MITÄ SAIMME MESSUILTA?

Tilannekatsaus siihen, mitä meillä jo on. Koen, että olemme saaneet todella paljon asioita hoidettua ja eteenpäin ja nyt voisi mennä vähän niin kuin ’’Go with the flow’’ – tyyppisesti.

Love Me Do -messut antoivat meille paljon, varsinkin nyt kun olimme yhdessä tienpäällä.

 • Saimme sovittua vihdoinkin VALO FILMSIN kanssa, että he ovat osana hääpäiväämme ikuistaen hetkiä videokuvaamalla. Kun vihdoin löysimme heidän pisteensä ihanainen Ilona tuli vastaan ja halasi, tuntui kuin olisimme tunteneet kauan. Hyvä fiilis, vähän niin kuin Satustakin aikoinaan.

  Jos videokuvaus, ja kuvaajat mietityttävät, suosittelen tutustumaan Valo filmsiin. (http://www.valoisiakuvia.fi/). Yksi asioista mikä minua eniten miellytti heidän tavassaan toimia, oli että paikan päälle tulee kaksi kuvaajaa, puheet mikitetään ja on mahdollisuus jopa savukoneisiin! Huikee ammattimainen meininki, jatkakaa samaan malliin!
   

 • Valo filmsin pistettä vastapäätä säteilikin ihana Heidi Tuisku, oikea häämekkojen velho.
  En ollut tullut ajatelleeksi mekon teettämistä ennen kuin näin Heidin mekkoja Instagramissa ja huomasin ihastuvani yhä enemmän ja enemmän, mitä enemmän mekkoja selailinkaan. (Heidille suuret pahoittelut viestitulvasta). Siirryin Heidin kotisivuille www.heidituisku.fi , ja weddingdressmadness vain pahentui.

  Heidin tavattuani, tiesin, että mekkoni tulee olemaan häneltä sekä samalla häidemme yhdeksi teemaksi tulisi ’’Suomi Designerit’’.  Tapaammekin seuraavaksi Heidin kanssa kevään aikana, jolloin pääsen fiilistelemään kankaita ja malleja. Nyt olen lähettänyt linkin – mihinkäs muhunkaan, kuin Pinterest kansiooni, sillä uskoin tämän olevan helpoin tapa jakaa omaa ajatustani mekosta.
  ps.  Sori kaasot, ei mekonsovitus kekkereitä tuhansissa liikkeissä!
   

 • Myös DJ-palvelut varmistuivat, ja saammekin DJ:n, koko päiväksi. Minua eniten DJ:ssä mietitytti hänen mahdollinen pukeutumisensa hääpäivänä, mutta tässä firmassa luvattiin, että jokainen pukeutuu siististi, juhlavermeisiin – ehdoton plussa!

 

 • Lisäksi saimme paljon ideoita, ja Naskalileather herätti erityisesti Eetussa mielenkiintoa ajatellen omaa rusettiaan häihin. Itse sain napattua nahkaiset rusettikorvakorut, joita olin kuolannut jo viime syksynä.

 

Nämä tosiaan olivat Eetun ensimmäiset häämessut koskaan, mutta eivät suinkaan viimeiset.

Eetun sanoin :
’’ Häämessut olivat mukavan oloinen tapahtuma. Ihmiset vaikuttivat olevan paikan päällä raikkaalla fiiliksellä, meitä varten – menisin uudelleen mielellään.
Varsinkin todella mukavaa oli se, että tapasimme useita pienyrittäjiä kasvotusten – teette hienoa työtä!’’

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *