Näistä haaveilen juuri nyt

Maailma kaipaa juuri nyt enemmän haaveilua ja pientä vaaleanpunaista hattaraa kaiken keskelle, eikö? Oma mielialani on viime aikoina ollut hieman matala. Olo on ollut väsynyt ja kiukkuinenkin. Mitta on ollut täynnä. Minua haaveilu piristää ja motivoi. Näistä jutuista haaveilen juuri nyt. 

Palju viikonlopuksi

Somessa silmien edessä vilahtelevat vuokrapaljut ovat saaneet minut kaipaamaan lämpöistä kylpyhetkeä omalla takapihalla. Miten luksusta se olisi! En vielä hetki sitten edes tiennyt, että sellainen voisi olla mahdollista! Paljun voi siis vuokrata vaikka viikonlopuksi. Se tulee peräkärryssä, ja sitten se vain istutetaan sopivaan paikkaan. Voi että, miten nauttisin paljussa lillumisesta viikonlopun ajan! Rakastan lillumista! Ja koska vesi on lämmintä, ei haittaisi, vaikka ilma olisi viileämpikin.

Mies valitettavasti torppasi ideani, sillä raskas ja isokokoinen palju olisi hankala (jos ei jopa mahdoton) raahata meidän rivaritakapihalle. Ja vaikka paljun vuokraaminen itsessään taitaa olla alle parisataa euroa, niin Jyväskylän vesi on niin tyyristä, että monta sataa litraa maksaisi varmasti maltaita. Pidän silti kiinni haaveistani ja paljuviikonlopusta. Ehkäpä vuokraamme tänä kesänä mökin, josta löytyy palju!

Oma vapaapäivä

Saisin nukkua niin pitkään kuin haluaisin. Heräisin aamulla auringonpaisteeseen ja lintujen lauluun. Kukaan ei kaipaisi minua sinä päivänä. Nauttisin aamupalan pitkän kaavan mukaan aurikoisella takapihalla kuunnellen jotain kiinnostavaa äänikirjaa. Niin paljon kuin perhettäni rakastankin, niin täytyy myöntää, että kaipaan heistä kunnon taukoa. Naamat vastakkain monta viikkoa on tehnyt tehtävänsä.

Oma vapaapäiväni jatkuisi aamu-uinnilla järvessä. Raukea fiilis jatkuisi koko päivän. Lounaan jälkeen kuljeskelisin päämäärättömästi kaupungin katuja, tai tekisin jotain spontaania. Iltapäivästä vetäytyisin leffateatterin hämärään iso popparikulho kainalossani ja iso irtokarkkipussi toisessa kainalossa. Leffateatterin sali olisi melkein tyhjä, ja omat kamat saisi levittää viereiselle penkille. Leffa olisi joku hämmästyttävän kaunis ja uusia oivalluksia herättävä ihmissuhdedraama, jossa saisi pyyhkiä poskia kyyneleistä. Leffan jälkeen huokailisin onnesta koko loppuillan.

Ilta jatkuisi terassille ystävien kanssa. Ja tästä hypätään kätevästi seuraavaan haaveilun kohteeseen.

Ilta ystävien kanssa

Lämmin kesäilta terassilla ystävien ympäröimänä olisi tällä hetkellä unelmien täyttymys. Auringon viimeiset säteet lämmittäisivät kasvojen ihoa. Pöydän ympärillä olisivat kaikki ne rakkaat ystävät, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan, ja halaisin heitä kaikkia pitkään ja antaumuksella. Pöytä notkuisi hyvästä ruuasta ja juomasta. Lämmin ilma saisi kylmän viinilasin hikoilemaan. Minnekään ei olisi kiire, ja valoisa kesäyö tuntuisi jatkuvan ikuisesti. Ilta täyttyisi niin naurusta kuin maailman parantamisesta. Ah, ehkäpä tämäkin haave vielä toteutuu!

Ei mitenkään mahdottomia haaveita. Jokainen ainakin jossain muodossa toteutettavissa. Olen ilmeisesti vähään tyytyväinen 😀

Mistä sinä tällä hetkellä haaveilet?

Näissä ihanan haaveellisissa kuvissa minulla on päällä Neulomon mukava Anneli-mekko uudessa Hella-kuosissa. Yksi haaveiden täyttymys on myös tämä tänä keväänä ja kesänä tapahtuva Neulomon brändilähettiläs pesti. Olo on niin kiitollinen ja hemmoteltu, että saan edustaa Neulomoa. Tämä Anneli-mekko on muuten aika imarteleva päällä, vai mitä sanot? Aivan kuin sillä olisi ihmeellinen hoikentava vaikutus.

Kivaa keskiviikkoa!

Lue myös: Minut valittiin Neulomon brändilähettilääksi!, Mustavalkoinen päivän asu ja sunnuntain fiiliksiä ja Neulomon Virta-tunika ja kuulumisia

*mekko saatu

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Sopii kyllä tosi hyvin sulle tuo mekko! 🙂 Mulla on kans haaveissa illanvietto ystävien kanssa. Tuollainen kuvailemasi ilta olisi aikalailla täydellinen! Myös oma vapaapäivä tekisi kieltämättä hyvää..

  2. Upeasti istuu tuo mekko ja ihania haaveita! <3

    Itse ei jotenkin tällä hetkellä osaa haaveilla muusta kuin kesästä ja mökille pääsystä – eli hyvin arkisista ja varmasti toteutuvista asioista. 😀

    https://astuharhaan.wordpress.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *