Etsitään kauniita hiuksia tositarkoituksella – testissä Kérastase Elixir Ultime

Kaupallinen yhteistyö: Prof Jyväskylä

Kun kosmetiikkakaappien tyhjennysprojekti alkoi olla sillä mallilla, että kaikkien kertyneiden shampoo- ja hoitoainepullojen pohjat oli kaavittu loppuun, oli aika testata uusia hiustuotteita. Ja kukapa olisi paras ihminen kertomaan, mitä hiukseni juuri nyt tarvitsevat kuin luottokampaajani Maija. Maija antoi minulle testiin Kérastasen suosikkisarjan Elixir Ultimen lahjapakkauksen, josta löytyi sarjan shampoo, hoitoaine, ja kehuja kerännyt hiusöljy. Sarja lupaa kaunistaa hiukset ultimaattisen kiiltäväksi.Minun, kuten varmasti monen muunkin hiukset ovat talven ja pipokauden jäljiltä kuivat ja pörröiset. Olen ahkera piponkäyttäjä vielä pitkälle kevääseen, koska en halua tulla kipeäksi. Pipo ja kuiva ilma kuitenkin ovat saaneet hiukseni aika littaniksi, elottomiksi ja kuiviksi. Kérastasen Elixin Ultime -sarja on vastaus ongelmiini. Kérastase on ollut jo pitkään lempparihiustenhoitomerkkini, mutta Elixir Ultime -sarja oli ihan uusi tuttavuus.

Sarjan tuotteet sisältävät mm. marula- ja kamelliaöljyjä, jotka poistavat pörröisyyttä ja antavat elottomille hiuksille kiiltoa. Hiuksista pitäisi tulla terveemmän näköiset ja ravitut. Maija varoitteli kuitenkin, että eteenkin täyteläiset hiusmaski ja hiusöljy ovat niin tuhtia kamaa, että ihan pieni määrä riittää. Kérastasen tuotteet ovat laadukkaita, ja tuotteet ovatkin tosi riittoisia.

Olen nyt pari viikkoa antanut hiuksille hemmottelua Elixir Ultime -sarjan tuotteilla. Oma kokemukseni on pelkästään positiivinen. Tulos ei ehkä ole yllättävä, sillä Kérastasen tuotteista minulla on vain positiivisia kokemuksia.  Jo heti ensimmäisen pesun jälkeen hiukset tuntuivat selvästi silkkisemmiltä. Hiukset olivat pehmeät, kiiltävät ja vähemmän pörröiset. Shampoo vaahtoutuu superhyvin, ja tuoksuu miedosti kukkaiselta.

Hiusmaski oli yllättävänkin kevyt. Odotin, että pieni nokare kosteuttaisi enemmän, ja saisi hiukset liian hoidetuiksi, mutta tuote ei ollutkaan liian syvähoitava. Olisin kaivannut pakkaukseen ohjeen siitä, kauanko tuotteen tulisi olla päässä. Annoin maskin olla päässä noin 5 minuuttia shampoopesun jälkeen. Olen hieman huono odottelemaan pitkiä aikoja maski päässä, ja usein varmaankin huuhtelen hiushoidot päästä liian aikaisin. Käyttöohjeen mukaan maskia voi käyttää joko joka pesun yhteydessä, jos hiukset ovat paksut ja karheat, tai ajoittain ohuiden hiusten syvähoitona. Itse olen käyttänyt maskia joka pesun yhteydessä, sillä hiukseni ovat melko paksut.

Hiusöljyn kerrotaan olevan Kérastasen tähtituote. Itse olen hieman arka (ja laiska) käyttämään hiusöljyjä, sillä pelkään niiden jättävät hiukset öljyisiksi ja likaisen näköisiksi. Salaisuus piileekin siinä, ettei öljyä ole tarkoitus läträtä hiuksiin isoa määrää. Hiusöljyn käytössä minulla on siis vielä opettelemista. Olen nyt käyttänyt öljyä silloin tällöin pesun jälkeen kuivuneisiin hiuksiin. Olen ottanut pumppupulloista ihan pienen määrän, ja haronut sen hiuslatvoihin. Öljy jättää hiukset ihan taipuisiksi ja öljyn tuoksu on hurmaavan kukkainen. Öljy antaa hiuksille myös lämpösuojan 230 asteeseen saakka. Tämä onkin mainio tuote käyttää, jos lämpökäsittelee hiuksia raudalla.

Jos haluat antaa hiuksillesi hemmottelevan kylpyläloman, suosittelen tätä tuotesettiä! Prof Jyväskylän liikkeestä näitä paketteja voi käydä ostamassa. Paketin hinta oli noin 30 euroa. Ja jos et ole ihan varma, onko juuri tämä setti sopiva sinun hiuksillesi, niin Profin porukka osaa räätälöidä sopivan paketin juuri sun hiusten kuntoa ajatellen.

Nyt kannattaa suosia paikallista yrittäjää! Ja jos tuntuu, ettet halua poiketa Prof Jyväskylän liikkeessä, niin keskustan alueella toimii myös kotiinkuljetus. Hiustenhoitopaketteja saa siis ihan kotiovelle asti! Toinen mainio tapa tukea on ostaa lahjakortti, jonka voi käyttää myöhemmin. Prof toimii myös Tampereella ja Helsingissä.

Ja hei, ota @profjyvaskyla instatili seurantaan! Sieltä löytyy aina hyviä vinkkejä, hauskaa sisältöä ja joskus jopa kivoja arvontoja 😉

Kaunista keskiviikkoa!

Lue myös: Näin päivität hiukset kesäkuntoon ja Muista suojata hiukset oikein kesällä

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *