Mitkä ihmeen Save the date-kutsut?

Hei, pitkästä aikaa! Mitä sinulle kuuluu?

Olen nyt aloittanut kolme kertaa kirjottamaan uutta postausta, ja aina on tullut jotain mukamas tärkeämpää, kuten matka Amerikkaan. Olimme siellä ystävämme häissä, joissa Eetu esiintyi bestmanin roolissa. Ajatuksenamme oli ja on kirjoittaa siitä, millainen tunnelma häistä jenkeissä jäi, ja minkälainen polttari paikka Las Vegas oli. Kirjoitin eilen jo pitkän pätkän, mutta parempi, että tekstissä on molempien näkökulma sekä oivalluksia. Aloitamme siis Save The Date- kutsuista.

 

Noniin, ja ensimmäinen kysymys heräsikin jo lukijassa, anna kun arvaa mikä se on; ’’Siis mitkä kutsut?’’. Kyllä luit aivan oikein, olemme päättäneet pitää kutsut ystävillemme, jotka kutsumme häihimme. Jatkuvasti erilaisilla palstoilla mietitään sitä, mitkä hääleikit olisivat kestettäviä vieraiden näkökulmasta, ja pitääkö ihmisille järjestää leikkejä tai aikaa tutustumiseen häiden lomassa. Sitten on nämä ilman avec kutsua saapuvat, joita jo valmiiksi jännittää millaista häissä tulee, kun ei oikein tunne ketään.  Meillä kun on paljon ystäviä, on ystäviä, jotka tietävät toisensa mutta harva tuntee toisiaan ollenkaan. Hätä ei ole tämän näköinen! Hyvästi tutustumisleikit häissä, ei käytetä niihin aikaan, meillä Eetun kanssa on oiva apu mm. äsken luettelemiini ’’ongelmiin’’: SAVE THE DATE -KUTSUT!
 

Lyhyesti:

Ajatuksena on siis järjestää pienet pippalot ystävillemme, jotka kutsumme häihimme. Syynä on yksinkertaisesti se, että ihmiset vähän tutustuisivat toisiinsa ja saisivat pintaraapaisuja toistensa persoonista jo ennen hääjuhlaa, ja sen villiä tanssilattiaa. Lisäksi molempien puolelta ne ystävät, jotka ei tunne vielä todella hyvin morsiusparin toista osapuolta, pääsevät tutustumaan myös häneen – tiedän useita kertoja, jolloin vierasta on hävettänyt tulla häihin, koska ei ole koskaan nähnytkään toista juhlittavista. Pääasiana on siis rentouttaa tunnelmaa häissä, saada lupa/hyvä syy sekoittaa pöytiä, tutustua ihmisiin, joita ei vielä tunne kunnolla, unohtaa tutustumisleikit häistä ja luoda uusia ihmissuhteita muiden välillä – OK, nyt meni liian syvälliseksi. Tärkeintä itselleni on saada pitää meille tärkeille ihmisille juhlat, ja nähdä, kun ihmiset viihtyvät toistensa seurassa.

 

Tähän iltaan tuleekin myös bestmanien ja kaasojen ensimmäiset tehtävät. Tai, kaasoilleni tuli jo tehtäväksi lähteä kanssani häämessuille 6.10, ja tutustua paremmin toisiinsa, joten heidän toinen tehtävänsä. Pyysinkin heti kaasojani järkkäämään jotain yhteistä sekä yhteisöllistä ohjelmaa pippaloiden ratoksi, ja Jonnalla alkoi heti mielikuvitus laukkaamaan. Saatte sitten juhlien jälkeen kuvamateriaalia mitä kaikkea keksittiinkään. Saa nähdä mitä Eetu keksii bestmaneilleen; Moikka vaan Niko tiedän, että luet tätä tiedonjanoisena, mutta kysy Eetulta 😉 Lisäksi ystävämme saavat osallistua ehkäpä tarjoilun järjestelemiseen, ellen tilaa 70 sushirullaa ja iske niitä keskelle pöytää, juomaa tulee kuitenkin aina olla. Höpöhöpö, tottakai askarrellaan jotain itse, jotta kaikille nousee hymykorville.

 

Tässä nyt kaikille järkytykseksi jotain todella epäsuomalaista, ja outoa. Toivottavasti monen elämä ei järkkynyt, vaan odotatte kutsuja suurella mielenkiinnolla!

 

<3: Kiira

blogiii.jpg

 

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *