Joulukalenteri – 3.luukku (sis. arvonnan)

Kaupallinen yhteistyö: Neulomo

Käsi ylös, kuka veikkaili, että yhdestä joulukalenterin luukusta saattaisi paljastua ihana kotimainen Neulomo! Jos pitäisi valita vain yksi yhteistyö tältä vuodelta, joka nousee erityisen mieluisena ja mieleenpainuneena, niin se olisi Neulomon brändilähettiläisyys, jonka pääsin kokemaan tämän kevään ja kesän aikana. Neulomon kanssa yhteistyössä tehdyt postaukset ovat selvästi kiinnostaneet myös teitä lukijoita, sillä asupostauset ovat paljon luettuja, ja olette kommentoineet ahkerasti niin blogiin kuin instaankin. Niimpä joulukalenterin 3.luukusta paljastuu asukuvia  uudesta upeasta Revontuli-kuosisesta Marika-tunikasta sekä Neulomo lahjakorttiarvonta!

Revontuli sai inspiraationsa pohjoisen yötaivaasta

Sain tämän yhteistyön myötä itselleni uuden Revontuli-kuosillisen Marika-tunikan. Marika on lempimallejani, ja minulta löytyykin sitä monessa värissä ja kuosissa. Olen aikaisemminkin hehkuttanut, miten huonoinakin asupäivinä Marika on helppo vetää päälle, sillä se on rento ”oversize”-mallinen, mutta silti kaunis. Uusi kuosi näyttää juuri sellaiselta, joka on omaan mieleeni, eli sopivan simppeleitä kuvioita, jossa on joku kiva juju. Värinä Revontuli-kuosia saa tämän vihertävän Tavin lisäksi kauniin punaisena Kirsikkana sekä valkoisena. Todella onnistuneet sävyt! Minun oli hankalaa päättää, mikä väri sopisi itselleni parhaiten, sillä kaikki houkuttelivat.

Tässä asussa olen yhdistänyt Marikan tuttuun tapaan kiiltäväpintaisiin keinonahkaleggingseihin sekä talvinilkkureihin. Selkeästi tämä on suosikkikomboni. Kun kävimme viime viikonloppuna kuvaamassa nämä asukuvat, sateli samalla hiljalleen lunta, ja fiilis alkoi olla paitsi kylmästä vähän kohmeinen, niin ennen kaikkea jouluinen. Odotan jo niin kovasti joulua ja lomaa! On ihanaa päästä ilahduttamaan teitä lukijoita ja seuraajia näillä jouluisilla arvonnoilla. Joulukalenteri tuo myös itselleni valtavasti joulufiilistä.

Joko sulla on joulufiilis? Onko mun joulukalenteri onnistunut tuomaan iloa joulunodotukseen?

Miltä Revontuli-kuosi näyttää sinun silmään? Mikä on sun suosikki kuosi Neulomolta?Kuvat: Hanna

Arvonta!

Yhteistyössä Neulomon kanssa arvomme yhden 40 euron Neulomon lahjakortin Neulomon verrkokauppaan blogin/instagramin seuraajalle!

Näin osallistut arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen 21.12.2020 klo 23.59 mennessä mikä Neulomon tuote on sun suosikki. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!
  • Osallistua voi myös instagramissa seuraamalla @minneanmuruja sekä @neulomocom tilejä instagramissa, ja tykkäämällä arvontakuvasta. Kuvaan voi myös tägätä kaverin, joka saattaisi innostua arvonnasta.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen/instan DM:llä, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan! Arvon voittajan 22.12.2020.

Lue myös: Neulomon Marika-tunika on jo klassikko ja Näistä haaveilen juuri nyt

muoti paivan-tyyli
Kommentit (64)
  1. kyllä tuo sun revontuli Marika on pistänyt neulomolta silmään itselläkin <3 🙂

  2. Suosikkini on Marika-tunika, tavi, revontuli

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *