YHTENÄINEN CALLIGRAPHY DESIGN HÄIHIN

(Kaupallinen yhteistyö Eveliina Mikkonen kanssa)

Eveliinan työ Instagramista

Näinhän siinä kävi – häihin on enää alle kahdeksan kuukautta.

Kun häät lähenee, muuttuu häiden suunniteluiden aiheetkin makrotasoista, lähemmäksi mikrotasoja. Samalla tulee mietittyä mm. häiden teemafontteja, kutsu – sekä paikkakortteja, että muita calligraphy designeriltä tilattavia tuotteita.

Vaikka olemme rönsyilleet ”tue suomalaista pienyrittäjää”-teemasta mm. kenkien ja laukun suhteen,olin varma että tässä kohtaa haluan tukea jotain pienyrittäjää, jolla on suuri intohimo omaan tekemistään kohtaan.
Löysin Eveliinan sattumalta instagramin syöväreistä ja rakastuin hänen tyyliinsä ja toteutuksiinsa toden teolla. Hän ei ollut kolmenkymmenen eri bloggaajan käyttämä taiteilija, hänellä oli tuohon aikaan alle 100 seuraajaa ja hän halusi tehdä vain kauniita calligraphyja asiakkailleen.
Olen nopea ihastumaan ihmisiin, ja heidän tyyliinsä toimia tai tehdä asioita. Valitsin Satun häävalokuuvajaksemme 3kk ennen kihlausta, Valofilms oli suora valinta, puhumattakaan Heidi Tuiskusta ja nyt viime keväänä Eveliinasta. Meillä on ympärillämme häikäisevä osaaja joukko, jotka taitaa niin kommunikoinnin, kuin taiteenkin.

Miten lähdimme suunnittelemaan käytettäviä Calligraphyja? 

Puhuimme Eveliinan kanssa loppu keväästä puhelimessa ja jaoimme ajatuksia, sekä hän ammattilaisena osasi kerota mikä saattaisi olla mahdollista, ja mikä taas ei. Kun puhuu ihmisen kanssa, joka tietää, mitä tekee ja mitä haluaa tehdä, on itsekkin helpompi lähteä rakentamaa omaa mielikuvaansa siitä miltä kaikki voisi näyttää.

1. Ensimmäiseksi ohjeeksi Eveliina antoi meille tutkistelevaksi erillaisia calligraphyja. Itselleni koin parhaaksi alustaksi tässä – yllätysyllätys – pinterestin. Sovimme siis, että kerään yhtään kansioon mieleisiäni designeja, ja lähdemme sen kautta pohtimaan lisää.

2. Toinen ohje oli miettiä, mihin materiaaliin Eveliina  calligraphyn piirtää. 
Olemme itse ajatelleet tällä hetkellä lasia, hentoapaperia ja pleksejä – jotta saisimme tilaan mahdollisimma raikkaan tunnelman.

3. Tekeekö designer pohjan korteille, josta voidaan sitten painaa useampi kortti, vai tuleeko kortteihinkin käsinkirjoitettua tekstiä?  Me päädyimme siihen, että kerran tehty ja useasti painettu on parempi, ellemme halua kohdentaa kutsua juuri sen saavalle henkilölle kutsun alussa. Tässä tapauksessa nimen voisi kirjoittaa käsin.

Eveliinan Instagramista

 

Ajatuksemme kohtasivat Eveliinan kanssa, ja odotan innolla mitä saamme yhdessä aikaan – ja näytän sen varmasti myös teille! Vaikka aikaa vielä on, kello tikittää kohti helmikuuta ja The päivää, joten kutsutkin tulisi lähettää syksyllä.

Missä vaiheessa hääjärjestelyt on?  Onko paineita? Oletteko ajatelleet käyttää calligraphy designeriä mm. kutsukorttien suunnittelussa?

 

 

– Kiira 

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat diy ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *