyttää aika UPEALTA! Lisää kuvia ja uusi postaus blogissa. #isyyspakkaus.com #puutarhamökillä #mökkiremontti #siirtolapuutarha #herttoniemensiirtolapuutarha”

Kesällä viihdytin seuraajiani esittämällä Vogue-liikkeitä mansikoiden hilloamisen lomassa. Osasin ne vielä 28 vuotta myöhemminkin.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 7.jpg

”Yleisön pyynnöstä ja Madonnan 60-vuotispäivän kunniaksi julkaisemme uudelleen tämän kesällä suurta suosiota nauttineen Instagram Story -videon. Strike a pose! #vogue #madonna #madonna60 #happybirthdaymadonna”

Lasten suusta kuullut totuudet ovat aina yhtä viihdyttäviä. Ja viiltäviä. Marraskuu taisi olla erityisen rankka monin tavoin, ja täytyy myöntää, että tämä lausahdus oli sen verran pysäyttävä, että olen kiinnittänyt sen jälkeen erityisen paljon huomiota siihen, että yritän hymyillä lapsille silloinkin, kun ei oikeastaan hymyilyttäisi. Paitsi silloin, kun he ovat itse syypäitä happamaan naamaani.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 6.jpg

”Mistä huomaa, että viime viikot ovat olleet vähän tavanomaista rankempia useammallakin tavalla? #jasittenlapsenisanoiettä #lastensuusta”

Tyttö on harjoitellut kirjoittamista niin ahkerasti koko vuoden, että se sujuu jo huomattavasti paremmin kuin tässä kuvassa. Hän kirjoitti ja kuvitti keväällä jopa omia satukirjojaan ja aloitti päiväkodissa varsinaisen kirjankirjoitusbuumin.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 5.jpg

”OLET RAKAIN MITÄ VOI OOLA MAJLMAJLMSA ÄITI ISI VELI <3 #rakkauskirje #5vkirjoittaa #ihanite”

Ja piirtämisessä ja maalaamisessa hän on niin lahjakas, että en voi kuin hämmästellä. Eräänä päivänä hän pyysi, että etsisin netistä kuvan hylkeestä, ja hän maalasi senHän on pikkutarkka piirtäjä ja käyttää värejä rohkeasti. 

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 4.jpg

”Hylje kalliolla, akryyli kankaalle 2018. #6vmaalaa #akryylivärit #maalaus #hylje”

Siitä on osoituksena myös tämä joulukortti parin viikon takaa. Olimme itse illan pois kotoa, ja lapset olivat lastenhoitajan seurassa. Pyysimme lähtiessämme, että hän tekisi kortit päiväkodin aikuisille, ja odotimme tussipiirroksia. Tämä akvarelli hämmästytti sekä lastenhoitajan että meidät.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 3.jpg

”Pyysimme 6-v:tä tekemään päiväkodin aikuisille joulukortit. Tämä vesiväreillä maalattu kortti oli niin hieno, että olin pitää sen itse. @kaisaleena totesi, että tätä voisi myydä Papershopissa. #joulukortti #vesivärit #akvarelli #6vmaalaa”

Keijukaisprinsessa ja sarjamurhaaja. Tyttö ei tosin näe isäänsä lainkaan niin väsyneenä kuin mitä itse. Hänen mielestään näytän tässä kuvassa ”pirteältä”. Apua. En halua nähdä kuviani niiltä päiviltä, kun näytän hänen mielestään väsyneeltä. (Ks. muutama kuva ylöspäin.)

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 2.jpg

”Uudet passit saapuivat. Tyttövauvasta on tullut viidessä vuodessa keijukaisprinsessa. Isä näyttää näinä päivinä väsyneeltä sarjamurhaajalta. #2013vs2018 #passikuva”

Poikanen ei päässyt näissä kuvissa patsastelemaan, mutta nyt kun hänkin on avannut sanaisen arkkunsa, ja puhuu käytännössä lähes taukoamatta, luulen, että tätä osastoa tulee ensi vuonna enemmänkin. Tässä myös vuoden tykätyin Instagram-postaukseni.

Isyyspakkaus - Instagram Top 9 - 2018 - 1.jpg

”Joskus on tarvetta selitellä hoitajalle, mistä todella onkaan kyse. Mitenkäs ne kerrat, kun ei ole itse oikomassa tarinoita? #jasittenlapsenisanoiettä #vanhemmuus #keppiä”

Katsellaanpa vielä toisena päivänä, mitkä ovat olleet blogin luetuimmat jutut tänä vuonna.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *