MIKÄ IHMEEN HÄÄSÄHKÖPOSTI?

Mikä ihmeen hääsähköposti? No tietenkin sähköposti, joka täyttyy vain laskuista, sopimuksista, tarjouksista ja muusta pikku kivasta häihin liittyen.

Kun avioitumiseen johtava matka vahvistui (lue kihlaus), päätimme alkaa kirjoittamaan hääaiheista blogia, jossa mieskin saisi avata salaisen arkkunsa. Monet blogit ovat morsiamen näkövinkkelistä, tämä on kuitenkin meidän yhteinen valintamme, niin olkoon blogikin molempien.
Yhteisen blogin avaamiseksi tarvittiin sähköposti, sähköposti, joka olisi meidän yhteinen ja vain häihin liittyviin asioihin tarkoitettu – vähemmän siis hyviä tarjouksia juuri minulle juuri tänään.

ac529bf6679fec8329cb9f9bab59d91c.jpg

Hääsähköposti selkeyttää, tai on ainakin meillä selkeyttänyt häiden järjestelyjä, sillä molemmilla meistä on henkilökohtaisten sähköpostien lisäksi työsähköpostit, ja kaikki laulaa jatkuvasti.

  • Kun näen hääsähköpostiimme (kokkiset2020@gmail.com) tulleen postia, tiedän siellä olevan jotain tärkeää, ja lukemisen arvoista.
  • Molemmat pääsemme lukemaan sähköpostia, milloin ja missä tahansa. Ei turhia kopioita, edelleen lähetyksiä tai screenshotteja.
  • Voimme antaa aina saman sähköpostiosoitteen jokaiselle kysyjälle, jolloin viestejä ei ole neljässä eri sähköpostissa, ja ne löytyvät aina samasta paikasta.
  • Ei tarvitse miettiä kumman sähköposti annetaan, missä ja milloin.
  • Uskon sähköpostin selkeyttävän myös juhlapaikkoja, kuvaajia, bändiä yms. sillä varauksetkin ovat usein tehty sukunimellä.

Kun jaoimme Love me do-messuilla sähköpostiosoitettamme, sai se useamman kuin yhden hymyn aikaseksi. Ihmisillä heräsi myös mielenkiinto ja kysymyksiä, ”AI HÄÄSÄHKÖÖPOSTI, HAUSKAA” oli yleisin reaktio.

En kuitenkaan usko tämän olevan mikään uniikkitapa toimia, vai onko teillä hääsähköposti käytössä? 

– Kiira

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *