Williamsburg & Bedford Avenue

Isyyspakkaus

Ensimmäiset päivät New Yorkissa ovat olleet sopivan rytmin hakemista. Perhe on toipunut aikaerosta, ja eilinen ja viime yö sujuivat jo niin sanotusti normaalien aikataulujen mukaan.

Vauvan kanssa liikkuessa yksi yhteinen meno päivässä tuntuu olevan riittävästi. Eilen se oli ostosmatka Brooklynin puolelle Williamsburgiin.

Williamsburg on varmastikin se kaupunginosa, johon New Yorkin -matkaajat menevät seuraavana Manhattanin jälkeen. Sen pohjoisosa, Bedfordin Subway-aseman ympäristö tunnetaan indierock- ja hipsterialueena, ja siellä on myös paljon kuppiloita ja esimerkiksi loistava brunssipaikka Egg (135 N 5th St). Meidän kohteemme olivat tällä kertaa kuitenkin alueen vintage-liikkeet.

Totesin nimittäin heti ensimmäisenä päivänä, että olen täysin väärin pukeutunut. Olin varautunut pakkaskeleihin ja lumisateeseen, joten lähdin matkaan untuvatakilla. Kun lämpötila olikin kymmenen asteen tienoilla nollan yläpuolella, untuvatakki alkoi hiostaa. Siispä takkiostoksille.

Rouva matkusti L-junalla East Riverin ali jo aiemmin, ja me otimme tytön kanssa päiväunet kämpillä. Treffit tehtiin Beacon's Closetiin.

Beacon's Closet

88 N 11th St, Brooklyn

Beacon's Closet on iso vaatteiden osto- ja myyntiliike. Vaatteet ovat pääosin hyvälaatuisia ja -kuntoisia, mutta kannattaa silti tsekata vaikkapa, ettei neuleissa ole reikiä.

Mukaan lähti juurikin muutama neule, ja Rouva löysi hienon vintage-mekon, jota hän ilmoitti käyttävänsä kaikissa juhlissa tästä eteenpäin. Takkia en kuitenkaan löytänyt.

Kunpa nuo vaaleanruskeat kengät olisivat olleet vähän leveämmät...

Naistenvaateosasto on valtava ja vaatteet esillä väreittäin.

Amarcord Vintage Fashion

223 Bedford Ave, Brooklyn

Rouva oli käynyt aiemmin päivällä myös Bedford Avenuen varrella sijaitsevassa Amarcordissa ja bongannut sieltä minulle potentiaalisen konjakinvärisen nahkatakin, 1970-luvun vintagea. Takki ei ollut kyllä yhtään sellainen, mitä olin ajatellut, mutta aikani peilailtuani totuin ajatukseen ja otin takin.

Ai, pitäisikö minun nyt sitten näyttää, millaisesta takista on kyse? Tämä ei ole tyyliblogi, mutta antaa mennä. Harmaa pooloneule löytyi muuten sieltä Beacon's Closetista.

Uva

199 Bedford Ave, Brooklyn

Illallisviinit otettiin mukaan Uvasta matkan varrelta takaisin Bedfordin asemalle. Brooklyn Wineryn punkku oli niin hyvää, että ajateltiin vierailla jonain toisena päivänä kyseisessä viinivalmistamossa, joka sijaitsee aivan parin korttelin päässä tästä liikkeestä.

Fornino

187 Bedford Ave, Brooklyn

Aivan Bedfordin Subway-aseman vieressä on mainio Fornino, jota joskus tituleerattiin kaupungin parhaaksi pizzeriaksi. Tiedä häntä, mutta hyviä pizzat olivat ainakin, kun viimeksi siellä kävimme. 

East River State Park

90 Kent Ave, Brooklyn

Jos käyt Beacon's Closetissa, käy ihmeessä aivan parin korttelin päässä East River State Parkissa tsekkaamassa hieno näkymä Manhattanille erityiseti Empire State Buildingin ja Midtownin torniviidakon suuntaan.

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Suurkiitos tästä(kin) jutusta! New Yorkin -matka on ollut suunnitteilla jo vaikka kuinka kauan, ja JUST tällaisia vinkkejä olen kaipaillut. Kirjanmerkkeihin menee taas.

Hosuli
Hömppäblogi

P.S. Superhieno takki.

No kuva siitä rouvan aina juhlissa -mekosta vielä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Eipä kestä ja kiitos Hosuli.

Mari Johanna: Rouvaa pitää vähän vielä suostutella sen mekon esittelyn suhteen.

Omenainen

Nappaa kengätkin mukaan ja vie Stockan suutariin venytykseen, 10€. Tuollaisia ei saa mistään..

Kommentoi