Paras tv-pari ja muita kysymyksiä

Paras tv-pari?

Rory ja Dean. Lorelai ja Christopher. Carrie ja Aidan. Sookie ja Eric.

Team Dean, koska tämä mätsäsi Gilmoren tyttöjen tiimiin kaikista parhaiten. Roryn myöhemmät poikaystävät kohtelivat tätä todella  törkeästi.

Lorelailla ja Christopherilla puolestaan oli sellaista kemiaa, jota arkisen Luken kanssa ei päässyt syntymään.  Kipinöitä oli myös True Bloodista tuttujen Sookien ja Ericin välillä, ja siksi Sookie ja Bill tuntuivat aivan vääriltä toisilleen, vaikka olivatkin tosielämän pari.

Hyvä ja kiltti Aidan vs. kurjasti käyttäytynyt, myrkyllinen Mr. Big. Hmm, kummankohan valitsisin?

Muita hyviä tv-pareja: Lilypad ja Marshmallow, Ted ja äiti, Barney ja Robin, April ja Andy, Carla ja Turk, Monica ja Chandler, Monica ja Richard, House ja Cuddy, Mulder ja Scully, Susan ja Mike, April ja Jackson.

 

Paras tv-perhe?

Lorelai ja Rory. Sanavalmiit pikapuhujat ja koko Stars Hollow, joka oli yhtä suurta perhettä. Omat tavat, omat perinteet.

Ristiriitaisin: Van De Kampin perhe. Kun lapset eivät ole sitä kuin haluaisi heidän olevan ja itse yrittää ylläpitää kulissia.

Yhteenhitsaantunein: Modernin perheen jäsenet. On raikasta, että pariskunnat pysyvät yhdessä ja ihmiset toivovat toisilleen pohjimmiltaan hyvää. Tosin diiva-Cam saa välillä pääni melkein räjähtämään.

Kieroutunein: Succession. Perhe, jonka yksikään jäsen ei ole miellyttävä. Perhe, jossa henkilöiden voi luottaa kääntävän takkinsa.

Paras tv-työpaikka?

Seattle Gracen sairaala, jonne tulevat kaikista kiinnostavimmat ja haastavimmat tapaukset. Työkavereilla on tosin tapana kuolla, ja kumppanisi saattaa löytää sieltä salasuhteen. Helpoimmalla pääsisi ehkä puisto-osastolla tai Brooklyn 99:n sihteerinä. Spector–Littin lakifirmaan en taas ikinä menisi tekemään läpi yön kestäviä työvuoroja, ja tohtori House olisi kurjin pomo ikinä.

Paras ystäväpari?

J. D. ja Turk. Lorelai ja Sookie. Joey ja Chandler. Jake ja Charles. Cristina ja Meredith.

Paras tv-lapsi?

Julie Mayerin tai Rory Gilmoren voisin kasvattaa omina lapsinani. Luotettavat ja vastuuntuntoiset nuoret eivät aiheuta harmaita hiuksia. Huonoimman jälkikasvun pystin veisivät Andrew ja Danielle Van De Kamp. Olisin varmasti pettynyt, myös itseeni kasvattajana.

 

Paras tv-naapuri?

Joey, Chandler, Monica ja Rachel. Penny, Leonard ja Sheldon. Wisteria Lanen naisnelikko.

Paras tunnari?

The Americans. True Blood. Salaiset kansiot. Weeds. Orange is the New Black. Mad Men. South Park.

Skippaan (jos pystyn): Frendit, Sinkkuelämää, Täydelliset naiset, Gilmoren tytöt.

Postauksen innoittajana toimi BuzzFeedin sitcom-kysely. Tv-pariskunnista olisin voinut kirjoittaa pidemminkin, ja tiedostan mm. Deanin ja Aidanin ikävätkin käyttäytymismallit ja luonteenpiirteet. How I Met Your Mother -sarjan kahdesta viimeisestä jaksosta voisin avautua parin sivun verran. Vastaukseni ovat nyt pelkästään Yhdysvalloista ja päällimmäisenä mielessä olevista sarjoista, ja jotain on aivan varmasti unohtunut. Olen myös kirjoittanut tekstini lukijalle, jolle useimmat tv-sarjat ovat tuttuja, enkä selitä sen tarkemmin, kuka kukin on. Miltä sinun listasi näyttäisi?

kulttuuri leffat-ja-sarjat hopsoa
Kommentit (5)
  1. Ah, mä laulan aina Gilmoren tyttöjen tunnarin mukana 😅

    1. Apua nyt tuli ihan väärään postaukseen! Ehkä voit poistaa tän, kiitti

    2. Tuli ihan oikeaan, Lily sekoilee aina välillä näiden kanssa! Mäkin laulan mukana, jos sitä ei pääse hyppäämään yli, mutta en jostain syystä tykkää siitä laulusta yhtään. 😀 Vaikka sarja onkin yksi parhaista…

  2. Yritän nyt kirjoittaa tämän palautteeni mahdollisimman rakentavasti ja ystävällisesti….. TEAM LOGAN!! 😀

    1. Haha, joo, mä tiedän olevani vähemmistössä. 😄

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *