VUODEN 2019 KAUNEIN HÄÄPUKU MINULLE ON

Vuoden 2019 kaunein hääpuku – monta liian hyvää valintaa, mutta yksi juuri sellainen.

Häät.fi nettisivuilla on tällä hetkellä käynnissä äänestys, jossa voit äänestää kymmenen kauniin puvun joukosta oman suosikkisi, käy äänestämässä! ( https://www.haat.fi/artikkeli/aanesta-kaunein-haapuku )

Äänestyksestä inspiroituneena halusin olla osallistava, sillä kukaan ei jaksa yksinpuhelijaa. Näin kysyinkin tänään teiltä instagramin storyn puolella, minkä mekoista kokisitte sopivan juuri minulle parhaiten.
Vastauksia tuli vaikka, kuinka – kiitos, kuitenkaan oma lempparini ei löytynyt 4. parhaan joukosta, ja aloinkin jo pohtimaan, vaikka ja mitä, mekkokriisi(kö)?

Teidän vastauksienne perusteella mulle täydellinen mekko olisi:

1. Blue by Enzoani – Lavender

2.jpg

 

+ Ihana valinta, sillä tässä mekossa on yhdistynyt muutama elementti, jota puvultani odotan: Kaunis syvä kaula-aukko, joka pidentäisi kaulaani sekä aivan ihana pitsikirjailtu yläosa, vähän kuin yläosassa ei olisi muuta kuin pitsiä – tyttömäinen, mutta seksikäs. (kyllä hääpäivänä voi vähän sexykin olla)

Jos minulta olisi kysytty 4-6 vuotta sitten minkälaisen mekon haluan, olisin valinnut tämän. Nyt miinuksena tulee kuitenkin liian prinsessamainen olemus helmassa, ei enää kermaisia kakkuja, torttuja tai muffineita minulle. Mallinahan tämä olisi kaikista anteeksi antavin, ei tarvitsisi miettiä maxipöksyjä, jotka puristavat juuri oikeasta kohdasta, oikeaan aikaan – ei siis sittenkään pois suljettu ajatus.

 

2. Le Papillon by Modeca – Eden

4KauneinHaapuku2019KilpailukuvaLePapillonbyModeca_Eden.jpg

 

+ AHH, mikä ihana selkä ja nuo käsivarsille ulottuvat pienet kirjaillut hihat. Aivan ihana. Tykkään myös ajatuksena siitä, että mekko on istuva sekä liehuva saman aikaisesti. (Juuri tällaista kompoa H.T. on minulle ehdotellutkin)

 

3. Ella Rosa by KW – BE449

3.jpg

 

+ Selkä on kaunis, kuin mikä!

En oikein muuten nää tätä itseni päällä, jotenkin todella hento ja kaunis, kuin keijukaisen mekko.

 

4. White One – Orson

10KauneinHaapuku2019KilpailukuvaWhiteOneORSON_B_5.jpg

 

+ Tässä on jo sitä istuvuutta, jota haen! Malli on kaunis ja pienet hihat ovat aina plussaa.

Yllätyin kuitenkin monien valinnasta tähänkin mekkoon, sillä en näe itselläni sydämen mallista pääntietä, tai pieniä timanttivöitä.
Luulen, että suurimmalla osalla tähän mekkoon vastanneista ajatuksena oli kuitenkin malli, ainakin uskon niin.

 

No, mikä olikaan sitten minun suosikkini? Mulla on yksi ulkomaalainen suunnittelija ollut ylitse muiden ja yllättäen aivan silmäillessäni päädyin taas hänen mekkoonsa.

Oma suosikkini on: Maggie Sottero – Liberty

6KauneinHaapuku2019KilpailukuvaMaggie-Sottero-Liberty.jpg

 

En kestä! Nuo kirjailut, istuvamalli, salamyhkäisesti antava syvä kaula-aukko, avoin selkä ja vähän kermaa lopussa.
Todella elegantti, naisellinen, puhutteleva, ja kaikista tärkein: SEXY!

Pukisin tämän mekon koska vain, missä tahansa päälleni. Tietenkin itselläni on sen verran onnea matkassa, että kun H.T. suunnittelee puvun kanssani, minun ei tarvitse valia vain yhtä ainoaa, vaan voimme yhdistellä eri asioita toisiinsa.

 

Tuli oikein kylmätväreet pelkästä ajatuksesta siitä, mitä voimmekaan saada aikaan ja kuinka hyvältä voinkaan näyttää hääpäivänämme.

 

  Kiira

 

 

ps. SEXYT, on vähän liioiteltua höpöhöpöä

 

 

suhteet rakkaus hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *