Lasten joulukalenterit 2022

En ole ainoa meidän perheessä, joka pohtii kuumeisesti joulukalentereita. Myös lapsesta on hauska miettiä, että olisiko joulukalenteri tänä vuonna LEGO, Pokemon vai ehkä sittenkin Super Mario. Lasten joulukalenterit 2022 ovat nyt kaupoissa, joten nyt niitä pääsee fiilistelemään. Lapsella on edellisinä vuosina ollut useampi erilainen LEGO kalenteri sekä viime vuonna Minecraft joulukalenteri. Tänä vuonna valinta on ehkä kallistumassa Super Marioon, koska hän pelaa tällä hetkellä innokkaasti Super Mario maker 2 Nintendo-peliä. Joulukalenteri on tarkoitus laittaa tilaukseen pikimmiten, sillä Jollyroomilla* on paitsi superkattava valikoima lasten joulukalentereita, niin myös tällä hetkellä voimassa alekoodi,jolla saa joulukalentereista 20% alennuksen 31.10.2022 saakka! Kurkkaa alekoodi postauksen lopusta.

Pokemon joulukalenteri vaiko sittenkin Super Mario?

Pokemon on ollut meillä vahva suosikki sekä Netflixistä löytyvänä piirrettynä että Pokemon Go-kännykkäpelinä. Lapsi rakastaa myös piirtää Pokemon hahmoja. Löytyypä lapsen sängystä melkoinen joukko Pokemon pehmolelujakin. Ikisuosikki Pokemonista löytyisi joulukalentereita kaksikin kappaletta. Pokemon Happy Holidays kätkee sisälleen 24 hauskaa yllätystä, joiden joukossa on niin pieniä figuureja kuin muitakin tarvikkeita. Deluxe versio sisältää saman määrän luukkuja, mutta eroaa hieman ”tavallisesta” versiosta. Figuurit ovat hohtavampia, leluja on piilotettu kalenteriin enemmän (pakkaus kertoo, että osia on 46), ja tuotteet ovat uudelleenkäytettäviä. Lisäksi joulukalenteri muuntautuu hauskaksi Pokemon olohuoneeksi. Pokemon kalenterit ovat aika hinnakkaita, mutta varmasti lasten mieleen.

Pokémon Joulukalenteri 2022

Pokemon joulukalenteri 2022*

Pokémon Joulukalenteri Deluxe

Pokemon joulukalenteri deluxe*

Pokemonin rinnalle, ja ehkäpä jopa sen ohikin on meidän 7-vuotiaalla ajanut hauska puna-asuminen ukkeli muhkeine viiksineen. Mario seikkailee useammassakin suositussa konsolipelissä sekä LEGO-pakkauksessa, joten ei ihmekään, että se on tällä hetkellä erityisen pop. Äidin iloksi Super Mario joulukalenteri näyttäisi olevan Pokemonia hellempi kukkarolle. Super Mario sisältää (yllättäen) 24 hauskaa figuuria tai lelua. Nyt kalenteri äkkiä ostoskoriin, ennen kuin lapsi muuttaa mieltään, tai kalenteri ehtii loppua.

Nintendo Super Mario Joulukalenteri

Nintendo Super Mario joulukalenteri*

LEGO Harry Potter ja Star Wars joulukalenterit toimivat aina

LEGO kalenterit ovat paitsi hauskoja, niin myös hyödyllisiä. Siinä, missä figuurit tai muu pieni tilpehööri pysyvät (ainakin omalla lapsella) tallessa juuri jouluun saakka, legot ovat yhdistettävissä jo kaapista löytyviin legovarastoihin, ja siten käyttökelpoisia varsin pitkään. LEGOn joulukalenterivalikoima tuntuu kasvavan vuosi vuodelta, ja perinteisten teemojen lisäksi löytyy nyt esimerkiksi LEGO Friends*ja LEGO Superheroes* kalenterit.

LEGO Harry Potter 76390 Joulukalenteri

LEGO Harry Potter joulukalenteri*

LEGO Star Wars 75340 Joulukalenteri 2022

LEGO Star Wars joulukalenteri 2022*

Ehkä jotain ihan uutta ja erilaista

Jos legot ja pokemonit eivät sytytä, tai ne on jo niin nähty, niin joulukalenterivalikoimaa löytyy onneksi laajalla skaalalla. Hieman vanhempi lapsi saattaisi ilahtua pelihahmoihin perustuvista kalentereista, kuten Among us, Minecraft tai Sonic the hedgehog*. Kalentereiden hintahaarukka on myös laaja, joten monenlaiselle kukkarolle löytyy onneksi kalentereita.

Among Us Joulukalenteri 2022

Among Us joulukalenteri 2022*

Minecraft Joulukalenteri 2022

Minecraft joulukalenteri 2022*

Joko teillä on kalenterit valittuna? Luotetaanko teillä perinteisiin suklaakalenterihin, vai saavatko lapset lelukalenterin? Jos kalenteri on vielä mietinnässä, niin koodilla CALENDAR20 saa Jollyroomilla 20% alennusta 31.10.2022 saakka! Hip hurraa!

Lue myös: Kiinnostavimmat kosmetiikkakalenterit 2022 ja Hauska joulukalenteri taaperolle

perhe ostokset
Kommentit (1)
  1. Meillä ensimmäiset joulukalenterit tuli vastaan kirjakaupassa! Oli askartelu ja kirjayllätyksiä. Meillä onki ollu kirjakalenteri kerran, viime vuonna oli joku barbi versio ja muistan ryhmä hau kalenterin menneiltä vuosilta..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *