Unohda kenkäleikki, täältä tulee Haluatko Miljonääriksi? hääversio!

Kuva: Satu Mali

Meiltä on kysytty paljon siitä mitä kaikkea ohjelmaa meillä oli, vai oliko meillä bändin ja DJ:n lisäksi oikeastaan mitään ohjelmaa?

Ei kenkäleikille

Mullahan oli selkeä ajatus ja mielipiteet siitä, etten halua häihin ohjelmaa, jonka vieraat näkevät joka kesä useaan otteeseen, juhlittavat vain vaihtuu. Yksi niistä leikeistä on monien suosima ja toisten vihaama The kenkäleikki. Jo kihlautuessani tiesin, etten tule pitämään kenkäleikkiä meidän häissämme. Idea ja ajatus siitä, että voidaan tutustua juhlapariin paremmin leikin kautta, on kiva, mutta konsepti oli ehkä mielestäni jo vähän kulahtanut ja kysymykset usein aika lailla samoja.

Jos ei kenkäleikkiä, niin mitä sitten?

Halusin siis tuoda mukaan jotain, missä voitaisiin tutustua paremmin meihin, mutta jonkin muun leikin kautta. Samalla halusin, että vieraat voisivat olla mukana, emmekä me olisi koko ajan esillä – vaikka hääpäivämmehän se on. Olin nähnyt jossain häissä jonkin version kyseisestä pelistä, tai itseasiassa oletin, että kysymys oli tästä, en tiedä. Näin vain oljenkorren ja puhelimen – olin myyty.

Päätin meidän häihimme tulevan Haluatko Miljonääriksi hääversio.

Toteutus

Ajatus on aivan sama kuin TV-konseptissa. Yleisöstä valitaan yksi miljonääriksi haluava ja hänet otetaan ’’eteen’’ tai muuten esille juhlapaikalla. Osallistujalla on oikeus käyttää kaikki oljenkorret ja pääpotin voitte keksiä itse.

Me olimme valinneet osallistujat jo valmiiksi, mutta he eivät tienneet sitä. Eetun Bestman veti homman aivan nappiin, samalla, kun DJ laittoi Tv-tunnaria ja muita konseptiin kuuluvia musiikkeja jännitykseksi.

Homma alkaa niin, että juontaja esittelee itsensä ja kertoo pelin säännöt.  Tämän jälkeen bestman jutteli niitä näitä ja kysyi ’’ Kuka haluaa Miljonääriksi?’. Sen jälkeen hän heitti ’’Kenellä käsi vikana ylhäällä’’. Kaikki nostivat käden, mutta Eetun äiti valikoitui silti vastaamaan kysymyksiin, sillä olimme hänet pestiin jo valinneet. Kysymykset olivat myös valittu aina vastaajaa ajatellen. Tämä tuli kuitenkin täysin yllätyksenä Eetun äidille.

Kun kisaaja on valittu, istutettiin hänet penkkiin ja säännöt kerrattiin vielä. Ja peli voi alkaa! Jokaisen kysymyksen kohdalla kaasot jakoivat pöytiin saman kysymyksen, jonka juontaja kysyi kisaajalta. Näin saatiin myös pöydät kisaamaan keskenään ja juttelemaan toisilleen, sillä olimme sekoittaneet vieraita.

Kysymyksiä oli yhteensä viisi, mutta kaikkia emme aina ehtineet kysyä, kun juontaja veti homman jännityksineen ja heittoineen niin hienosti. Myös oljenkorsia käyttäessä meni yllättävän kauan aikaa.

Kun kaikki kysymykset oli käyty ja miljonääri julistettu, julistettiin vielä tämän kierroksen parhaat pöydät. Jokainen pöytä sai tietenkin itse kertoa oman piste määränsä. Eikä kukaan missään tapauksessa huijannut! Meillä paras pöytä voitti illallisen, ilmaiset juomat, ja Gasellien yksityiskeikan. eheheh

Itse voittaja palkittiin mitalein ja pienellä snapsipullolla, sekä muilla höysteillä. Taisi bestmaneilla olla paukkuserpentiiniäkin.

 

Kuva: Satu Mali

 

Miten meni?

Omasta mielestäni tämä meni niin hyvin, että harmitti ettei ehditty vetää kuin kaksi settiä tätä. Olimme varautuneet viiteen kilpailijaan, mutta tämä oli HUIPPUA! Kaikki nauroivat, DJ:tä myöten ja oli muutenkin super hauksaa.  Vieraat tulivatkin kysymään illan mittaan: milloin se miljonääri jatkuu? Olen vieläkin ihan innoissani kaikista musiikeista, jotka siihen kuului ja siitä, miten meidän hääporukkamme ja varsinkin bestman tämän veti. Ai, että. Tätä on kiva katsella häävideolta!

Minkälaisia kysymyksiä?

Kysymykset olivat niin meistä itsestämme, kuin meistä yhdessä. Eetun äidillä oli mm. Missä suutelimme ensimmäisen kerran ja mitä ’’erikois’’ luokkaa Kiira on käynyt, montako kertaa olemme muuttaneet, mitkä ovat koirien viralliset nimet yms. Eli voitte keksiä kysymyksiksi oikeastaan mitä tahansa, taivaan ja maan väliltä, mutta valitkaa kysymykset kisaajalle sopiviksi!

Tarvitseeko muuta kuin kisaajan?

Ei sinänsä. Me teimme myös konseptiin sopivat kysymyslehtiset, ihan Powerpointilla. Musiikilla sai kivaa tunnelmaa ja bestman juontajana toi lisä pisteitä vielä koko tilanteeseen. Lisäksi lahjukset, kuten mitalit, on aina kivoja, joten suosittelen.

 

Mitä mieltä? Miltä kuulostaa? Unohtuiko kenkäleikki?

Kiira

suhteet tapahtumat-ja-juhlat parisuhde
Kommentit (3)
 1. Moi,

  Miten toteutitte oljenkorret? Jos joku yleisöstä auttaa, niin silloinhan hän paljastaa kanssa kilpailijoille vastauksen?

 2. Maijuliini68
  19.6.2020, 19:55

  Kuulostaa hauskalta ja omaperäiseltä, mutta itseä ahdistaa silti leikit, joissa vieraat ns. pakotetaan olemaan mukana. Kaikki eivät ihan oikeasti halua olla millään tavalla esillä ja mielestäni kivempia onkin hääleikit, joissa keskiössä on illan pääpari.

  1. Kiira Kokkinen
   19.6.2020, 20:13

   Hei! Valitsimme osallistujat sen perusteella, joiden tiesimme innostuvan osallistumisesta esillä. 🙂 kaikki muu tapahtu pöytien kesken!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *