UNELMIA JA PANNUKAKKUJA

Eikö se sunnuntain perimmäinen tarkoitus ole saada aikaa unelmoida? ’’Pyhitä lepopäiväsi’’, on ollut jo sukupolvien ajan käytössä – ympäri maailmaa. Mitä lepopäivänä muuta voisikaan tehdä kuin pannukakkuja ja vähän unelmoida? No, ainakin me päädyimme tänään tähän ratkaisuun.

Unelmointi on hyvä asia. Itseäni unelmointi sekä unelmista kiinni pitäminen on auttanut monissa asioissa. En halua miettiä pakonomaisia tylsiä asioita, kuten rahaa ja siitä koituvia muita asioita. Unelmissani voin saada kaiken.
Pitää kuitenkin muistaa, ettei unelmat aina toteudu, valitettavasti. Ja se onkin asia, joka jää multa usein ajattelematta ja unelman tilalle saapuukin itkuiset silmät saate sanoin ’’ MUTKU MÄ HALUAN’.
                             Tämän takia yksi uuden vuoden lupauksistani oli olla ainakin vähän vähemmän Bridezilla, sillä liian korkeat tavoitteet purkautuvat lopulta itseinhona ulos.

Ajattelin kuitenkin unelmoida, unelmoida paljon. Minulla on vielä vuosi aikaa unelmoida päivästä, jonka aikoinaan luulin tapahtuvan Kemin jääkirkossa, johon minut jääkuningatar lookissani olisi tuonut koirareki – wau. Nyt unelmat ovat erilaisia, mutten pienemmiksi niitä haukkuisi.

 

Blogiin.jpg

 

Pinterest on saman aikaisesti mahtava alusta unelmien luomiseen, sekä niiden tuhoamiseen – varsinkin, jos tuleva puoliso on tiukkaakin tiukempi realisti. Olen kerännyt jo pidemmän aikaa ’’Winter wedding’’-kansioon ideoita, niin sisustuksesta, puvuista ja tarjoiluista. Kaikki näyttäytyy pääni sisällä täydellisen helpolta. ’’ Minä ’’vain’’ laitan vähän näin niitä kynttilöitä, minä ’’vaan’’ laitan puiset tikapuut, joiden olemassaolosta ei ole edes varmuutta, siihen tarjottavien viereen.’’ Lista on loputon. Eetu on muun työnsä ohessa joutunut useampaan otteeseen muistuttamaan, ettei samanlaisia paikkoja ole Suomessa tai ettei kumpikaan meistä oikeasti ole kruununperijä, joten katto tulee vastaan – älä siis ole niin leija.

Voiko olla niin, etten koskaan saakkaan unelmien päivää? En usko. Unelmat muuttaa muotoaan jatkuvasti elämämme eri vaiheissa, joka on hyvä asia, sillä muuten elämästä tulisi vieläkin rankempaan.  Onnekseni pääsen katsomaan ensi viikon tiistaina yhtä mahdollisista juhlapaikoista, jonka jälkeen voin joko vahvistaa unelmaani, tai muokata sitä. Koen, että paikan löytymisen jälkeen muukin toiminta aktivoituu.

 

Olen kuitenkin jo saavuttanut häihin liittyviä unelmia, kuten; 

– Valokuvaajaksi Satu Mali
– Maailman paras aviomies, just mulle
– Teetetty kihlasormus
– Hääblogin pitäminen, sekä kutsu Häät-blogiyhteisöön 
– Onnistuneet Save The Date kuvat ja kortit

Aika paljon, aika kivoja asioita sitä itselleenkin tapahtuu, kun oikein alkaa miettimään ja antaa niille asioille tilaa päässään. 

Muista unelmoida. 

– Kiira

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *