Yökyöpelit Tapiolasalissa

No nyt oli kyllä aikamoinen superviikonloppu pienellä tytöllä! Ensin hän pääsi lauantaina katsomaan sirkusta ja sitten vielä sunnuntaina Yökyöpelit-konserttiin Espoon Tapiolasaliin! Ja vielä kauniissa kukkamekossa ja valkoisissa ballerinoissa!

IMG_1817.jpg

Yökyöpelit on Laura Ruohosen teksteihin perustuva lastennäytelmä ja Ylen taannoin esittämä tv-sarja, johon laulut on säveltänyt Anna-Mari Kähärä. Katsoimme tv-sarjaa tytön kanssa, ja pidimme molemmat siitä kovasti. Viime vuonna pääsimme katsomaan myös Yökyöpelit-lastenkonserttia Savoy-teatterissa.

IMG_1744.jpg

Esitys kesti n. 40 minuuttia, ja kuulimme siinä kaikki suosikkikappaleemme, kuten Agenttinero Naru, Nuku nuku ja Allakka Pullakka. Ja tietysti Herra Käki! Konsertin jälkeen tyttö totesi kyllä, että höh, joko se nyt loppui.

Onneksi konsertti oli osa Kutitus-lastenfestaria, ja Espoon kulttuurikeskuksessa oli muutakin ohjelmaa kuten paperiaskartelua ja oman rintamerkin tekemistä, ja lapset pääsivät myös kokeilmaan, millaista on istua maailman ensimmäisen auton kyydissä.

IMG_1760.jpg

IMG_1787.jpg

Ehdimme nähdä myös itsensä Agenttinero Narun (Martti Suosalo) ennen lähtöämme! Tyttö kertoi hänelle, että he ovat tavanneet Savoyssa viime vuonna, ja hän oli haltioissaan, kun agentti kertoi muistavansa tämän.

IMG_1855.jpg

Näin vierähti jälleen yksi viikko ja viikonloppu, ja kohta ollaankin jo lokakuun puolivälissä. Huh, miten aika rientää!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *