SORMUS SORMESSA, HÄÄT TULOSSA – TÄÄLTÄ SEURAAJANI ETSIVÄT APUA HÄIDEN SUUNNITTELUSSA

Tämä postaus on kirjoitettu yhteistyössä Häät.fi, Amoriinin sekä Love Me Do:n kanssa. Haluan kuitenkin korostaa mielipiteitteni olevan aitoja, ja juuri minun näppäimistöltäni!

Minä tutkimassa häämedioita

Tunnustus

Tähän alkuun minun täytyy tunnustaa olevani maailman huonoin pyytämään apua – haluan itse keksiä ja visioida asioita. Tuleva postaus ei siis ollut minun heiniäni, sillä pyrin toimimaan aina yksin, välillä möhlimällä, välillä hyvinkin onnistunein tuloksin. Uskon, että olen jättänyt käyttämättä palveluita, joista olisi ollut minulle varmasti paljon apua. Onneksi asia on vielä korjattavissa, sillä häihin on viisi kuukautta aikaa.

Vaikka en ole hyvä pyytämään apua, niin pyydän sitä siinä vaiheessa, kun paniikki iskee; tällä kertaa avustajiani olivat seuraajani. Toivoin oppivani heidän kauttaan, mistä eri palveluista ja häämedioista he ovat saaneet apua – instagramkyselyä pystyyn.

Mieluisimmat kohteet häämediassa asioiden tutkimiseen olivat:

– Pinterest
– Instagram
– Blogit
– Nettisivut
– Lehdet

Pinterest oli useimpien suosikki, mutta tuli myös muutama viesti, jossa seuraaja kertoi päättäneensä heti alussa boikotoida kyseistä alustaa – näille seuraajille iso käden puristus, sillä se on jo jotain jos ei Pinterestiin eksy.

Monille tiedon kerääminen ja haaveilu on selvästi mieluisampaa visuaalisten alustojen kautta. Mitä vähemmän tekstiä ja paljon kuvaa, sen helpompi hahmottaa asioita. Tämä tyyli sopii myös minulle, mutta ei onnistu aivan jokaisen aiheen kanssa. Vai kuinka moni on saanut hääjuridiikkaan tarvittavaa tietoa pinterestistä?  Uskon, että yhtä moni, kuin minäkin, eli ei kukaan.

Hääjuridiikkaankin kun liittyy asioita yllättävän laajasti, eikä vain avioehtosopimuksen kautta. Itse olinkin todella tyytyväinen, kun löysin Amoriinin sivustolta kokonaisen kirjoituksen aiheesta. Lisäksi Eetu (tuleva aviomieheni) oli erittäin innostunut Sulhasille osoitetusta hääoppaasta, sekä yleisesti ottaen laajasta materiaalista Sulhasia ajatellen. ’’ Täällä on paljon sellaista mitä en tiedä, tää on mun uusi suosikkisivusto.’’

Suoria vastauksia vai vinkkejä ja pohdintaa?

Seuraajani olivat sitä mieltä, että vinkit ja pohdinnat ovat riittäviä (47%  – 53%).
Itselleni yksi isoimmista iloisista löydöksistä oli muistilista, jonka löysin Häät.fi nettisivuilta. Tämän muistilistan avulla voit toteuttaa omia suurimpia sekä hulluimpia toiveitasi ja haaveitasi, pysymällä kuitenkin kaidalla polulla. Omaa pohdintaa ja haaveita vahvistavia apuvälineitä ovat myös sormus- ja pukukoneet, joissa on laaja kirjo tämän hetken ykkösmallistoja. Nämä koneet auttavat myös korujen, että pukujen hintatason ja mallien hahmottamisessa.
Olin yllättynyt, kuinka harva lukijoistani oli eksynyt näiden apuvälineiden pariin, sillä jos johonkin niin näihin olin itse jo aikaisemmin tutustunut. VINKKiNÄ! Häät.fi on helpompi käyttää tietokoneen kautta.

Onko häämediat helposti saatavilla?

Seuraajani kokivat häämedioiden olevan helposti saatavilla, sekä tarvittaessa myös tavoitettavissa. Tämä on mielestäni hienoa, sillä jokaisen ihmisen huomioiminen suuresta massasta yksilönä viestii minulle paljon yrityksen arvoista.  Lisäksi seuraajat ovat olleet positiivisin mielin häämedian murroksesta, ja sen kautta tapahtuneesta muutoksesta. He kokevat mm. blogien tuovan häämediaa lähemmäksi heidän arkeaan ja heitä askarruttavia asioita. Seuraajani toivoisivat häämediaan lisää tavallisten ihmisten näkökulmia ja vinkkejä häitä järjestäessä.

Eetu pohti, ettei häämediat tavoita sulhasia samoin, kuin morsiamia. Ja sen vuoksi varmasti moni mies jättäytyy myös häiden järjestelyissä taka-alalle. Miten saisimme, me bloggaajat, instaajat ja muut häämediassa vaikuttavat henkilöt lisää sulhasille suunnattua materiaalia? Sillä uskomme, ettei kysymys ole kiinnostuksen puutteesta, vaan tietämättömyydestä asioita koskien.

Kiira

Ps, Täältä löydät vielä paljon enemmän vinkkejä, kuin ehdin kirjoittaa.

AMORIINI

HÄÄT.FI 

HÄÄT.FI INSTAGRAM

LOVE ME DO INSTA

BLOGEJA

https://www.dropbox.com/s/xo62o1ncxjfuc4g/H%C3%A4iden%20Muistilista_H%C3%A4%C3%A4t-media.pdf?dl=0

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *