SNEAKPEAK

Eikö se niin ole, että hiljaa hyvä tulee?

Meidän tapauksessa on ainakin siltä tuntunut. Jos mietimme hääjärjestelyjen etenemistä viimepostauksen jälkeen, olemme saaneet paljonkin aikaiseksi. Vieraat on päätetty, tai siis tämän hetkiset vieraat. Jätimme vielä n.10hengen varauksen listaamme, sillä koen kaiken niin lopulliseksi jos päätän henkilömäärän olevan jotain nyt – en voi tietää minkälaisia hienoja ihmisiä meidän tiellemme vielä sattuu ennen helmikuuta 2020, toivottavasti joitakin.
Pääsimme kuitenkin korttien tilausvaiheeseen. Oletin sen olevan helppoa; meillä on kauniit Satu Malin ottamat kuvat, eli emme tarvitse kuin kortin, jossa on hyvä pohja – halvalla on kuitenkin päästävä. Ensi viikolla, teemme postauksen liittyen Save The Date- kortteihin, niiden muokkaamiseen, sekä suunnitteluun ja siihen miten niissä voi säästää ja säästimmekin.

Tilaisuudet tulevat joskus suoraan käsiimme.
                             Olen tavoitteellinen ihminen, ja katson asioita aina monesta eri kulmasta. Miten hyödyn tästä? Miten kasvan ihmisenä tämän avulla? Voinko olla jollekin muulle avuksi? Minulla on ollut mahtava syksy, kaikkine kiireineen. Olen nykyään esimies. Pääsin tavoitteeseen, josta olen jo pitkään vain unelmoinut. Lisäksi unelmani ja tavoitteeni päästä eteenpäin kirjoittajana on nyt mahdollista; meidät pyydettiin Häät-median blogiyhteisöön. Olemme tästä mahdollisuudesta enemmän kuin innostuneita ja ylpeitä – mahtavaa. Koen tämän myös henkilökohtaisena voittona, sillä vaikean lukihäiriön kanssa elämänsä eläneenä voin nyt olla monelle esimerkki siitä, mihin voi päästä, kun luottaa itseensä ja omaan pystyvyyteensä. Kaikessa.

Olemme päättäneet tehdä kalenterin ’’ 14kuukautta kohti Kokkisia’’, ideana on tehdä teille, sekä meille kalenteri tänne blogin puolelle siitä kuinka asioiden tulisi edetä kohti helmikuuta 2020. Päivityksiä tulee ensi viikosta lähtien viikon välein, ja voitte seurata kalenterista jo seuraavaa kiinnostavaa postausta.
Pidätämme kuitenkin kaikki oikeudet tehdä enemmän postauksia, tai ilmoittamaan lomailusta hermoja raastavina aikoina.

Toivomme, että saamme tehtyä yhteisen matkan, jonka avulla voimme auttaa muita ja jakaa yhdessä tuntemuksiamme häitä, ehkä muutakin koskien.

 

ILOINEN.jpg

<3: Kiira

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *