Yllättävä Instagram-läpimurto

Isyyspakkaus

Siinä on jotain hassua, kun keski-ikäistyvä mies huomaa yhtäkkiä, että hänen Instagram-kuvansa on päätynyt maan suurimman tyttöjenlehden instafeediin ja kuva on kerännyt sadoittain tykkäyksiä.

Tämä kuva. 

Ja tykkäystilanne lauantai-iltana. Huom. näiden tykkäysten takana ei ole ironiaa.

Hei, vielä tiedoksi, että jos Robin-kakun hinta tuntuu liian suolaiselta, nämä Robin-leivokset irtoavat varmasti huokeammalla! Syötävän suloisia.

:)

Kommentit

Kai sä ostit? ;)

Marsublog

82 euroa?!

Eipä toi hinta niin kovin ihmeellinen ole, tollaset kokonaiset kakut on kalliita, etenkin jos niissä on jotain jännää koristelua tai mitään mikä vaatii enemmän aikaa leipurilta. Itseäni jäi ihmetyttämään että miten ihmeessä joku voi syödä kakkua jossa on toisen naama pinnassa? Outoa. Tulis kannibaalifiilis.

Matkatar (Ei varmistettu) http://matkantekijana.blogspot.com

Hih, saa näköjään tarkkaan miettiä miten linkittää, hauska juttu!

Miltsukka
Varpaillaan

Lueskelinkin tästä Robinin sivulta facebookissa. En kyllä uskonut että se maksaa noin paljon. Kysymys kuuluu mistä tälläinen idea lähti ja mihin tarkoitukseen tämä onkaan tehty? :)

Nickye
Mustetta Ihon Alla

Tuo kakkuhan on vielä halpa! 5,125 euroa per henkilö. Jos pääkaupunkiseudulla tilaa ihan minkälaisen kakun vain, tuollaiseen fantasia-tyyliin, niin 6-7 euroa / hlö on ihan normaalia. Se kuitenkin on käsityönä tehtyä, ei tule mistään liukuhihnalta. Tuollaisen kakun tekemiseen menee monta tuntia, eikä nuo aineksetkaan ihan ilmaisia ole, saati sitten syötävän kuvan tulostamiseen tarvittavat pelit ja vehkeet.

Kakkupuutarha (Ei varmistettu) http://kakkupuutarha.tumblr.com

No huh! Ehkäpä omakin blogini nousisi maailman maineeseen, jos kehittäisin reseptin ja koristeluohjeet vastaavalle kakulle. Täytynee kokeilla... :)

Kommentoi