HÄÄT ILMAN ASKARTELUJA

 

Kuulostaako utooppiselta, häiltä, joissa ei ole koristeita tai mitään juuri häihin tehtyä?

Varmasti kuulostaa, sillä ajatuksena useilla on, että häät tarkoittaa automaattisesti tulevan puolison ja muutaman ystävän kanssa tuntien askartelua, näperrystä, ja liimaa sormissa.
Samanlainen ajatus löytyi minulta. Selasin netistä erilaisia mahdollisuuksia DIY-koristeisiin, kortteihin, ja kaikkeen muuhun mahdolliseen. Koin, velvollisuutenani tehdä jotain häitämme varten, sillä niin vaan kuuluu toimia ja niin muutkin tekevät.

 

Häitämme varten ei kukaan askartele

Vaikka pidän kaiken maailman näperryksestä, askarteluista ja itse tehdyistä asioista olen saman aikaisesti perfektionisti, vaadin itseltäni todella paljon ja vähän päälle. Itseltään paljon vaatiminen johtaa suoraan myös stressitason nousuun, joka taas johtaa moniin muihin toimenpiteisiin ja tapahtumiin, kuten itkuun, parquuun, ja huutoon. Myös muutama askartelu saattaisi mennä roskiin, tai sitten vaan kaikki – tämä on sama, kun pistäisi rahaa roskiin.

Päädyimme siis tilaamaan kaiken palveluntarjoajilta, ihmisiltä, jotka ovat ammattilaisia juuri omassa jutussaan

Uskon tämän päätöksen olevan enemmänkin voitto, kuin häviö, vaikka katselenkin ihastellen muiden DIY-saavutuksia häihinsä. Tulemme säästämään tässä niin sulhasen, morsiamen, ja muutaman ystävän, ehkä myös vanhempien hermoja, rahaa, aikaa (yrittäjälle aika on rahaa), sekä estämme bridezillan iskun hääjärjestelyihin. Lisäksi saamme suomalaisten ammattilaisten kättentöitä häihimme.
Häissämme ei muutenkaan tule olemaan paljon koristeita, vaan pelaamme paikalla, kynttilöillä ja kukilla.

Kädentaidot ovat hieno taito ja niitä tulee vaalia

. Mielestäni on mahtavaa kuinka paljon ihmiset uskaltavat itse ryhtyä hommiin ja vielä mahtavampaa on se, että tuotteilla on menekkiä hääkirpputoreilla myös häiden jälkeen!

Askarteletteko te jotain häihinne, mitä? 

 

-Kiira

suhteet diy tapahtumat-ja-juhlat parisuhde
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *