Minäkin katsoin Behind Her Eyesin

Behind Her Eyes -sarjan loppuratkaisua on hehkutettu niin paljon, että lopulta katsoin minisarjan vain tietääkseni, mistä on kyse. Jaksoja tuijottaessani yritin parhaani mukaan keksiä, missä juju piilee. Mitä vihjeitä minun pitäisi huomata? Johdetaanko katsojaa tässä kohdassa harhaan? Ei kai loppu vain ole pettymys?

Sarjassa kolmen ihmisen tiet kohtaavat. David on psykiatri, joka päätyy suhteeseen sihteerinsä Louisen kanssa. Davidin vaimo Adele ystävystyy tahollaan miehensä rakastajattaren kanssa. Kolmiodraamaa kerrakseen.

Behind Her Eyes -nimi ohjaa miettimään, mitä Adelen ilmeettömän katseen takana tapahtuu. Naisella on selvästi ongelmia, ja hän myös manipuloi miestään ja ihmisiä ympärillään. Avioliitto on epäterve ja jännitteinen, ja David tuntuu vihaavan vaimoaan. Takaumissa näytetään kuitenkin, että pariskunta on joskus ollut rakastunut ja onnellinen. Mitä oikein tapahtui?

Menneisyyden tapahtumia raotetaan katsojalle vähitellen, ja kun loppuratkaisun aika tulee, ymmärrän kaiken suitsutuksen. Didn’t see THAT coming! Lopussa todella selviää, mitä Adelen silmien takana liikkuu. Loppuratkaisuun johtaa tosin yhden päähenkilön melko epäuskottava uhrautumisvalmius, jonka varaan nukkemestari tuntuu laskeneenkin.

Tämän sarjan katsominen pani toivomaan, että lukupiirien lisäksi olisi tv-sarjapiirejä, joissa voitaisiin yhdessä analysoida nähtyä. Behind Her Eyesin viimeisestä, autoon sijoittuvasta kohtauksesta olisi kiinnostavaa päästä vaihtamaan ajatuksia, sillä niin paljon on ladattu merkityksiä sanoihin, ilmeisiin ja ruumiinkieleen.

Kannattaa katsoa!

Kommentit (2)
  1. Okei voinko katsoa vain sen lopun?? 😀 Oon lukenut otsikoita siitä ja nyt sinäkin kehut, mutta en jaksaisi kahlata sarjaa läpi… haluan vaan tietää mistä puhutaan! 😁🤦‍♀️

    1. Ymmärrän! 😁 On tuo sarja kyllä muutenkin hyvä, ja vain kuusi jaksoa pitkä. (Tai mikä nyt on kellekin ”vain”…)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *