HÄÄKEHO

 

Hääkeho on nimitys ilmentymälle, jonka kanssa elät ennen hääpäivääsi,hääpäivänäsi ja sen jälkeen.

 

Hääkeho voi olla pyöreä, soikea, hoikka, kolmio, pullea, päärynä, laiha, suorakulmio taikka omena. Hääkehoja on yhtä monta, kuin hääpäivää, ja kehonsa kantajia.
Hääkehosta ei tarvitse tykätä. Ei tarvitse rakastaa jokaista tissiesi alla elävää tissejäsi isompaa rasvakuhmua, ei tarvitse ajaa pikku autoilla pitkin selluliittisääriä ja rakastaa sitä, miettien: ’’tämähän on kuin ajaisi aavikolla’’. Ei tarvitse, ei.
Mutta, jos olet itsellesi himpun verran armollisempi, et ehkä mieti vain vartaloasi koko päivää, vaan pystyt keskittymään muuhunkin. Sitä paitsi, kaikkihan näkee sinut jo joka päivä tuon näköisenä, mitä se haittaa, jos kuvissa ei ole sen parempi.

Se siitä itsepohdiskelusta peilin edessä.

Kehopositiivisuus on ollut jo pitkään esillä, mutta rantautui hääskeneen myöhemmin. Tämä näkyy vieläkin mm. mainoskuvia katsellessa. Kun olen puhunut siitä, kuinka olen vääränlainen hääbloggaaja, voisin mainoskuvien perusteella luokitella itseni suoraan myös vääränlaiseksi morsiameksi, morsiameksi, jolla tulee maha eteen kumartaessa, mutta onneksi Prinsessat niiaa. (hehe) Siispä, mitä väliä.

Kukaan ei voi luokitella sitä, kuka sinä olet – paitsi sinä itse

En, en ole vääränlainen morsian, minä olen minunlainen, Kiiramainen, ihmenainen, täynnä naurua, ideoita, ja persoonaa. Kuitenkin myös täynnä rasvaa, lihasta, luumassaa ja muutamia sisäelimiä.
Tärkeintä ei ole siis mennä muottiin vaan kysyä itseltään ’’kuka minä olen, ja miksi haluan tulla, vai olenko ja kaikkea sitä.’’

Vaikka olen tyytyväinen itseeni, en koe kehopositiivisuuden olevan rajoittava tekijä itsensä muokkaamisen kannalta. Voin tykätä itsestäni juuri näin, mutta tykkään niin paljon kehostani, että jos saan sen terveemmäksi hoikistumalla, liikkumalla, ja oikeanlaisella ruokavaliolla, teen sen varmasti. Voisin siis kutsua itseäni jopa yltiö kehopositiivariksi, sillä teen kaikkeni, jotta kehoni voi hyvin.

Kuinka otan häät vastaan hääkehossani?


Me aloitamme Eetun kanssa ketoosidieetin ensiviikon maanantaina, lisäksi minulle suunnitellaan juuri minun kurveilleni sekä muhkuroille tehty mekko, joka imartelee enemmän kuin esittelee ’’epäkohtiani’’.
Koen mekon olevan vielä dieettejä, tai kiinteyttämistä tärkeämpää, sillä istuva vaate on kaiken a ja o, ja tekee jokaisen vartalosta kauniin. (Pätee myös miehiin ja pukuihin)
Vaikka sanoin itseäni yltiö kehopositiivariksi, en ole ihminen, joka jää ja hyväksyy tämän hetkisen olomuotonsa, jos se ei tunnu hyvältä. Tiedän hääkehoni olevan talletettuna kuviin, videoihin ja muihin medioihin vielä pitkään tuon päivän jälkeen, joten yritän valinnoillani tehdä siitä mahdollisimman helppoa itselleni myös tulevaisuutta ajatellen.

Ylensähän se menee niin, että muut hyväksyvät sinut jo aikaa ennen kuin ehdit hyväksymään itsesi. Sen ei tarvitse tapahtua heti, anna sille aikaa, kuuntele itseäsi ja hääkehoasi – niin minäkin aion tehdä.

TOP 5 #HÄÄKEHO VINKKIÄ:

ÄLÄ OLE LIIAN ANKARA ITSELLESI

KYSY ITSELTÄSI KUKA OLET, MIKSI HALUAISIT TULLA, VAI OLETKO JO SITÄ

OTA ITSESTÄSI KUVIA, IHAILE NIITÄ

HANKI ITSELLESI HYVIN ISTUVA MEKKO/ASU HÄIHIN.

Kiira

hyvinvointi tapahtumat-ja-juhlat hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *