5 x 3 Hyvää asiaa elämässäni!

Minnean muruja

Sain Mun kummallinen elämä -blogin Kirsihanneleelta blogeissa kiertävän positiivisuushaasteen, jossa kerrotaan hyviä asioita omasta elämästä ja itsestä. Positiivisuushan on kuin laittaisi rahaa pankkiin, joten otin haasteen innolla vastaan. Kukapa ei haluaisi positiivisuutta päiväänsä miettimällä hyviä asiota.

Oletko jo törmännyt tähän iloa tuottavaan haasteeseen? Linkkaan postauksen loppuun blogikollegoiden postauksia aiheesta, mutta aloitan kuitenkin kertomalla omat hyvät asiat elämässäni tällä hetkellä. 

Päivässäni: 

Sain yllättävän paljon vaatetta kaupaksi Huuto.netissä, ja kaappien siivous tekee iloiseksi. On niin puhdistavaa fyysisesti ja henkisesti, kun kodin kaaos vähenee edes hitusen. Pitääkin ehkä varata vielä kirpparipöytä, sillä meidän perheen kolmella hengellä löytyy vielä paljon uutta kotia etsiviä aarteita.

Viikon sairasteluputken jälkeen pääsin taas töihin, ja olo alkaa olla jo siedettävä. Jos poskiontelot ja keuhkot parantuvat ilman lääkärireissua, niin olen onnellinen! Tuli hyvä mieli, kun töissä pääsin taas hommiin, eikä työt olleet kasaantuneet poissaollessani Oli mukavaa olla töissä :)

Koska pojat ovat lomalla, oli ruoka valmiina pöydässä, kun palasin töistä. Ja kotona minua odotti valmiin ruuan lisäksi kaksi tyyppiä, jotka olivat iloisia kotiinpaluustani. Molemmilla oli niin paljon asiaa, että oli hetkellisesti vaikeuksia seurata kahta keskustelua samanaikaisesti.

Tänä vuonna:

Vuosi on vasta alussa, joten tähän vuoteen tulee varmasti mahtumaan paljon kaikkea mahtavaa. Ensimmäisenä mielessä on tulevan juhannuksen mökkireissu, jolle on tarkoitus lähteä isommalla porukalla. Hulppea mökki järven rannalla tulee täyttymään oman perheeni lisäksi siskon perheellä sekä isovanhemmilla. En malta odottaa yöttömiä öitä (toivottavasti lämpimiä sellaisia), uintia järvessä ja saunomisen tuomaa raukeaa oloa. Ehkä myös muutama lasillinen kylmää valkoviiniä yhdessä valmistetun illallisen seurana.

Reissulinjalla jatketaan, sillä toinen vuoden kohokohta tulee olemaan hääpäivämatka Venetsiaan, jonka teemme miehen kanssa kahdestaan! Ensimmäinen kahdenkeskinen matka yli kolmeen vuoteen! Tästä romanttisesta seikkailusta on otettava kaikki irti!

Uudet kuviot työrintamalla. Kaipaan haastetta, ja mahdollisuutta kehittyä työssäni, ja nyt olen saanut siihen mahdollisuuden. Työ on tärkeä osa elämää, vaikka en koe olevani uraohjus, enkä keksinyt mitään järkevää sanottavaa Lilyn ja Trendin #uraoivallus -kampanjaankaan. Olen silti iloinen, että työtä on, ja että se on mielenkiintoista ja työyhteisö on mukava.

 

Elämässäni:

Jos jätän ne itsestäänselvimmät, eli perheen, ystävät, terveyden ja työn pois, ja yritän keksiä jotain mielenkiintoisempaa hyvää elämässäni.

Kaksikulttuurisuus on rikkaus, joka näkyy elämässäni monin tavoin lähtien jo ihan siitä, että meillä kotona puhutaan kahta kieltä ja tarjoillaan monen kulttuurin ruokaelämyksiä. Seurataan hassua urheilulajia, jossa heitellään suippoa palloa. Rakastan sitä mahdollisuutta, että kaksikulttuurisessa perheessämme on aina ovi maailmalle avoinna. En tiedä, muutammeko koskaan Jyväskylästä, mutta on kutkuttavaa, että se mahdollisuus on aina oikeasti olemassa, koska turvaverkkoa on ympäri maailmaa. En sano, etteikö täysin suomalainen perhe voisi muuttaa maailmalle, mutta itseni tuntien minä en todennäköisesti muuttaisi, jos puolisoni olisi suomalainen.

Vesi! Vesi on minua määrittävä elementti. Vesi on kietoutunut elämääni kaikilla osa-alueilla niin nimeä, horoskooppimerkkiä, lempiväriä kuin lempiliikuntalajia myöten. Olen kasvanut kodissa, jossa ikkunasta näkyy ranta ja aallot. Olen istunut rannalla ja tuijottanut tyhjyyteen. Jyväskylässäkin parasta ovat järvet, vaikka suuri rakkauteni on meri. Vesi on rauhoittava, valloittava ja kaunis. Vesi on parantava ja uudistava!

Lempeä liikunta. En ole kilpailuhenkinen ihminen, ja tykkään lajeista, joissa ei paahdeta verenmaku suussa. Lapsena inhosin hiihtokilpailuja. Minulle sopivat lajit, kuten kävely, pyöräily, jooga ja uinti. Varsinkin uinti! Olen kuin kala vedessä, ja veden pehmeys parantaa kaikki pahuudet maailmasta. Lempeä liikunta antaa energiaa ja pitää kunnossa. Sanomattakin on selvää, etten ole tavoitteellisen urheilun ystävä, ja tykkäänkin liikkua omaan tahtiin ilman mitään näkyvää päämäärää tai tavoitetta. Lempeää kehonhuoltoa. Poikkeuksena sääntöön, pelasin teininä muutaman vuoden semivakavissani sulkapalloa, jossa olin kunnianhimoinen ja voitinpa muutaman mitalinkin piirimestaruustasolla :D

Minussa:

Minussahan on paljon hyvää, mutta jos kolme pitää mainita, niin olkoon ne nämä: Olen luova ja idearikas, olen empaattinen ja helposti lähestyttävä, ja olen syvällinen (vaikka tämä viimeinen ei blogista varmasti välitykään).

Blogissani:

Olen saanut paljon ihanaa ja kannustavaa palautetta blogistani! Kiitos siitä teille! Omasta mielestäni blogissani hyvää ovat kauniit ja laadukkaat kuvat, samaistumispinta ja innostavat ideat. Vai mitä sanotte?

Lisää hyviä asioita: Lilies & Life, , Destination Happiness, Vilhelmiina H., So Many Stars ja Hey Girl.

Mitä hyvää sinun elämässäsi tai itsessäsi on? Haastan teidät kaikki kertomaan jotain positiivista elämästänne kommenttiboxiin!

Hattaraisen vaaleampunaista tiistata!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihania asioita olit elämästäsi löytänyt. Oli kiva lukea :)
Tuo huuto.net-juttu on niin ihana!! :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) ja kiva, kun haastoit, niin tuli näitä mietittyä :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihania asioita! Sun blogissa on myös ehdottomasti parasta aitous ja sydämellisyys <3!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta kommentista <3

Lilies
Lilies & Life

Oli kiva lukea sun versio :) Ehdottomasti nuo blogi-kohdan asiat pitävät paikkansa! Tässäkin postauksessa upeat kuvat <3 Olipa hyvä, että mainitsit tuon Huuto.netin, pitäisi itsekin toimeutua myymään vaatteita!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Näistä kommenteista tulee hyvä mieli :)

Karoliina Kazi (Ei varmistettu) http://karoliinakazi.com

Aivan ihana juttu heti näin aamulla, päiväkin saa mukavan positiivisen startin! Tavaroiden karsiminen on ihan parasta, saa selkeyttä myös pääkoppaan kun joka paikka ei tursua roinaa :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne Jyväskylään täältä Lontoosta! x

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta kommentista! Ja mukavaa viikkoa myös sinne ihanaan Lontooseen <3

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Ihania juttuja! Tuo kaksikulttuurisuus on varmasti hieno homma, minäkin haaveilen muutosta ulkomaille, ikävöin Jyväskylään ja Helsinkiin ja tönötän Trella. Hyvä kombo. :D Minäkin tykkään blogissasi aitoudesta ja hyvän mielen fiiliksestä.

Tuossa liikuntakohdassa kuvailit muuten itseni vastakohdan, vaikka kyllä inhosin myös hiihtokilpailua ja mitä vaan kilpailuja lapsena. Onneksi ei ollut ikinä pakko osallistua! :D

Minnea
Minnean muruja

Hahaa, ajattelinkin, että olet varmaankin mun vastakohta, mitä liikkumiseen tulee! Ikävä juttu, että Tampere ei tunnu kodilta :/ Onneksi Jyväskylä ja Helsinki ovat molemmat lähellä! Onko teillä tarkoitus jäädä ppysyvästi Tampereelle, vai voisiko muutto Jyväskylään tai Helsinkiin tulla kyseeseen?

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Lämmin halaus <3!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, samanlainen myös sinne <3

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Olen törmännyt tähän haasteeseen, mutten ole vielä itse toteuttanut. Positiivisinta tällä hetkellä elämässä on varmaan se, että uusi asunto on vain minulle itselleni löytynyt. Muuta en sitten tällä hetkellä keksikään :/

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Ikävä kuulla :/  Toivottavasti paremmat ajat ovat edessä!

Minna M (Ei varmistettu) http://kiljustenblogi.blogspot.fi

Ihania asioita sinusta ja elämästäsi! Mielenkiintoisesti osasit kirjoittaa. :)
Minut on myös haastettu tähän mukaan, mutta postaus on vain jäänyt tekemättä. Ehkä pitäisi ryhdistäytyä asian suhteen.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta kommentista! Tee ihmeessä, jos aikaa löytyy!

Pirkko / Meriharakka (Ei varmistettu) http://meriharakka.net

Venetsia on kyllä niitä once-in-a-lifetime -kokemuksia.
Mutta älkää nyt kuitenkaan majoittuko Airbnb:hen ja tukeko kaupungin muuttumista ulkomuseoksi, kun asunnot poistuvat varsinaisilta venetsialaisilta turistien käyttöön tämän konseptin myötä!

Minnea
Minnean muruja

Olemme varanneet hotellin. En tiennytkään tällaisesta ongelmasta.

Nettanen

Sun blogi on ihanan hyväntuulinen ja tykkään myös sun kuvista <3 Vaikka mulla itselläni ei ole lapsia, tykkään myös lukea sun perhe-elämästä ja tulee sellainen olo, että toivottavasti se on itselläkin joskus tuollaista :)

Kommentoi