Kuumaa kemiaa Holidate-elokuvassa

Olen tällä viikolla ollut romanttisten elokuvien tarpeessa ja olen muutaman päivän sisään katsonut Kahden viikon iskuajan, Bridget Jonesin ja iloisen yllätyksen, Holidate-leffan, joka vakuutti jo ensi minuuteilla.

Elokuvan idea on se, että tympeisiin sinkkupyhiin ja sukulaisten parisuhdepainostukseen kyllästyneet Sloane (Emma Roberts) ja Jackson (Luke Bracey) päättävät ruveta toisilleen pyhäheiloiksi. Juhlapäivinä heillä on aina deitti, mutta muuten he elävät omaa, erillistä elämäänsä.

Niin monen romanttisen komedian pääosassa on Julia Robertsin, Jennifer Anistonin tai Hugh Grantin kaltainen konkarinimi, että tältä nuoreltaparilta en oikein osannut odottaa mitään. Braceykin näytti ensin jotenkin ihan liian tavalliselta sankariksi.

Väärä ensivaikutelma! Sloanen ja Jacksonin välillä todella kipinöi. Ja Jackson on hottis. On selvää, että he kuuluvat yhteen.

Lisäksi elokuva onnistuu naurattamaan monta kertaa.

Romanttisen komedian kaavaan tietysti kuuluu, että pari eroaa jossain vaiheessa esimerkiksi väärinkäsityksen vuoksi. Tämä pakollinen paha on hoidettu Holidatessa aika väkinäisesti: Jackson on valmis olemaan yhdessä ja tunnustaa tunteensa, mutta Sloane vain hokee vihaista ”eitä”. Leffassa se on selitetty pelolla, mutta… blaah. Voisiko jokin rakkausfilmi tehdä tähän juonikuvioon poikkeuksen?

Silti Holidate on oikea hyvän mielen elokuva, joka saa hymyilemään. Ja huokailemaan Jacksonin perään…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *