Yksi nimi ylitse muiden

Isyyspakkaus

Muistatkos kulta, mikä on isin nimi?

"Tatu!"

Ei, se ei ole Satu. Muistit kyllä hienosti, että puhuttiin näistä nimistä, mutta Satu on äidin nimi. Isin nimi on Tommi.

"Tommi."

Entä mikä on meidän koiran nimi?

"Tatu!"

Ei vaan Satu on äidin nimi. Kukas olikaan se koira? Missä koira on?

"Tuolla on koila!" (Osoittaa koiraa pöydän alla.)

Niin, mikäs sen koiran nimi olikaan?

"Ei tiiä."

No voi hassu. Se on Eppu. Eppu-koira.

"Eppu-koira!"

Niin, Eppu on koira, jonka nimi on Eppu. Isin nimi on Tommi ja äidin nimi Satu.

"Tatu!"

Hmm, kannattanee odottaa vielä hetki ennen kuin pienen päätä sekoittaa sillä, että myös mummolla, papalla ja mummilla on omat nimensä.

Kommentit

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Me ollaan Elliksen kanssa samassa hoitopaikassa hoidossa ja töissä, ja muut lapset tottakai kutsuu mua etunimelläni. Ellis siis tietää ja osaa kyllä mun etunimen, muttei käytä sitä - paitsi vahingossa :D Kotona saattaa huudella: "Niiiinaaaa, Niiiiiiiiiiinaaa, Niii... eikun oho! *hervotonta kikatusta* Sinähän oletkin minun ÄITINI!" :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä tyttö 1,8 vuotta oppi yhdessä viikossa kaikkien perheenjäsenten ja lähisukulaisten nimet eikä ole sen jälkeen unohtanut, vähän oltiin ihmeissään. Taisi olla valokuvankansion jatkuvalla selaamisella osuutta asiaan.

Haha :) Tyttö kolmevee taas on viimein keksinyt sen, että äidilla ja isilläkin on nimi. Isi saa olla nimensä kanssa melko rauhassa, mutta äitiä huudellaan vaativasti omalla nimellä varsinkin illalla, jos uni ei heti meinaa tulla. Äidin kutsuminen nimellä on tän hetken in-juttu.

möttis (Ei varmistettu)

Odotapa vain, kun tulee aika käydä läpi sukulaisuussuhteita. Meillä tyttö oikein suuttui, kun puhuttiin, että mummu on isin äiti. ''EIKÄ OLE KU SE ON MUN MUMMU!'' :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Rouva muuten kertoi nyt viikonloppuna tytölle, että mummi on hänen äitinsä. Tyttö ei tainnut ymmärtää yhtään, mistä on kyse :-o

Mari Johanna se on (Ei varmistettu)

Odotas kun tulee eteen sanojen monimerkityksisyys: "Miksi voi on voita ja sitten myös voimista? Miten kuusi voi olla numero ja sitten piikikäs puu?" Tai sarkasmi: "Miksi sanoit että kiva, kun mehut kaatui pöydälle? Onko se muka kivaa?"

I challenge you. Hetken hairahtuminen tällaiseen humpuukiin.

http://liuskapaivassa.blogspot.fi/2014/06/11-asiaa-joita-et-tiennyt-ja-t...

Kommentoi