Muista suojata hiukset oikein kesällä!

Kaupallinen yhteistyö: Hiussalonki Ykköset

Osana yhteistyötä Hiussalonki Ykkösten kanssa, sain hiuksiini raikkaan kesäfreesauksen sekä kotiin mukaan kesään sopivat tuotteet hiuksille. Minä olen ollut hieman huoleton hiusten suhteen kesällä, ja käyttänyt samoja hiustehoitotuotteita kesät talvet. Siinä, missä ihoon muistaa laittaa aurinkorasvaa, pään suojaaminen hatulla tai hiuvillakin saattaa helposti unohtua. Hiukset kaipaavat kuitenkin yleensä enemmän suojaa ja kosteutusta kesäkuumassa. Ja yleensä tämä huolettomuuteni on kostautunut palaneena päänahkana ja kuivina hiuksina.

Onneksi oma kampaaja osaa kertoa, mitä hiukseni kaipaavat missäkin tilanteessa. Sain Ykkösiltä testattavaksi L’Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime-sarjan shampoon, hiusnaamion ja suojasuihkeen.

Solar sublime sarjan tuotteet sisaltävät uv-suojan auringon haitallisilta säteiltä suojaamaan sekä hiuksia hoitavaa aloe veraa paikkaamaan auringon, kloorin ja suolaveden  tekemiä tuhoja. Olen nyt testannut tuotteita muutaman viikon, ja tykännyt sarjasta kovasti. Hiukset tuntuvat ihanan pehmeiltä, hoidetuilta ja kosteutetuilta. Varsinkin hiusnaamio, joka lupaa ravita hiusta ja antaa sille kiiltoa, on tuntunut luksukselta.

Tuotteissa on jokin hurmaava hedelmäinen tai kukkainen tuoksu, joka saa hiustenpesun tuntumaan lomalta trooppisella paratiisisaarella. Täytyi ihan tarkastaa, mikä näissä tuoksuu niin ihanalta. Google tiesi kertoa, että se on persikka. Tuoksu on makea ja hedelmäinen, mutta ei ollenkaan liian voimakas tai häiritsevä.

Shampoo ja hoitoaine ovat olleet vain omassa käytössäni, mutta Ykkösiltä vinkattiin, että suojasuihke sopii myös lapsille. Olenkin suihkutellut sitä pojan hiuksiin, kun olemme käyneet rannalla uimassa. Paras suoja auringolta on toki hattu tai hiuvi, ja pojalla onkin lippis aina päässä. Uimassa ollessa se on kuitenkin melkein pakko ottaa pois, joten tällainen suojasuihke on kätevä apu. Minusta tuntuu myös, että pieni takkukukka selviää hieman helpommin tämän suihkeen ansiosta.Solar sublime-sarja on itselleni ihan uusi tuttavuus, vaikka L’Oréalin tuotteet ovat muuten tuttuja ja hyväksi havaittuja.Mitä tuotteita sinä käytät hiuksissa kesällä? Onko sulla luottotuotteet aurinkoon, vai menetkö samoilla kuin muinakin vuodenaikoina?

Muistuttelen samalla Ykkösten Hiukset kesäkuntoon -paketista!

Hiussalonki Ykköset tarjoaa Hiukset kesäkuntoon -paketin nyt kesähintaan 90 euroa elokuuhun saakka koodilla ”minneankesä19”. Jyväskyläläiset ja täällä kesällä vierailevat, nyt kannattaa varata aika Essille tai Emmille pieneen hemmotteluun ja pään päivitykseen!

Varaa aika netistä tai soita puh. 010 235 1070

”Hiukset kesäkuntoon -paketti on helppo ja nopea ratkaisu meille jahkailijoille, jotka haluaisivat päivittää hiukset kesäksi, mutta jotka eivät oikein tiedä, mitä niille hiuksille kannattaa tehdä. Paketti sisältää hiusten leikkauksen, sävyn freesauksen kevyellä L’Oréal DIA light sävytteellä ja Kérastasen kiiltokäsittelyn.”

Mukavaa maanantaita! Enää muutama päivä lomaan! Jes!

kauneus hiukset suosittelen
Kommentit (2)
 1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi
  26.6.2019, 13:56

  Onpa kauniit kuvat! 🙂 Miulla ei tule yleensä suojattua hiuksia kesällä auringolta, mutta käytän kyllä hiusnaamioita ja öljyjä useammin. Juuri on testissä parit kosteuttavammat tuotteet ja vaikuttaa kyllä hyvältä, varsinkin kun helteellä saa käydä suihkussa aikalailla päivittäin. Erityisesti jos puutarhahommia tekee. 🙂

  1. Kiitos <3

   Olen todennut, että kesällä paras suojautumiskeino on hattu, mutta sekin aina meinaa unohtua 😀 Öljyt ja hiusnaamiot ovat varmasti tosi hyviä kosteuttamaan ja korjaamaan kuivunutta hiusta!

   Mulla tekisi mieli asua suihkussa helteellä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *