Hiusten uusi talvinen ilme

Kaupallinen yhteistyö: Hiussalonki Ykköset /PROF Jyväskylä

Siinä missä viisi viikkoa auringossa teki hyvää d-vitamiinitasoille ja mielelle, niin porottava aurinko ja suolainen merivesi eivät tehneet hiuksille ollenkaan niin hyvää. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä reissusta unohtunut hiusharja, niin pääni muistutti hyvinkin paljon takkuista harakanpesää. Auringosta ja suolaisesta merivedestä villiintyneet hiukset olivat paikoin todella kuivat. Mutta toisaalta,sellaista se reissuelämä on, huoletonta!

Nämä muutamat viikot ennen joululomaa on pakattu täyteen niin töitä kuin muitakin menoja, mutta sain kuin sainkin mahtumaan kalenteriin yhden illan, jolloin istahdin tuttuun tuoliin Yliopistonkadulla, ja annoin Maijan tehdä taikojaan hiuksiini. Päivityksen ei tarvitse edes olla suuri, jotta se saa olon tuntumaan kevyemmältä ja siistimmältä. Hiukset ovat kasvaneet viime aikoina aika paljon pituutta, ja halusinkin pitää yleisilmeen pitkänä polkkana.  

Maija leikkasi latvoista kuivimmat pois, ja kevensi hiusmallia rikkomalla hiuslinjaa edestä. Olen niin tykästynyt tähän takaa lyhyempään malliin, että en hennonnut siitä vielä luopua. Tällä kertaa vielä pidimme sen. Lienenkö kangistunut kaavoihini, kun tämä sama malli vaan jaksaa ihastuttaa vuodesta toisteen 😀 Minulla on ehkä myös huono mielikuvitus, kun en keksi, mitä muttakaan mallia voisi kokeilla. Kovin lyhyttä mallia en koe omakseni, mutta jotain uutta voisi ensi kerralla testata!

Väri oli auringosta haalistunut, ja omat harmaat puskivat taas sinnikkääsi esiin sieltä sun täältä. Jännä, miten koko olemus näyttää väsyneemmältä ja valjummalta, kun hiukset ovat hoitamattoman näköiset. Hiuksiin laitettiin samaa DIA Light kevytsävytettä kuin kesällä. Väristä tuli lämmin talvinen kupari. Kuparin sävyn lisäksi värissä on mahonkia, joka antaa sävylle tummuutta. Tykkään ruskeista hiuksista, ja on hauskaa, että niihin saa pientä vivahde-eroa sävytteillä. Melko pieni muutos, mutta ilme piristyi valtavasti!

Olo on skarpimpi ja huolitellumpi. Jouluna ja loppuvuonna on tulossa juhlia ja vierailuja sukulaisten luo, joten on mukavaa, että hiukset ovat kuosissa. Vielä, kun osaisin tehdä yhtä huolettomat kiharat kuin mitä Maija aina taikoo hiuksiini! Nämä ovat ihan täydelliset, eikö?

Pitkäaikainen yhteistyökumppanini ja luottokampaamoni Ykköset elää jännittäviä aikoja, sillä vuodenvaihteessa he avaavat uuden lehden yhdistymällä PROF Tampereen kanssa. Ensi vuonna astelemmekin uudistuneeseen kampaamoon, jonka nimi on PROF Jyväskylä! Odotan jännityksellä, mitä tämä uudistus tuo tullessaan! Ja mikä tärkeintä, samat tutut ihanat tyypit löytyvät edelleen tuolien takaa loihtimassa meille jyväskyläläisille hyvää mieltä ja kauniita hiuksia!

Mitä tykkäät tästä talvisesta kuparista? Oletko itse seikkailunhaluinen hiusten suhteen, vai vedätkö samalla luottomallilla/värillä vuodesta toiseen?

Kivaa keskiviikkoa!

kauneus hiukset
Kommentit (4)
  1. Olen ollut kunnon kuparin ystävä pitkään ja oma luottokampaaja löytyy Porista.Viimeksi hän taiteili vähän purppura lilaa kunnon raitaosioina joukkoon.Värjäysten välillä kuparin piristyn kupari naamiolla.Pituutta on lähtenyt jonkin verran ja pysyy terveenä.Nyt jälleen saa kasvatella vähän.

  2. Tulipa kaunis sävy! Minäkin olen ihan tumpelo kiharrusasioissa! Pitäisi jaksaa harjoitella useammin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *