SULHANEN, MIETI MITEN PUKEUDUT

Varoituksen sananen; teksti sisältää paljastuksia 16.1.19 julkaistavasta Häät-lehdestä, ja on täten tehty yhteistyössä Häät-median kanssa. 

 

Hyvät herrat ja tulevat rouvat, on aika raapustella jokunen sana fäshönistä!

Yllätyin aika lailla itsekin, kun omia häitä ensimmäistä kertaa kuvitellessa kirkkain oli visio omasta asusta. Tässä ei ollut edes ulkoisia tekijöitä avustamassa, vaan isona poikana ihan itse keksin! Omituisen harvoin mulla kyllä käy niin, että olen valmis jonkin ajatuksen kanssa jo ensimmäisellä yrityksellä. Yleensä täytyy vähän hengitellä ja pelata päänsisäistä pingistä. Mutta tää on mun mielestä äärettömän simppeliä, ja sellaisena se kannattaa pitääkin: ostatko vai vuokraatko? Millainen malli: puku, smokki vai frakki? Mikä väri? Liivi vai ei? Lopuksi voi sitten kehitellä sitten vielä yksityiskohtia.

First things first, puvun/asun tulee istua täydellisesti. Kaikki muu tulee luonnollisesti tämän jälkeen. Jos ei ole aikaisemmin koskaan vieraillut räätälillä, niin omaa hääpäivää varten se kannattaa tehdä, ellei vaatekaupan mallinukkeja ole valettu sinusta tehdystä muotista. Oli puku mikä tahansa, suosittelen valitsemaan mahdollisimman slim fit -mallin, tietysti rajoitteet huomioiden. Enkä tarkoita mitään amerikkalaista slim fitiä, joka näyttää samalta kuin 70-luvun diskohousujen lahkeet, tästä on ihan hiljattain kerätty omakohtaista kokemusta. Jos kuitenkin mietitään slim fit -malleja sellaisina kuin suurin osa meistä ne käsittävät, niin voi olla varma, että se saa könsikkään kuin könsikkään näyttämään ryhdikkäältä!

Alkaneen vuoden ja tulevan kesän suosituimpia valintoja tulevat olemaan sinisen ja valkoisen yhdistelmät, mitkä sopivat mun mielestä loistavasti erityisesti raikkaisiin kesän ulkohäihin. Ja vaikka tulevana kesänä kuuminta hottia ovat varmaankin sinisen vaaleammat sävyt, niin onhan klassinen Navy blue ruskeisiin asusteisiin yhdistettynä aina saletisti kaikkeen sopiva valinta.
Sinisen eri sävyt sopivat myös oivasti useamman suomalaisen vaalealle hipiälle ja on helppo väri käyttää myös häiden jälkeen!

 

SIVU.jpg

 

0bb2b7121ebcf32d793daa1d2f31c289.jpg

 

 Ja tuutataan tämä nyt ulos näin julkisestikin! Mä ostan puvun, että voin käyttää sitä jatkossa muissakin tilanteissa. Se tulee olemaan päheän burgundyn punainen. Selvennyksenä miehille todettakoon, että burgundyn punainen tarkoittaa kielessämme samaa kuin tumman punainen. Opin itsekin tämän sävyä tarkoittavan termin vasta vähän aikaa sitten. Olen itseasiassa perinteiseen tyyliini tässä vähän ajoituksessa myöhässä, koska värimaailma oli aallonharjalla jo viime vuonna. (Ja siitä löytyy oiva juttu vuoden 2018 viimeisestä häät-lehdestä.). Burgundy sopii kuitenkin meidän talviseen hääpäiväämme kuin sormus morsiamen sormeen! 

534e44e3fd6f97437f433ebe6bfa54e3.jpg

Vielä pitää vähän kartoittaa mahdollisuuksia sen suhteen mistä puku hankitaan, mutta ainakin Hollannista ponnistanut SuitSupply tekee julkkistenkin suosimia mittatilauspukujasuhteellisen edullisesti online-tilauksina. Helsingistä löytyy myös myymälä Eteläesplanadilta, jos kinostelee käydä tutustumassa uudenlaiseen vaatturikonseptiin. Mä valitsen myös liivin, koska sen kanssa kokonaisuus on juhlavampi. Olen myös ilmoittanut jo Bestmaneille heidän mahdollisuudestaan/välttämättömyydestään osallistua mukaan. Bestmaneille tulee saman sävyiset harmaat puvut ja asusteilla voimme yhdistää sitten mun burgundyn värisen puvun bestmanien harmaisiin. 

 

 

 

 

 

-Eetu

 

 

haat_badge_kranssi_together-with.png

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *